local-stats-pixel fb-conv-api

Sarosās gudrie prāti. ;D5

42 2

Suns Tobis var nokost 4 kaķus dienā, bet, ja viņš nokostu par 2 kaķiem vairāk, tad tas būtu tieši 6 reizes vairāk nekā bomzis Gunča. Cik kaķus dienā nokož Gunča?


* Jānītis matemātikas stundā pie tāfeles vienā mirklī piekrauj biksēs 3 kg, bet, ja viņu neizsauc, Jānītis biksēs krāmē tikai 50 gramus. Kādu svaru saliek biksēs Jānītis, ja nedēļā viņam ir 4 matemātikas stundas?


* Kādam studentam kojās bija 6 maisi. Četros maisos viņš glabāja vecas kurpes, bet pārējos maisos - kartupeļus. Kur šis students glabāja tukšo taru?


* Vitolds bāž dibenā lupatas. Vienā paņēmienā viņš dibenā var sabāzt 16 ķīselī mērcētus mutautiņus. Vai viņš varētu iebāzt dibenā arī terpentīnā mērcētu galdautu?


* No punkta A uz B (35 km) brauc kāzinieki un dzer 2 kastes alus katros divos kilometros. Ik pēc 3 kilometriem kāzinieki skrien čurāt. Vai kāzinieki būs pačurājuši vai nocietučies, kad nonāks punktā B?


* Vilis Tāpiņš no Kocēniem smird pēc zivs. Viņa kaimiņš Rūdolfs smird pēc dārzeņiem. Pēc kā smird Tāpiņa līdzdzīvotāja Irma, ja zināms, ka viņa piekopj attiecības Ar abiem?

* 4 kg kartupeļu brīvi izkārtojas Ulda uzvalka kabatās. Taču, ejot uz operu, Uldis liek kabatā mobilo telefonu un tāpēc no šīs kabatas kartupeļus izņem. Kāds Uldim ir mobilais, ja no kabatas viņš izņēma 11 kartupeļus?


* Kad Jānītis iedod Anniņai 1 latu, Anniņa parāda pliku dibenu, bet, ja Anniņa iedod 1 latu Jānītim, Jānītis parāda savu pastmarku kolekciju, kas sastāv no 120 markām. Kurš ko rāda biežāk, ja abiem ir 3 lati?


* Jāzeps ir 250 kg smags, Laimonis - 44 kg smags. Vai viņi abi varēs uzdejot uz jumta, kas iztur 300 kg spiedienu un kur jau stāv ledusskapis 'Saratov'?
* Kad Vaļa apmeklē tualeti, viņa reizēm iekrīt vannā ar spēku 60 kg uz kvadrātmetru. Vai ar šo spēku pietiks, lai izdemolētu trauku veikalu Ludzā?


* Braucot ar liftu augšup, Tenis dzied dziesmu, bet braucot atpakaļ - vemj. Katru trešo reizi lifts neiet, jo ir pievemts, un sētnieks Ludis to tīra ar slotu. Cik reizes Tenis dzied un cik reizes vemj?


* Stacijas laukumā staigā divi policisti un 18 suņi, Kamēr policisti pīpē, tikmēr puse suņu drāžas. Cik suņu pagūs nodrāzties, kamēr policisti izpīpēs paciņu cigarešu?


* 30 gramu Head & Shoulders šampūna spēj nomazgāt 84 blaugznu plēksnītes. Cik šampūna vajag, lai savestu kārtībā visu vējabrāļu ordeni?


* Laimonim ir zaļa automašīna un zila acu krāsa. Henrijam ir zila mašīna un zaļa acu krāsa. Alvīnei ir pelēka mašīna un brūna acu krāsa. Jautajums: kāda būs Alvīnes bērna acu krāsa, ja zināms, ka viņai pārmaiņus bija intīmas attiecības gan ar Laimoni, gan ar Henriju visās trijās mašīnās?


* Aurēlija 2 gados svēra 24 kilogramus, 7 - 65, bet 12 gados - 88 kg. Ko darīt Aurēlijai, ja rīt joprojām gribas kā trakam sunim?

42 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

Es nespeeju to izlasiit! Tik reeciigi!

4 0 atbildēt

Jānītis atkal dominē :D,bet labs raksts +

3 0 atbildēt

Super,,, :):)

pilnīgi sasmējos te darbā :D

2 0 atbildēt

1. 1 kaķi Bomzis

2. No 2 kg-12kg

3.Pie kurpēm vai arī miskastē.

4.Nē, jo galdauts ir lielāks nekā 16 mērcēti mutautiņi.

5. Teorētiski vajadzētu nociesties, praktiski visi būs pillā

6.Pēc dārzeņiem un zivs, ja nemazgājas.

7.Sūdīgs, jo 11 kartupeļi nesver 4kg.

8.abi vienādi.

9.Nē, ledusskapis parasti nesver 6kg.

10. Nepietiks, jo vannai ir mazāka platība par veikalu.

11.2 dzied, 1 vemj.

12.Nav iespējams, jo 18/2 ir 9.(Ja neviens suns neonanē). Ja onanē, tad no 9-18.

13. Ļooti daudz.

13.Jebkādas. Atkarīgs arī no viņas vecāku acu krāsas.

14. 1.Pakārties. 2.Sākt pīpēt. 3. Neēst. 4.Aurot pa visu māju.

2 0 atbildēt
0 1 atbildēt