local-stats-pixel fb-conv-api

iPhone 414

23 7

Sveiki ! Šorīt, šodien, šovakar jums pastāstīšu par jauno iPhone 4.

Tātad, kas jauns mūs sagaida jaunajā iPhone 4 ?

Iphone 4 apjosts ar nerūsējošā tērauda stīpu, ja to tā var nosaukt, kas arī kalpo kā tālruņa antena priekš vecā labā GMS / UMTS radio. Tālrunis aprīkos ar divām kamerām, kas tā īsti nav nekāds jaunums, taču patīkami ir tas, ka ar aizmugurējo kameru varēsiet filmēt HD 720p kvalitātes video ar 30 kadriem sekundē. Aizmugurējai kamerai būs 5 megapikseļi un 5x digitālo zoom’s. Priekšējo kameru, kā jau paredzēts, varēsim izmantot gan parastu foto uzņemšanai, gan video zvaniem un jaunajai aplikācijai “Face Time”. Ar Face Time iPhone 4 īpašnieki varēs veikt savstarpējus videočatus izmantojot tikai Wi-Fi (vismaz pagaidām), kuru veikšanai nebūs vajadzīga nekāda īpaša konfigurācija. Nākamais būtiskais uzlabojums ir tālruņa displejs. Ir dubultota ekrāna izšķirtspēja, kas tagad sasniedz 960×640 pikseļus. Līdzīgi kā iPad, tas ir aprīkots ar IPS displeju, kas piedāvā 800:1 kontrastu. Tālruņa procesors arī ir ņemts no tā paša iPad, kas sola ļoti patīkamu veiktspēju. Lai gan jaunais iPhone ir par ceturtdaļu plānāks, Apple ir iemanījušies tur iemānīt lielāku akumulatoru, kas ļaus 7 stundas ar 3G sarunām, 6 stundas ar 3G interneta pārlūkošanu, 10 stundas WiFi interneta pārlūkošanu, 10 stundas video atskaņošanu vai arī visbeidzot 40 stundas patīkamas mūzikas klausīšanos. Starp citu, WiFi atbalstīs 802.11n standartu. Pats tālruņa izmērs paliks tāds pats – 3.5 collas.

No programmatūras puses, aplikācijas automātiski iegūs augstas izšķirtspējas tekstus un pogas kā daļu no jaunā iOS 4 (jaunā iPhone operētājsistēma). Protams, Apple ir parūpējies arī par izstrādātājiem, un piedāvās daudz un dažādas iespējas ar jauno “Core Motion” API. Parastie lietotāji arī nav atstāsti bešā, piemēram, jaunā iMovie aplikācija ļaus darboties ar HD video failiem. Kopā ar šo un jau augstāk pieminēto Face Time, iOS 4 ir 1500 jaunas apklikācijas un fīčas.

IPhone 4 būs pieejams melnā un baltā krāsā, jau pieminētajos, 199 $ par 16GB modeli un 299$ par 32GB modeli.Veikalu plauktos tie nonāks jau 24 jūnijā. Pirms pasūtīšana ASV, Francijā, Vācijā, Apvienotajā Karalistē un Japānā sāksies pēc nedēļas, bet jūlijā sekos vēl 18 valstis.

Nobeigumā viens video par jauno iPhone 4.

Ja tev raksts iepatikās tad atstāj savu komentāru un ieliec +



23 7 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

wow tiesham jaunas zinas, nezinaju neko pirmstam par iphone 4 ! minuss

3 1 atbildēt

Jesus fucking christ rit piektais iznaks.

1 0 atbildēt

žēl ka latvijā viņš nemaksā 300 bakšus, bet tikai nieka 700 latus...

1 0 atbildēt

Un aptuvenā cena šim visnotaļ "krutajam aparātam" ?Latos sanāk tā neko, bet vai vērts? 5 Mpix kamera ok, bet nu vismaz iebāzt varēja nevis LED zibspuldzi vai kas tā par figņu bet gan ksenona. 

0 0 atbildēt

tu ko vinju reklamee?

0 0 atbildēt

WoW šis ir labs aifons gribētos uz Z Svētkie.emotion

0 0 atbildēt

sen zinams emotion

0 0 atbildēt

nemaz jau tik kruts nav

0 0 atbildēt

hahaha, tu esi tik idrāsti nesmieklīgs :)

0 0 atbildēt

hmm... man šāds tel ir apmēram nedēļu, nekādīgi nevaru pieslēgt tam netu, ielādēt vajadzīgās apps un vispār... Bet labāks kā 3g ir, bet es biju labākās cerībās par viņu...

0 0 atbildēt

Igaunis?

2 3 atbildēt

driz iznaks iphone5 

1 2 atbildēt