local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā radīta ultraplāna stereo sistēma Apple planšetēm!3

22 1

Latvieši dod savu pienesumu pasaules tehnoloģiju attīstībā – mūsu pašu mājās ir radīts iPad aizsargvāciņš ar Bluetooth stereo sistēmu, kas nodrošina 3x lielāku skaļumu, sniedzot kvalitatīvu dabīgu stereo skaņu visā frekvenču diapazonā.

Latvijas start-up uzņēmuma Ampple idejas mērķis ir uzlabot skaņu mobilajām ierīcēm un piedāvāt dzidras un piesātinātas skaņas pieejamību ikvienam, tādejādi arī aktualizējot iPada lietošanu dažādās situācijas. Šī iemesla dēļ vāciņš ir radīts no īpaši izturīgas plastmasas, ļaujot pasargāt ierīci no visa veida bojājumiem.
Ierīce ne tikai rada elektroniski pastiprinātu skaņu, sniedzot krietni vairāk basu, bet arī nodrošina baterijas darbību pilnai darba dienai. Vieglā un izsmalcinātā dizaina sistēma, kas ikdienas lietošanā ir nemanāma, var darboties vairāk nekā 10h.

“Mūsu izstrādātais produkts ir portatīvs iPad aizsargvāciņš ar iebūvētiem jaudīgiem skaļruņiem, kurš zīmīgs ar funkcionālu dizainu no ārpuses un inovatīvu akustisko dizainu aizsargvāciņa iekšpusē. Tajā izmantots Latvijā radīts skaņas korekcijas algoritms Coneq,” par latviešu radīto tehnoloģiju kvalitāti ir pārliecināti paši idejas autori.

Apple ar Bluetooth savienojumu ir visoperatīvākais un ērtākais skaļrunis, kāds ir pieejams, padarot tā lietošanu gan ikdienā, gan profesionālajā laukā īpaši ērtu un pievilcīgu. Elektrības padeve un papildus inventārs, kas parasti apgrūtina skaļruņa lietošanu, vairs nav šķērslis.

22 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

nu, kviecēji, aiziet: "Latvijā neko neražo, Latvijā viss stāv uz vietas!" in your faces, bitches! again!

5 0 atbildēt
Centies rakstā ievietot vairāk attēlu.Tā buls kabāk rev un citkem emotion
0 0 atbildēt

... ko?

0 0 atbildēt