local-stats-pixel fb-conv-api

Nokia,HTC.12

26 62

Tagad, ka Nokia N97 attīstās visā pasaulē, es domāju, ka viena no pirmajām lietām, potenciāliem pircējiem būs jādara, ir apskatīt to, ko pieejamās iespējas ir šiem QWERTY ierīcēm. HTC ir padarīt šo blakusparādību slīdni QWERTY ierīces jau vairākus gadus, un tie ir diezgan veiksmīga. Nokia sākās ar E75, bet N97 ir pirmais ar touch screen, kā arī. Es izdomāju apskatīt N97 un HTC Touch uz ZDNet Pro2 un tagad Steve Litchfield ievietojis salīdzinājums starp tām pašām divām ierīcēm. Steve nešķiet, piemēram, Windows Mobile, cik man, bet es varu pilnībā saprast viņa domas par neatbilstību starp to, kas HTC ir darījusi un Microsoft OS bāzē.
Pēc tam, izmantojot Touch Pro2 uz pāris nedēļām, baumas nāk uz T-Mobile USA, un ar manu izmantošanu Nokia N97, es nedomāju, ka es esmu gatavojas izvēlēties vienu uz ​​augšu, piemēram, es sākotnēji plānots.Par Touch Pro2 tastatūra ir fantastisks, bet es esmu konstatējusi, N97 ir tikai naudas sodu par to, kas man ir nepieciešams, par iet un patiešām bauda izmantojot manu T-Mobile G1 Android ierīces ar manu T-Mobile SIM

Reklāma
26 62 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

"Es iedzēru apskatītN97 un HTC Touch" c`mon

10 0 atbildēt

Nu to ka tu iedzēri var redzēt...emotion

7 0 atbildēt

Tu tekstu arī pārlasīji?

6 0 atbildēt

Ar google tulkotāju nekur tālu netiksi... -_-

4 0 atbildēt

es tadu gribu

0 0 atbildēt

Pilnīgs murgs, grūti ko saprast un tad kad beidzot saprotu ko esi uzrakstījis sapratu, ka rakst ir laikam veidots dzērumā! 

Un bez tā visa telefons Nokia n97 anna tāda nemaz nav bildē tev ir C6-01 ar symbian anna OS. Un ja taisi tādu testu paņem jaunos telefonus (Nu piemēram telefonus ar Windows Phone 7.5 vai Symbian Bella OS) nevis tos kas jau ir izgājuši no tirgus! Vienīgais kurš vēl ir tirgū ir tavs nepareizi pieminētais nokia c6-01, kuram nav fiziskas QWERTY klaviatūras!

0 0 atbildēt

es sākotnēji plānotsemotion

0 0 atbildēt

dalbajobs esi? lasara ble tev pimpi nogriezt? kas tas par rakstu keems taads?

1 2 atbildēt