local-stats-pixel

14 kādēļ?18

31 4
Kādēļ saule padara ādu tumšāku, bet matus gaišākus? Kādēļ sievietes nevar uzklāt tušu uz skropstām ar aizvērtu muti? Kādēļ avīzēs jūs neesat redzējuši rakstu "Gaišreģe uzvarējusi loterijā"? Kādēļ vārds "abreviatūra" ir tik garš? Kādēļ ārsti sauc to ko viņi dara "prakse"? Kādēļ lai pabeigtu darbu Windows ir jāspiež uz "Start"? Kādēļ citronu sula ir pagatavota no koncentrāta, bet trauku mazgāšanas līdzeklis no īstiem citroniem? Kādēļ cilvēks, kurš iegulda jūsu naudu tiek saukts par izputinātāju - "broker"? Kādēļ laiks, kad mašīnu kustība ir vislēnākā tiek saukts par "steigšanās stundu" - "rush hour"? Kādēļ nav kaķu barības ar peļu garšu? Kad parādās jauna suņu barība ar "jaunu, uzlabotu garšu" - kurš to izmēģina? Kādēļ Noass nepiebeidza tos divus odus? Kādēļ sterilizē šprices adatu, kad veic nāvessodu caur injekciju? Kādēļ lidmašīnas netaisa no tā paša materiāla no kā gatavo melnās kastes?
31 4 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000
lick Kādēļ man būtu uz visiem jāatbild? Uz ko man ir savs viedoklis uz to saku...Slinkums a tak ir :D Kādēļ avīzēs jūs neesat redzējuši rakstu "Gaišreģe uzvarējusi loterijā"? Atbildēju :P Kādēļ lai pabeigtu darbu Windows ir jāspiež uz "Start"? Lai sāktu pabeigšanas procesu :D Kādēļ citronu sula ir pagatavota no koncentrāta, bet trauku mazgāšanas līdzeklis no īstiem citroniem? Ne vienmēr Kādēļ ārsti sauc to ko viņi dara "prakse"? Tādēļ, ka viņiem maz maksā :D Kādēļ vārds "abreviatūra" ir tik garš? (no latīņu brevis - "īss") Jēdzienu abreviacija visbiežāk saprot, kā varda daļēju saīsināšanu, piemēram, piem. abbrev. Lai gan jēdziens abreviācija var nozīmēt arī vārdu saīsināšanu kopumā kapē nav kaķu barības ar peļu garšu? Steriotips pa kaķi, ka viņam jāēd peles, tādēļ šāds jautājums.
3 0 atbildēt
:D esmu iemaacijusies uzkrasot skropstas ar aizvertu muti.. ilgi pulejos tgd bez pulem sanak :))
3 0 atbildēt
Kādēļ saule padara ādu tumšāku, bet matus gaišākus? balināšanas efekts matiem, ādai absorbācija Kādēļ sievietes nevar uzklāt tušu uz skropstām ar aizvērtu muti? Jo domā, ka atverot plašāk muti acis ar būs platākas... Kādēļ avīzēs jūs neesat redzējuši rakstu "Gaišreģe uzvarējusi loterijā"? Ir dzirdēts, ka ir... Kādēļ Noass nepiebeidza tos divus odus? Tādēļ, ka Noasa šķirsta kravnesība atbilst Titānika kravnesībai :D Kādēļ lidmašīnas netaisa no tā paša materiāla no kā gatavo melnās kastes? Lētāk ;) Kādēļ cilvēks, kurš iegulda jūsu naudu tiek saukts par izputinātāju - "broker"? Tādēļ, ka tas nozīmē starpnieks... :P
3 0 atbildēt
Kādēļ sievietes nevar uzklāt tušu uz skropstām ar aizvērtu muti? es varu :D
2 0 atbildēt
Fantastiski jautājui, uz kuriem nebūs atbildes!
2 0 atbildēt
Sievietes var uzklāt skropstu tušu ar aizvērtu muti! Daudzas tā arī dara... Bet visp raksts ļoti labs :)
1 0 atbildēt
Kādēļ vīrieši skatoties uz augšu atver muti?
1 0 atbildēt
Paldies C4 RDX par centību :)
1 0 atbildēt
cool
1 0 atbildēt
nu re atbildeet ir iespeejams... Mazinjaa ko teiksi aizstaaviibai? neko gudru taa arii nesanaaca pajautaat... emotion
0 0 atbildēt
neatbildami jau nav
0 0 atbildēt
''prakse'' tādēļ, ka viņi augstskolā iegūtās zināšanas pielieto praksē.
0 0 atbildēt
man jau patīk :) un laikam esmu no tām, kuras vēl nav iemācījušās krāsot skropstas ar aizvērtu muti emotion
0 0 atbildēt
Baigi interesanti emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
nevajadzīgi jautājumi
0 0 atbildēt
C4 RDX a kapē nav kaķu barības ar peļu garšu un Kādēļ avīzēs jūs neesat redzējuši rakstu "Gaišreģe uzvarējusi loterijā"? Kādēļ vārds "abreviatūra" ir tik garš? Kādēļ ārsti sauc to ko viņi dara "prakse"? Kādēļ lai pabeigtu darbu Windows ir jāspiež uz "Start"? Kādēļ citronu sula ir pagatavota no koncentrāta, bet trauku mazgāšanas līdzeklis no īstiem citroniem?
0 0 atbildēt
lol ...why , why , why....
1 1 atbildēt
kadelj kadelj, nu tapatas!!!
1 2 atbildēt