local-stats-pixel fb-conv-api

21 veids, kā nokaitināt ikvienu14

33 5
Kad esi internetā, draugiem.lv vai citā sabiedriskā portālā, aizsūti pilnīgi visiem saviem draugiem, kas arī tobrīd ir “online” vēstuli, lai pateiktu, ko tu taisies darīt. Piemēram: “Ja kādam mani vajag, būšu tualetē!”
Mācību stundas vai lekciju laikā draudzīgi uzaicini kolēģus uzsākt “sinhrono krēslu deju”. Katru teikumu, ko saki, pabeidz ar frāzi: “Saskaņā ar pareģojumu”. Piemēram: “Es šodien un arī turpmāk vairs nemazgāšos saskaņā ar pareģojumu!” Kad vien iespējams, tā vietā, lai ietu, lēkā. Skaļi un šķībi dziedi līdz operā, koncertā un citur, kur vien iespējams. Ar TV pulti noregulē televizora ekrāna toņus tā, lai viss būtu sarkanāks. Ja kāds iebilst, saki, ka tev patīk raudzīties pasaulē ar rozā brillēm. Saaicini daudz svešu cilvēku uz citu cilvēku ballītēm. Kad kāds lasa, nostājies tam aiz muguras, blenz pār plecu un klusi bubini, it kā lasītu līdzi. Kad ierodies kafejnīcā, lūdz viesmīlei vēl divus papildus krēslus saviem iedomu draugiem. Uzdod paziņām un draugiem dīvainus jautājumus, izliecies, ka visu rūpīgi pieraksti blociņā un murmini pie sevis kaut ko par “psihologa palīdzību”. Māj un miedz ar aci nepazīstamiem pretējā dzimuma pārstāvjiem. Ieliec sava brāļa – metālista disku atskaņotājā savu Britnijas disku un uzgriez uz visskaļāko. Iesāc pilnīgi visus teikumus ar “O la lā!”, piemēram: “O la lā, tu nu gan šodien neizskaties pārāk labi.”. Imitē kādas valodas akcentu, piemēram, franču. Runā tā. Ja kāds “piesienas”, saki, ka nevari atjēgties no trakajām brīvdienām dievīgajā Francijā. Kad kāds ar tevi uzsācis sarunu un jau labu laiku kaut ko cītīgi stāsta, pēkšņi saki: “Pagaidi, pagaidi! Sāc no sākuma! Es nebiju pietiekami koncentrējies!”. Ierodies apavu veikalā, piemēri daudz kurpju. Lūdz pārdevējām paskaidrojumus, lūdz atnest cita izmēra kurpi, uzdod muļķīgus jautājumus, piemēram: “Vai jūs nobeidzāt nabaga lopiņu tikai tāpēc, lai uztaisītu šīs tupeles?!” un tādā garā. Beigās pasaki, ka neesi šobrīd ieinteresēts iegādāties apavus un ātri dodies prom. Kad esi lielveikalā, ej, iztēlojoties, ka stum neredzamus iepirkumu ratiņu. Izdves čīkstošas skaņas – šie ratiņi ir veci! Lūdz cilvēkiem dot ceļu tev un “taviem piekrautajiem ratiņiem.” Sūti visiem tev zināmajiem cilvēkiem uz draugiem.lv vai e – pastu kaitinošas ķēdes vēstules. Vēstuļu beigās pieraksti, ka, ja šīs vēstules netiks pārsūtītas 3008996 cilvēkiem 4 sekundēs, viņi ņems nelabu galu. Piebilsti, ka tā ir tīrākā patiesība un tā tiešām esot noticis tava tēva brālēna dēla drauga draugam. Kad brauc sabiedriskajā transportā vai sēdi kādā uzgaidāmajā telpā, turi somu klēpī, ik pa brīdim paver, tuvini tai seju un saki, skatoties somā: “Vai tev tur ir pietiekami gaisa, ko elpot!??”. Atkārto to vairākas reizes. Iemācies kādu salkanu, veclaicīgu mīlas dzejoli. Visiem, ko satiec, deklamē to, piebilstot, ka tev ir pāragri iestājies pavasaris. Piezvani uzziņu dienestam. Kad operators vaicā: “Kā varu jums palīdzēt?”, atbildi: “Nē, nē, paldies, es tikai pārbaudu sistēmu.” Ja tu esi meitene, bet operators – puisis, paprasi, vai viņam ir draudzene un mēģini sarunāt randiņu. Tas pats jādara puišiem, ja operatore ir sieviete.
33 5 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
O la lā būs jāpamēģina saskaņā ar pareģojumu
6 0 atbildēt
o la lā, šitie labi :) Bet uztaisi jaunu rakstu ar lielākiem burtiem, jo es nebiju pietiekami koncentrējies lai lasītu ar šāda izmēra burtiem. :D
4 0 atbildēt
uii,mees te vienu keedes veestulju suutiitaaju atklaajaam emotion emotion
3 0 atbildēt
emotion emotion emotion Smiekliigiii.....!!!
3 0 atbildēt
dea avatarsdea
:D ir labi !
3 0 atbildēt
vaidzēs izmēģināt kādu emotion lai gan ar to frenču akcentu ir jau vecs joks emotion
3 0 atbildēt
izklausas pec veca donalda daka
0 0 atbildēt