local-stats-pixel fb-conv-api

Viedtālruņu OS217

623 23

Šo rakstu izdomaju uztaisīt pēc tam kad skatoties dažādus rakstu mājaslapā boot.lv, sapratu ka pie praktiski katra raksta kur pieminēts Android vai iOS vienmēr komentāros cilvēki strīdas kura labāka, kuri ir nozombētāki, kuri neko nesaprot, kuriem radi pievilcigāki, kurš bagātāks, kuram vairāk patīk *ehm* sevi apmierinat skatoties uz savu telefonu *ehm* un tamlīdzīgi. Nu labi par to protams nerunāšu, bet nu vienkārši gribēju padalīties savā pieredzē par zinamākajām OS (Operētājsistēmam, operating system).

Reklāma
Reklāma
623 23 217 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 217

0/2000

Aaa.. Un ja nu gadījuma kāds vēlas pirkt jaunu telefonu, ceru ka šis raksts varētu palīdzēt ar izvēli emotion

Bet nu, protams, ne paļaujoties tikai uz šo rakstu, jo tās ir tikai manas domas :)

43 0 atbildēt

Es ikdienā lietoju Nokia N8 nu jau pus gadu. Protams, nav jau tā ka nepātraukti viss bremzē... bet ir brīži kad šķiet ka viņš zin ka es steidzos un tapēc sāk vilkties. Nokia vienmēr ir bijušas problēmas ar kešatmiņu un to neviens nenoliegs. Vnk vajadzētu ielikt vairāk... bet tas smagi iedragātu cenu neviens vairs nepirktu N8 pa 500 Ls. Tāpēc svarīgs faktors man bija cena pret kvalitāti. Un tāda kvalitāte kāda tā ir nokiām esmu gatavs maksāt tik cik tas maksā. Vairāk gan ne... 

Par rakstu - nav kur piekasīties... sevišķi patika tā vieta: " ja plunkš, tad buļ buļ un kaput" :D

Pats to tikai iedomājos tikai kad jau biju telefonu nopircis :D

26 0 atbildēt

Manliekas iphone reputācīja Latvijā ir tieši ar negatīvu nozīmi.  xDD

Ja pērk tikai brenda dēļ, ja par trešdaļu cenas var nopirkt kādu smasungu vai HTC ar labākiem statiem, androīdu un tā veikalu, kur vismaz kaut kas ir par brīvu, nemaz nerunājot par izturīgo gorilla screen, nevis iphona - puny pony screenu,  tad tas daudz izsaka par cilvēku.

20 2 atbildēt

Ļoti labi apkopots. Esmu iOS lietotāja, kā jau iphone ērti lietojams, nav sabāztas opcijas kā Android. Tur nav gaumes lieta, bet gan pēc cilvēku vajadzībām.

21 8 atbildēt

salīdzinina os, un saka, ka iOS ir vājš displejs XD

6 0 atbildēt

Milzīgs + HTC teefoniem ir viņu Terminatora displejs. Gada laikā vienreiz esmu tikai mazliet iešķīdinājis,jo ar riteni kritu un ar visu savu svaru uztriecu telefona ekrānu tieši pret trotuāra malu. Maza,maza skrambiņa iešķīda.remontā par velti uzlika jaunu displeju. Krīt viņš gandrīz katru dienu,bet pat saskrāpējies nav. Vnk ideāls displejs emotion

6 0 atbildēt

symbian nav tikai nokijām :p

5 0 atbildēt

IPhone liekas tirakais uzpustakais suds :) Pasham bija 

Nu ja ja sacakare nekadas iepsejas faktiski :)

Atminas kartes nevar mainit...nesaprotu tos frikus kas perk vinus pa 400 ls un tur ieksa tik kadi 8gb vai 16?

Nu ja varbut tev pietiks bet piemeram riktigam muzikas un medijas fanam ar 8 nepietiks 

8 3 atbildēt

HTC HD7 lietoju nu jau no maija. Telefons ir izcils. Nezinu kādēļ tev mēdza kaut kas nestrādāt man ar to nav gadījusies nekāda problēma un baterija tur divas dienas ja lieto tikkai zvaniem,sms. Esi parāk daudz to melno uzmālējis. Tas ka Phone 7 ir pēdēja izlaistā OS tas jau laikam nevienam neintresē ir daudz rakstīts internetā ka Mincrosoft turpina attīstīties un aplikācijas netiek sasteigtas. Ka saka labs nāk ar gaidīšanu. Un nesaskatu nekādu aizķeršanos lietojot ZUNE viss skaisti notiekas tajā skaitā ar apdeitiem. Labāks nekā visi Sonny Eriicson PC Suiti un blah blah blah. Pats telefons ir arī izturīgs, cik nav zemē kritis, šķirbās kritis un bez kādām aizsargu plēvītem pat švīkas uz ekrāna nav ar neapbruņotu aci saskatāmas. Un par to vienkāršo OS es varētu ilgi un dikti strīdēties. Un ja androīdam +ir izņemama baterija tad kādēļ tāds + nav arī pie WP7 ?

2 0 atbildēt

Kāds sakars os ar ekrānu? 

mana secība būtu šāda - 1.ios (pašlaik lietoju uz ipoda, esmu ļoti apmierināts) un android (nevaru izšķirties, ja vajag izklaidi tad vienozīmīgi ios). 2. wp (bija telefōns ar šo os. bet nebija7 bet vecāka versija, un bija labs, patika). 3. Symbian (pilnīgs mēsls. pašlaik ir. Mārkets galīgi garām. flegma ritīgs. Vienīgais + ir ka ir GPS).

 

 

 

                                                                                                                       2. wp

                                  

3 1 atbildēt

Par ievadu vien lieku + :D, pieņemu, ka pārējais raksts būs tik pat labs :)

2 0 atbildēt

Gandrīz visur piekrītu autora teiktajam, esmu lietojis telefonus ar gandrīz visām operētājsistēmām kuras pastāv/pastāvēja. Un viennozīmīgi android ir labākais kas kādreiz tika izveidots ,laikam vienīgais kas varētu viņam tuvoties ir windows mobile 6.5 Jaunā Microsoft operētājsistēma windowsphone7 izskatās diezgan smuki,kā arī strādā pietiekami ātri,taču šis stulbais Microsoft aizliegums telefoniem uz WP7 paplašināt atmiņu ar flash atmiņas karti,kā arī izmantot telefonu ražotājiem izmantot savu interfeisu (labs piemērs ir HTC,ja tie varētu telefonā uz WP7 iebāzt HTCsense būtu daudz ērtāk)protams HTC katrā savā telefonā uz WP7 bāzes ieinstalē HTChub,bet nu tas galīgi nav tas. Vēl diezgan laba operētājsistēma bija UIQ3 ko savu laik izmantoja sonyericsson , bet nu šobrīd ši operētājsistēma tieši tāpat ka symbian ir morāli novecojusi. iOS man galīgi neliekas pievilcīga , nezinu kā citiem ,bet man nepatīk ka telefonā nav normāla darbagalda (man uz galaxy s2 ir 7 darbagaldi un uz katra atrodas vidžeti kurus es patstāvīgi lietoju - facebook,twiter,laika prognoze,ziņas,pastkastītes un vēl daudz kas cits) kā arī man  liekas, ka šobrīd 3,5" displejs ir nedaudz pa mazu. Šobrīd es lietoju trīs aparātus uz android bāzes (divus telefonus un vienu planšetdatoru) un diezvai tuvākajā laikā atteikšos no android OS dodot priekšroku kādai citai operētājsistēma , tāpēc ,ka vērā ņemamu konkurentu google piedāvājumam nav.

2 0 atbildēt
 

Raksta beigās esmu pieminējis to, ka neesmu pieminējis MeeGo un Bada, jo neesmu ar viņām darbojies, N8 pašlaik brālim ir, esmu pāris reizes paspēlējies. Labi varbūt nepareizi teikt ka viņš ir lēns, lai gan pēc piemēram procesora nav tas labākais, bet es šajā gadijumā domaju to, ka symbian darbojas lēnu. Nedarbojas, emm, plūstoši.

3 1 atbildēt

Lietoju gan iPhone 4s, gan telefonu ar Androidu. Abas OS savā ziņā ir labas, abām ir plusi un mīnusi. Vienīgi Androidam ir tā čābīgi ar apdeitiem. Pēc kārtējā apdeita prezentācijas no Googles, tu uz sava telefona viņu vari saņemt arī tikai pēc gada, kad jau ir iznācis vēl jaunāks apdeits. Bet jaunāko apdeitu vari arī vispār nesaņemt.

Ja runa iet par planšetēm, tad iOS ir galvas tiesu pārāks par Android tabletēm. Pats palietoju pāris mēnešus Samsung Galaxy Tab 10.1. Teikšu kā ir: nenormāli bremzīgs un pilns ar gļukiem. Kaut arī iPadā nav tik plašas iespējas kā Aidroid tabletēs.... toties uz iPada viss kas ir- strādā vienkārši perfekti.

Starpcitu, Nokia nav vienīgais kurš lieto Symbianu. Symbians ir arī SonyEricssonos.

2 0 atbildēt

Thumbs up androīdu lietotāji emotion

1 0 atbildēt

Kāds sakars batarejai un displeja izturībai ar OS?

Nēesmu iphone fans, bet tas par to bezvērtību ir garām.. Ar android 1.5 arī nevarēs kačāt spēles/programmas, kas paredzētas janākiem modeļiem... 

Par rakstu +

2 1 atbildēt

Šitie telefoni ir BOMBA emotion

1 0 atbildēt

Android pāri visam emotion

1 0 atbildēt

Raksts jau labs, tik brīžiem salīdzināji pašus telefonus nevis to OS

1 0 atbildēt

iphone 4s da best emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »