local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 631422

SkyWay To Universe (filma)

Stīgu transports forumā 3DEXPERIENCE FORUM 2019

Dubaija paziņo par 15 kilometrīgas SkyWay pilsētas transporta sistēmas būvniecību

21 40 1422 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1422

0/2000
Kāpēc spoku admini ļauj šos reklamrakstus publicēt? Nu na*ujam man tie jāredz izcelti pirmajā lapā?
18 0 atbildēt

Kamēr neredzēšu reāli dabā uzbūvētu prototipu, tikmēr neticu. Krievi??? Ir kaut kas viņiem, ar tehnoloģijām saistīts, kas būtu kvalitatīvs un konkurētspējīgs?

12 1 atbildēt
Briesmīga statistika taviem rakstiem, Astrāli. Mēs ar Maksu un Skaivejistu vēl kaut cik uzturam pie dzīvības tavus garlaicīgos Junicka fantazējumus.
7 0 atbildēt

Tad jau var jauno pasažieru vilcienu vietā sacelt šitos stringus.

5 0 atbildēt

Tak beidziet komentēt šī klauna murgus emotion emotion   Viņš tikai uz to arī cer.

Viņam tāda taktika - nākt ar pretjautājumiem, lai jūs vairāk komentārus sarakstat. Un tāpēc raksts arī nonāk topos.

Kaut vai čatā rakstiet, bet ne te. emotion

Atnāks dažs labs, neizlasīs komentārus, nolems ka šī pseido-kompānija ir "insvestīcijas" vērta. Un pat neaizdomāsies, kāpēc naudu prasa no vidējās klases zemā gala, nevis no pieredzējušajiem investoriem (P.s. Jo skyway dzīvo uz naivo rēķina. Pieredzējušie un izglītotie skywayā neinvestē.)

5 0 atbildēt

Ja gribi pārdot sūdu, noliec blakus pāris zeksīgus zaķus.

4 0 atbildēt
Ai, ai , ai! Kā tad tagad būs ar transporta ministrijas budžeta naudu, no kuras daļa jau bija SW-am aizrunāta? Tos miljonus tagad Junickim pārskaitīs vai "mainījusies politiskā situācija" nozīmē, ka neviens neko nemaz netaisās maksāt? Ko tur princis Twitterī par šito raksta, Astrāli?
4 0 atbildēt

Нас и здесь не плохо кормят

https://www.youtube.com/watch?v=NYpEI5O2SJo

4 0 atbildēt
Toļa jau po žižņi melīgās acis slēpj aiz sauleņu stikliem.Pilot projekts ir mutisks vāvulis par teemu kaa buutu ja buutu kura laikaa tiek speeciigi lietots alkohols.
3 0 atbildēt
Es nesaprotu, kapēc tu šo šeit raksti? Nevienam tas tāpat neinteresē un visi zin, ka tu melo pat bez lasīšanas.
3 0 atbildēt

sūds....

2 0 atbildēt
Interesanti un kur tad palikuši San Marino un Peru pārstāvji kuriem "tik pi*data" ieinteresējis SW??? Nekas vairāk par kopīgu Buļbaš iedzeršanu un rokas spiedienu MG Ekomājā nebij emotion
2 0 atbildēt
Treškārt runas ka investors kļūst par līdzīpašnieku ir Vistīrākā pi*djož.
2 0 atbildēt

Nu jūs gan te veči parreizo tēmu atraduši šodien ....par orentācijām un skeletiem skapjos ...emotion)   

Bet nesaprotu kapēc Tu TNT visu laiku paar kaut kādu skaudību runā!?   Kāds te šajā temā sakars ar skaudību vai kādam kas skaauž vai nē! Nevienam, cik noprotu te nekas neskauž! Skauzt var tad tikai, ja tu būtu Lasvegasā  džokerī bingo spēļu zālē izcēlis kādus 300 miljonus!!emotion)   

2 0 atbildēt
Cilvēki nekomentējiet TNT rakstus !!! Viņš ir tāds pats parazīts kā visa Skyway kompānija kuru šis mēsls pārstāv.!!!
2 0 atbildēt
Var dirst mēnesi,gadu bet SW ar Toļu priekšgalā tautai dirš jau teju 6 !!! gadi un joprojaam no dirstaa Nekas nav realizeets un neviens ne centa nav dabujis a tu āzi murgo par bagaatiibaam.Antiņš tu esi,deels.
2 0 atbildēt
Tviterī raksta ka emirs peedeejaa briidii noleemis izsviitrot Skypod no saraksta un iepriekš Skypod paredzeeto naudu paarskaitiit Dubai Taxi jeb Teslai.
2 0 atbildēt
Redzēji, kā Sīgals nezķērās uz sirmā provokāciju - Build SW, save planet! Sīgals tikai nosmīnēja - save planet.
2 0 atbildēt

Tas ka Eduardovičš ir sociopāts ir saprotams pat cilvēkiem kas nav specializējušies psiholoģijā un psihiatrijā! To tikai Astraalis vai nu nesaprot vai tēlo ka tā nav! Patīkamas komunicēšanās trūkums Toļikam ir milzīgā deficītā! 

Arābu pasaulē  biznesa darījumi ļoti bieži tiek slēgti uz savstarpējās uzticības principa ar mutisku vienošanas, kad rakstveida līgumi pat neeksistē.Ja AAE būvnieki ir sākuši neuzticēties SW pasūtijumam, un par to tiek  diplomātiski korekti pateikts SW mājaslapā, ka radušās komunikāciju problēmas ar pasūtīto būvnieku, tas ir ar garantiju, ka no SW puses netiek pildīta kāda vienošanās! Pie šāda scenārija TNT te var tikai blefot, ka kaut kas uz nenoteiktu laiku apturēts.Starp būvniekiem šāds termins oficiāli saucās -būvdarbi iesaldēti, kad viss atkusīs tad tiks slēgti jau jauni līgumi par turpmāko darbu atsākšanu! Ja objektam ir kādu objektīvu iemeslu pēc pagarināti būvdarbu termiņi, tad par to tiek paziņots konkrēti uz kādu termiņu darbi tiek pārcelti un tiek minēti visi iemesli tieši un skaidri aprakstot kas par lietu, nevis kā taagad tiek kaut kas minēts "caur puķēm" runājot!!

2 0 atbildēt
Ha hahaemotion Toļa atkal kaarteejo reiz zaudeejis Onliner jo Batjka uzlicis pilnīgi mīksto Toļas petīcijai emotionemotionemotion
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »