Čau!
Es šodien uztaisīju kautko garšīgu un vēlējos padalīties ar jums!
Šitik man sanāca no 2 sīpoliem
Meklējam -
Sākumā, atrodam savā māja alu, pienu, vai gāzētu ūdeni (Atšķirībā kādu garšu gribat!), Miltus, Garšvielas (manā gadijumā "Perfecta" līdzīgas Vegetai), protams sīpolus, eļļu, Cepamo Pulveri...
Ja vēlies paņem olas, aliņu (pašam sev), sievu, vai mērkaķi (ja tāds/a ir) ja nav visu vajadzēs darīt pašam!
Veidošana -
Paņemam bļodiņu, ieliekam tanī miltus(100-200g), maigi, lai neizbērtu, turpat ieliekam garšvielas, tik cik daudz gribat (pēc garšas), es liku vienu tējkaroti, ielejam (alu, pienu vai gazētu ūdeni), visu samaisam kārtīgi, lai pašam prieks par sevi. Tad sagriežam sīpolus, diezgan biezus (vismaz 1cm).
Paņemam šķīvi, tanī ieberam miltus (lai vēlāk var apvīļāt sīpolus) Iesaku izmantot tā vietā rīvmaizi ar to iznāk daudz daudz labāk.
Tagad mērcesim sīpolus, pa vienam, tad ievīļā to miltos un liec citā bļodā, lai netraucē, turpinam līdz visi ir apvīļāti.
Tagad paņem pannu, ielej tanī eļļu un sāc karsēt to, pa to laiku savāc aiz sevis!
Kad viss savākts, sāc likt tos pannā!
Ik pēc minūtes apskaties kā tie ir apcepti, paņem dakšiņu, lai tos apgriestu, vari arī izmanto knīpstangas, bet es labāk piekrītu klasiskām metodēm :)
Paņem šķīvi un pārliec tam pāri papīra dvieļus, vairākas kārtas jo eļļas būs daudz un nevienam tā nepatīk, ja vēlies lai būtu labāk katru smuki ietin savā dvielī.
Kad visi apcepti, vari apbērt tos ar garšvielām, lai garšīgāk...
Kamēr rakstiju šo rakstu, gandrīz apriju visus savus sīpolus :D