local-stats-pixel fb-conv-api

10 muļķīgas interneta biznesa idejas, kuras atnesušas mi3

66 0

1.Million Dollar Homepage

1000000 pikseļi, jāsamaksā viens dolārs par pikseli - tā, iespējams ir vismuļķīgākā interneta biznesa ideja, kura varēja ienākt prātā cilvēkam. Neskatoties uz to, 21 gadu vecais Alekss Tjū (Alex Tew) , kuram šī ideja ienāca prātā, tagad ir miljonārs.

2.SantaMail


Šī jau ir tīri laba ideja. Atrodiet sev pasta adresi Ziemeļpolā (pilsēta Aļaskas štatā), izliecieties, ka Jūs esat Santa Klauss un ņemiet 10 dolārus no vecākiem, kuri vēlas, lai viņu bērni saņemtu vēstuli. Un ko Jūs domājat? Kopš sava biznesa sākšanas brīža, no 2001. gada, Bairons Rizs (Byron Reese) aizsūtījis vairāk nekā 200 tūkstošus vēstuļu, kas padarīja viņu bagātāku par pāris miljoniem dolāru.

3.Doggles


Taisīt aizsargbrilles suņiem un pārdot tās? Vismuļķīgākā biznesa ideja. Kā gan viņiem izdevās kļūt par miljonāriem un kā viņi spēja pārdot savus izgudrojumus visā pasaulē? Tā ir pavisam „traka" ideja.

4.LaserMonks

LaserMonks.com - tā ir Jaunavas Marijas Cisterciāņu abatijas nodaļa - klosteris, kurā ir tikai 8 mūki, un kurš atrodas Monro grāfistē, 90 jūdzes uz ziemeļrietumiem no Medisonas. Jūsu kātridžus uzpilda īsti mūki. Aleluja! 2005. gadā pārdošanas apjoms sastādīja 2.5 miljonus dolārus! Lai slavēts Dievs!

5.AntennaBalls

Jūs nespēsiet pārdot internetā antenu bumbiņas. Tas Jums nesanāks. Un protams, šī nodarbe nepadarīs Jūs bagātākus. Tomēr tieši to paveica Džeisons Volls (Jason Wall) un tagad viņš ir miljonārs.

6.FitDeck

Izgatavojiet spēļu kāršu komplektu ar dažādu fizisko vingrinājumu attēliem, un sāciet tos tirgot par $18.95. Manuprāt, tā ir galīga katastrofa. Tomēr bijušais jūras vilks un fitnesa instruktors Fils Bleks (Phil Black) pagājušogad nodeklarēja ienākumus 4,7 miljonu dolāru apmērā. Protams, tas ir ievērojami vairāk, nekā viņš saņēma dienējot.

7.PositivesDating.Com

Vai Jūs dotos uz randiņu ar HIV vīrusu inficētu cilvēku? Pols Greivs (Paul Graves) un Brendons Kočlins (Brandon Koechlin) nolēma, ka viņi to varēs, tāpēc pagājušajā gadā izveidoja satikšanās portālu ar HIV vīrusu inficētajiem cilvēkiem. 2006. gadā bija 110 tūkstošus dolārus liela peļņa. Viņi cer, ka nākamajos divos gados šim portālam jau būs vairāk nekā 50 tūkstoši lietotāju.

8.Designer Diaper Bags

Kristijai Reinai (Christie Rein) bija apnicis nēsāt sev līdzi somā autiņus. 34 gadus vecā māte visu laiku pārdzīvoja par to, ka viņai jāpiebāž sava soma ar autiņiem, un vienmēr jāuztraucas par to, lai tie nesaburzītos viņas mazajā rokassomiņā. Reina gribēja radīt kaut ko kompaktu, skaistu un stilīgu, tāpēc 2004. gada novembrī viņa kopā ar savu vīru nolēma izveidot īpašu somu autiņiem, kura būtu pietiekami ietilpīga, lai tajā ietilptu pilns ceļotāja komplekts un 2-4 autiņi. 2005. gadā jau bija 180 tūkstošus dolāru liels pārdošanas apjoms. Pašlaik kompānija Kristi Diapees&Wipees izstrādā 22 dažādu stilu somas, kuras var nopirkt 120 interneta veikalos visā pasaulē par $14.99.

9.PickyDomains

Noalgot citu cilvēku, lai viņš Jūsu vietā izdomātu skaistus domēnu nosaukumus? Cilvēki nekad par to nemaksās. Faktiski, domēnu vārdu meklēšana citu vietā kļuva par ļoti ienesīgu biznesu, jo šajā biznesā nav nekāda riska. PickyDomains pašlaik ir vesels saraksts ar cilvēkiem, kuri gaida rindā un vēlas SAMAKSĀT naudu par interesantu un viegli iegaumējamu domēna vārdu. Kompānijā gaida, ka PickyDomains pārdošanas apjomi šogad sasniegs sešciparu skaitli.

10.LuckyWishboneCo.

Plastmasas „vēlēšanās izpildīšanas kauliņi" no vistas. Izstādās, ka šai muļķīgajai idejai ir lemts izgāzties. Kurš gan normāls cilvēks pirks VISTAS KAULIŅUS? Kā noskaidrojās, tomēr ļoti daudzi cilvēki ir gatavi tos pirkt. Pašlaik firma saražo 30 tūkstošus šādus kauliņus katru dienu ( viņu cena ir trīs dolāri gabalā) un viņas izveidotājs Kens Ahronijs (Ken Ahroni) domā, ka 2006. gadā pārdošanas apjomi sasniegs viena miljona dolāru atzīmi.

Pēc MEN'S CULT materiāliem.

INTELLIGENT.LV

66 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://INTELLIGENT.LV
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Kuram tagad sākās ideju lietus :D

0 0 atbildēt

forši (:

0 0 atbildēt

Jā Trakas ideja nes daudz naudas 

Un pilnigi trakas lietas nes gan slavu gan Daudz naudas !!

taka būsim traki vai ne :D

0 0 atbildēt