local-stats-pixel fb-conv-api

Nu nez mosk kādam intereses :)2

26 3

 

'Logitech' nodrošinās augstu izšķirtspēju
  Logitech paziņojis par augstas izšķirtspējas tīmekļkameru sēriju un nesen pieteikto programmu Logitech Vid HD, kas nodrošina bezmaksas un ērtus HD videozvanus.

Piedāvājot videozvanus ar HD (720p) izšķirtspēju un videoieraksti ar pilnu HD (1080p) izšķirtspēju, tehnoloģiju Logitech Fluid Crystal un vienkāršu augstas izšķirtspējas materiālu augšupielādi vietnēs Facebook un YouTube, tīmekļkamera Logitech HD Pro Webcam C910 īsteno iespēju veikt augstas izšķirtspējas videozvanus, videoieraksti un koplietošanu.

Visās jaunajās Logitech HD tīmekļkamerās ir izmantota tehnoloģija Logitech Fluid Crystal, kas nodrošina katra videozvana un videoieraksta attēla dzidrumu, vienmērīgas, plūstošās kustības un bagātīgas - dzīvei atbilstošas - krāsas.

Jaunu kvalitātes standartu noteicošā tīmekļkamera Logitech HD Pro Webcam C910 ļauj ne tikai ierakstīt videomateriālu pilnā augstā izšķirtspējā (1080p) un veikt augstas izšķirtspējas (720p) videozvanus, bet tā nodrošina arī stereoskaņu (par to rūpējas divi mikrofoni - pa vienam katrā tīmekļkameras objektīva pusē).

Tā ir tikai 25 milimetrus gara un plāna tīmekļkamera, kas piemērota gan galddatoram, gan klēpjdatoram.

Ja priekšroku dodat tīmekļkamerai, kuru var ņemt visur līdzi, tad līdznēsājamā tīmekļkamera Logitech HD Webcam C510 ir īstā izvēle - tā ir ērti saliekama un pārvietojama. Pat tad, ja videozvanus gribat veikt no mājām, viesnīcas vai biroja, tīmekļkameru C510 varat salocīt un ievietot kabatā vai somā. Turklāt 360 grādu pilna pagrieziena iespēja ļauj tīmekļkameru grozīt ap savu asi un iekļaut videozvanu un videoierakstu kadros vairāk cilvēku.

Tīmekļkamera Logitech HD Pro Webcam C910 būs nopērkama augustā, un tās ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 99,99 eiro. Tīmekļkamera Logitech HD Webcam C510 būs nopērkama augustā. Tās ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 49,99 eiro. Tīmekļkameras Logitech HD Webcam C310 (€39,99) un Logitech HD Webcam C270 (€29,99) būs nopērkamas jūlijā.

26 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Ja intresetu izlasitu Delfos kur ir rakstits vards vardaa.

0 0 atbildēt

Nu ja principa tas no turienes ir nemts , bet ne visi iet delfos un lasa jaunumus emotion

0 0 atbildēt