local-stats-pixel fb-conv-api

Latviešu radītais “Blue Shock Race” elektrokartings - ātruma pasaules rekords6

Šogad ‘Blue Shock Race’ saņēma uzaicinājumu piedalīties Pasaules pirmās ilgspējīgās trases 20. gadu jubilejas pasākumā. Zviedrijā 7,3 km garā Gotlandring trase pulcēja vietējās slavenības, žurnalistus, ekskluzīvas automašīnas un motociklus, ‘TOP GEAR’ komandu, kā arī Formula E komandu, kas ieradās Gotlandringā pēc nesen uzstādītā pasaules rekorda. Blue Shock Race kartingi pievērsa milzīgu uzmanību, ne tikai no skatītāju puses, bet par tiem interesi izrādīja gan ‘TOP GEAR’ un Eurosport žurnālisti, gan arī Formula E tehniskā komanda.

emotion Latviešu radītais “Blue Shock Race” elektrokartings sasniedz ātruma pasaules rekordu.

Blue Shock Race vadītājs Artis Daugins, komentējot rekordu, teica: “Esam ļoti apmierināti ar sasniegto ātrumu un esam lepni par to, ka Latvijā ražotais kartings ir pasaulē ātrākais. Šis ir standarta kartings, ar ko vēl pirms nedēļas braucām treniņos 333 trasē, bez modifikācijām uz standarta šasijas ar standarta kartinga riepām. Šādu kartingu no Blue Shock Race var iegādāties jebkurš braucējs pasaulē.”

Šis rekords ir liels panākums, un mēs to nebūtu izdarījuši bez atbalsta no mūsu partneriem. Sakām milzīgu paldies – Milwaukee Tools Latvia un Gitana, kas nodrošināja mūs ar instrumentiem. Kā arī Stena Line, kas atbalstīja mūs nokļūšanā uz Gotlandi un atpakaļ!”

48 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

👌

7 0 atbildēt
6 0 atbildēt

👍

6 0 atbildēt

Tā neko žiperis!!!

5 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt