local-stats-pixel fb-conv-api

Podziņas, podziņas, podziņas... LG Optimus Pro C6602

42 2

It kā jauns un tomēr tas pats labais, vecais. Joprojām nav viennozīmīgas atbildes, kurš no tālruņu veidiem ir vislabākais: ar ciparu tastatūru, ar pilno „qwerty” tastatūru vai skārienjutīgais ar pāris pogām. Iespējams, vienīgi ciparu tastatūra šajā piedāvājumā atpaliek, jo tā lēnām morāli noveco. Tad nu, lūk, LG Optimus Pro C660 – viens no tiem modeļiem, kas ir gan ar skārienjutīgu ekrānu, gan ar pilno tastatūru zem ekrāna. Jaunā paaudze šo modeli varētu iecienīt.Ikdienā
Tālrunis ikdienā ir ērti lietojams, pilnā tastatūra ļauj ērti rakstīt īsziņas un vēstules, lietot internetu, kā arī lietot tik milzīgu popularitāti ieguvušos sociālos tīklus. Īpaši jāizceļ ir epasts, atvērt vienkārši un lietot ērti, var apskatīt PDF failus, kā arī rediģēt biroja dokumentus. Tālrunim ir Android 2.3.3 versijas operētājsistēma, kas, tā vien šķiet, papildina sociālās iespējas ar katru dienu. Atliek tik pieslēgt kādu datu pieslēgumu, lai pilnvērtīgi varētu izmantot interneta sniegtās iespējas. Var jau arī lietot Wi-Fi mājās, darbā vai kafejnīcā, bet parasti jau gribas vairāk. Tālruni var izmanot arī kā navigācijas ierīci, te gan pilnvērtīgai lietošanai arī būs nepieciešams internets. Tālrunis spēj atskaņot lielāko daļu audio un video failus.

Tastatūra
Tastatūras podziņas ir mazas, sākumā ir grūti, gadās kļūdīties, kā arī ir jāiemācās tālruni turēt pareizi rokās, lai nesāpētu pirksti no rakstīšanas. Taču pie visa var samērā ātri pierast un tad jau viss notiek. Pluss, protams, ir tas, ka var neskatoties rakstīt īsziņas un epastus, skaipu utt., mīnus – braucot pie stūres lietot grūti. Taču, tā kā tas nav atļauts, visi mēs braucot pie stūres tālruni „parasti” lietojam hands-free režīmā. Tāpēc par to nevajadzētu satraukties.

Ekrāns
Ekrānam ir neierasta malu attiecība. Lielākā daļa video normāli neizvietojas ne horizontālā, ne vertikālā tālruņa stāvoklī. Uz pieskārieniem displejs reaģē labi, taču gadās pa kādai kļūdai. Vajag sekot līdzi ko spaida. Displeja izmērs ir tikai 2,8 collas un ir jāsaprot, ka pirksts tomēr ir liels un, lai iegūtu labu, kompaktu tālruni, šādas tādas neērtības ir jāpieņem.

Akumulators
Ņemot vērā, ka tas ir Androīda tālrunis, tajā noteikti tiks lejupielādētas un instalētas daudz dažādas programmas, kuras mazāk vai vairāk ikdienā tiks lietotas. Tāpēc akumulatora darbība kārtīgā noslodzē turēs vienu līdz divas dienas, bet, ja lietosiet to taupīgi, starp uzlādēm ir iespējams izvilkt līdz pat 4 dienām.
Tālrunim ir 3 megapikseļu fotokamera, diemžēl bildes nepārsteidz. Zibspuldzes nav un uzņemtās bildes ir derīgas tikai ievietošanai draugos vai facebookā.

Secinājums
Kopumā tālrunis atstāj labu iespaidu. Savu uzdevumu mērķauditorijai tas spēj nodrošināt labi, un galvenā mērķauditorija ir jaunieši – tādi, kuriem ir ļoti svarīgi nepārtraukti būt onlainā. Cena tālrunim ir ap 110 latiem. Gribētos kvalitatīvāku fotokameru. Vēl jāatzīmē, ka tālrunis dažreiz mēdz kabatā dzīvot pats savu dzīvi, atbloķēties, ieslēgt lidojuma režīmu vai pat sākt zvanīt, tāpēc būtu jālieto maciņš.

42 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Raksts ir labs, bet tekstu tomēr vajadzēja minimalizēt, domāju,ka šeit nebūs neviens kas to visu lasīs

3 0 atbildēt

spokiem daudz lasit nepatik ;) labak vairak faktu un bildes ;)

0 0 atbildēt