local-stats-pixel fb-conv-api

MWC 2016: LG atklāj savu jaunāko viedtālruni un virtuālās realitātes brilles0

13 0

LG per soli tālāk un atklāj savu jaunāko flagmani LG G5, kas ir pirmais modulārais viedtālrunis.

G5 viedtālrunim ir metāla korpuss, kuram ir 5.3 collu liels displejs. Ekrānam ir “always-on” funkcija, kas nozīmē - pat, ja viedtālrunis atrodas miega režīmā, ir iespējams apskatīt laiku, datumu, akumulatora stāvokli un citas noderīgas lietas. Turklāt jaunais LG G5 viedtālrunis būs aprīkots ar “Daylight Mode” (dienas režīms), kas ļaus bez grūtībām uztvert ekrānā redzamo, atrodoties pat ārpus telpām - pateicoties tai ekrāna spilgtuma maiņai.

LG G5 izmantos jaudīgo Snapdragon 820 procesoru, kas ir enerģiju taupošs un piedāvās tādus modernus elementus kā 64 bitu veiktspēju. Turklāt viedtālrunim ir divas uz aizmuguri vērstās 8 megapikseļu un 16 megapikseļu kameras - viena ir standarta, otra - ar 135 grādu redzes lauku, kurai arī ir platākā viedtālruņiem pieejamā platleņķu lēca. Tā spēs labāk un vairāk atainot objektus fotogrāfijā. Viedtālrunim ir arī modulāra “slide-out” akumulators un vēl divi papildu moduļi, kuru pazīstami kā “friends”, “LG Cam Plus” un “Hi-Fi Plus”, kas uzlabo un nodrošina kameras un skaņas augsto kvalitāti.

LG 360 virtuālās brilles

LG kompānija Barselonas notiekošajā lielajā mobilo telefonu notikumā atklāja ne tikai viedtālruni, bet arī virtuālās brilles (VR) un pat interesantu robotu. LG 360 VR ir iespējams savienot ar LG G5 viedtālruni, izmantojot tam speciālu paredzētu USB-C kabeli, nevis kā tas ir ar Samsung virtuālajām brillēm (Gear VR), kuru darbības uzsākšanai ir nepieciešams Samsung viedtālruni ievietot VR priekšpusē.

LG virtuālās brilles, atšķirībā no pārējām VR (Gear VR, PlayStation VR, Oculus Rift), ir ļoti vieglas un sver tikai 118 gramus, kā arī tās ir aprīkotas ar 639ppi izšķirtspēju. LG 360 VR izmanto LCD displeju 960 x 720 pikseļiem katrā acī. Turklāt tā nodrošina 360 grādu atainojumu un videoklipu, kas uzņemti ar LG 360 CAM, kā arī tas ir savietojams ar Google Cardboard saturu.

LG robots Rolling Bot

Tāpat tika laists klajā LG robots Rolling Bot, kurš vizuāli izskatās kā maza apļveidīga bumba, kas ripinās pa zemi - dizains ir izveidots tā, lai tas sekmīgi ripotu pa māju bez liekām problēmām un savienotos ar bezvada Wi-Fi internetu.

Kad Rolling Robot ir savienots ar Wi-Fi, to ir iespējams vadīt ar viedtālruni, kas kalpos kā vadības pults un ar tā palīdzību varēs mazo ierīce vadīt pēc sirds patikas no jebkuras vietas.

Robota centrā atrodas iebūvēta 8 megapikseļu kamera, kas ļaus redzēt apkārt notiekošo, turklāt visu informāciju robots nosūtīs uz īpašnieka viedtālruni. Tādējādi klientiem tiek dota iespēja pārliecināties, vai mājās viss ir kārtībā, kā arī uzraudzīt bērnus vai mājdzīvniekus pašu prombūtnē. Kamera piedevām ir aprīkota ar skaļruni un mikrofonu, tādējādi ļaujot sazināties.

Robotam ir arī citas īpašas funkcijas, piemēram - lāzerstarojums. Lāzerstarojums nav domāts kā ierocis, bet gan kā rotaļāšanās ar mājdzīvniekiem. Šaudoties ar lāzeru pa sienām, pa zemi un vēl citur, kaķis vai suns būs ieinteresēts sākt rotaļāties un censties noķert lāzera staru.

Taču tas vēl nav viss: unikālajam Rolling Robot piemīt arī citas prasmes, piemēram - tas spēj arī kontrolēt televizoru un citas elektroierīces.

Pagaidām LG vēl nav atklājis un apstiprinājis relīzes datumu, kad Rolling Robot būs pieejams tirdzniecībā.

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Datuve.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000