local-stats-pixel fb-conv-api

macbook air6

24 1

Pasaulē plānākais dators! :) Draudzīgs videi.

Novērtējums EPEAT Gold un ENERGY STAR sertifikāts apliecina, ka energotaupīgais MacBook Air, kurā ir daudz pārstrādājamu materiālu, izmanto novatoriskus risinājumus visās darbības jomās.

Mazs korpuss, ātra darbība.

MacBook Air datorā izmantotais Intel Core 2 Duo procesors ir izstrādāts tā, lai tas ietilptu kompaktajā datora korpusā. Intel Core 2 Duo procesors, kas darbojas ar 1,86 GHz vai 2,13 GHz jaudu, nodrošina tik ātru darbību, kāda parasti nav raksturīga mazajiem piezīmjdatoriem. Turklāt, izmantojot 1066 MHz priekšējo kopni, 2 GB DDR3 atmiņas un 6 MB L2 kešatmiņas, MacBook Air sniedz visu nepieciešamo, lai lidmašīnā varētu strādāt tikpat produktīvi kā pie biroja galda.

Jaudīgs grafikas procesors.

MacBook Air datorā iebūvētais NVIDIA GeForce 9400M grafikas procesors nodrošina apbrīnojamas un ātrdarbīgas grafikas iespējas. Oriģinālajā modelī iebūvētās grafikas kartes veiktspēja ir līdz pat 6 reizēm lielāka, tāpēc noteikti pamanīsi kardinālus uzlabojumus daudzu programmu darbībā.2Fotoattēli programmā iPhoto tiek parādīti daudz ātrāk. Keynote prezentāciju pārejas ir gandrīz nemanāmas. Spēļu darbība ir vienmērīgāka. Un filmu un videoklipu demonstrēšanas kvalitāte ir labāka nekā jebkad agrāk. Nevienas citas mazas portatīvās pārnēsājamas ierīces veiktspēja nelīdzinās šī plānā datora nodrošinātajām iespējām.

Gudrs LED displejs.

Atverot MacBook Air, plašajā 13,3 collu platekrāna LED displejā ar aizmugurgaismojumu uzreiz paveras pilnekrāna spožā krāsu pasaule. Displeja LED tehnoloģija nodrošina ievērojamu energotaupību, tāpēc arī akumulators darbojas ilgi. Tā kā displeja izstrādē nav izmantots dzīvsudrabs un stiklā nav arsēna, tas ir vienlīdz saudzīgs pret apkārtējo vidi un lietotāja acīm.

Plāns akumulators.
Jaudīga veiktspēja.

Tāpat kā nevienu citu MacBook Air detaļu, arī akumulatora darbības ilgumu neietekmē šī portatīvā datora izmēri. Tīmeklī bezvadu režīmā var strādāt līdz pat 5 stundām.3

Vieta visai informācijai.

MacBook Air ir aprīkots ar 120 GB cieto disku, kurā pietiks vietas darba datiem, spēlēm un vēl daudz kam citam. Vari arī izvēlēties MacBook Air modeli ar 128 GB cietvielu disku.4 Cietvielu diskos nav kustīgu detaļu, tie kalpo ilgāk un patērē mazāk enerģijas.

MacBook Air SuperDrive.

Lai atskaņotu vai ierakstītu disku vai demonstrētu DVD filmu, izmanto ārējo MacBook Air SuperDrive diskdzini ar USB funkcionalitāti.

Brīnumainais pieskāriens

MacBook Air lielajam skārienpaliktnim ir tehnoloģijas Multi-Touch spēks. Saspied pirkstus, velc līnijas vai zīmē apļveida kustības, lai regulētu attēlu, pietuvinātu tekstu vai pārskatītu fotoalbumu. Vai arī pamēģini četru pirkstu kustību — uz augšu vai uz leju, lai izmantotu programmatūru Exposé, pa kreisi vai pa labi — lai pārslēgtu aktīvās programmas.

Plāns līdz vissīkākajai detaļai.

Novatorisko porta aizsegu var gan ērti atvērt, gan aizvērt, lai parādītu vai paslēptu bieži lietotos portus: austiņu ligzdu, USB 2.0 portu un Mini DisplayPort, kas ir piemērots DVI, duālās saites DVI un VGA video izejai. Izmantojot Mini DisplayPort, var pievienot 24 collu Apple LED Cinema Display, kā arī citus displejus, kas nav lielāki par 30 collām

24 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Sieviešu dators imho!

2 0 atbildēt

šausmas, man būtu bail šito ņemt rokās :D

2 0 atbildēt

Cik nu veiktspējīgs... nav gluži paredzēts ne jaunākajām spēlēm ne video redaktoriem, pa vāju imo, bet daudz par stipru priekš dokumentu drukāšanas un mūzikas klausīšanās, par cenu vispār nesākšu runāt...

2 0 atbildēt

Jajajaja, tikai Vaio PCG-X505 Sony izveidoja Vaio PCG-X505 2004 gadā. Šis laptops ir .38' 8' plāns. Un tas bija pirms četriem gadiem. Portege r200 Toshiba Portege r200 ir 11.3 collas plats, 9 collas dziļš ( deep ) un 0.8 collas biezs Asus U3S-A1B ir 1.26 collas biezs Un finālam - Sharp izstrādāja PC-UM20 2002 gadā .65 collas plānu. Un kur tad paliek "plānākais laptops" ? Stulbās propogandas

2 1 atbildēt

da nu,pa daudz uspied un ppc ir vinjam. :D

1 0 atbildēt

kruta:)

1 0 atbildēt