local-stats-pixel fb-conv-api

LG prezentē jauno flagmani - pirmo modulāro viedtālruni LG G52

24 0

21. februārī LG iepazīstināja ar tik ļoti gaidīto LG G5 viedtālruni. Jaunajam flagmanim ir elegants metāla korpuss ar Slide-out Battery noņemamu akumulatoru un inovatīvs modulārs dizains. Apvienojumā ar papildu ierīču kolekciju LG Friends, LG G5 ir iespējams pārveidot par digitālo kameru, Hi-Fi mūzikas atskaņotāju un daudz ko citu. LG G5 var lepoties ar 135 grādu platleņķa kameras lēcu un Always-on ekrānu, kas nodrošina nepārtrauktu paziņojumu un citas svarīgas informācijas attēlojumu uz ekrāna bez nepieciešamības to ieslēgt.

LG pirmais modulārā tipa viedtālrunis
LG CAM Plus ir daudzpusīgs kameras modulis, kuru iespējams piestiprināt akumulatoram paredzētajā vietā, lai nodrošinātu ērtu satvērienu un kontroli. Modulis nodrošina fiziskus ieslēgšanas, kameras slēdža, ierakstīšanas un pievilkšanas taustiņus. Tas arī piedāvā intuitīva automātiskā fokusa un ekspozīcijas fiksēšanas funkcijas, kas parasti atrodamas vien specializētajās digitālajās kamerās. Piestiprināts LG G5 viedtālrunim, modulis nodrošina papildu 1,200mAh akumulatora jaudu ilgākam fotografēšanas laikam.

Hi-Fi Plus ar B&O Play ir novatorisks pārvietojams Hi-Fi DAC audio atskaņotājs, kas nodrošina augstākās kvalitātes skaņu, kāda parasti ir pieejama vien premium audio ierīcēs. LG Hi-Fi Plus ar B&O Play atbalsta 32 bitu un 384KHz augstas izšķirtspējas audio atskaņošanu. Tāpat to iespējams izmantot gan kopā ar LG G5, gan arī atsevišķi, savienojot to ar jebkuru viedtālruni, planšeti vai datoru.

Always-on ekrāns uzlabotai ērtībai
5,3 collu lielais LG G5 tālruņa QHD IPS Quantum ekrāns piedāvā Always-on funkciju, kas attēlo laiku, datumu un akumulatora stāvokli pat tad, kad ekrāns ir miega režīmā. Lai iespējami mazinātu enerģijas patēriņu, ekrāna fona apgaismojums izgaismo vien nelielu kopējā ekrāna daļu, tādējādi izlietojot vien 0,8% no akumulatora enerģijas katrā darbības stundā. LG G5 būs aprīkots ar Daylight Mode režīmu, kas nodrošina izcilu redzamību dienasgaismā ārtelpās, uztverot apkārtējās vides apgaismojumu un pielāgojot tam ekrāna spilgtumu līdz pat 850 nitiem.

Platleņķa lēca
Jaunajam LG G5 ir divas aizmugurē izvietotas kameras – viena ar standarta 78 grādu lēcu un otra ar 135 grādu platleņķa lēcu, kas ir platākā viedtālruņiem pieejamo lēcu vidū. Platleņķa lēca atvieglo ainavu, augstu ēku vai lielas cilvēku grupas fotografēšanu bez nepieciešamības lietotājam atrasties tālu no objekta.

Plašs LG Friends papildu ierīču klāsts
• 360 VR – saliekamas VR brilles ar 639 ppi izšķirtspēju, savietojamas ar 3600 grādu attēliem un video, kas uzņemti ar LG 360 CAM, kā arī Google Cardboard saturu.
• 360 CAM – kompakta 360 grādu leņķa kamera, kas aprīkota ar divām 13MP platleņķa kamerām, 1,200mAh akumulatoru un 4GB iekšējo atmiņu. Tā nodrošina iespēju radīt 360 grādu saturu, piedāvā manuālo režīmu, 2K video un 5.1 virtuāli telpiskā skanējuma kanāla ierakstīšanu.
• Rolling Bot – papildu ierīce, kas ripo kā bumba, vienlaikus uzņemot attēlus un video ar iebūvēto 8MP kameru. To iespējams izmantot kā mājas drošības sistēmu, mājdzīvnieku aprūpes palīgu, kā arī tālvadības kontrolieri savietojamām mājsaimniecības ierīcēm.
• Tone Platinum – pasaulē pirmās Bluetooth austiņas, kas aprīkotas ar aptX HD kodeksu, nodrošinot 24 bitu audio atskaņošanu.
• Smart Controller – kontrolieris droniem un citām viedajām ierīcēm.
• H3 by B&O Play – augstākā līmeņa trokšņus slāpējošas austiņas, kas nodrošina 32 bitu skaņu.

Lielāka veiktspēja, lielāka efektivitāte
Jaudīgais, taču enerģiju taupošais Qualcomm Snapdragon 820 procesors piedāvā tādus modernus elementus kā 64 bitu veiktspēju, Adreno 530 grafiku un mazas jaudas procesora kodolu Hexagon DSP, kā arī Qualcomm Spectra 14 bitu duālo attēlu signālu procesorus (ISP), kas paredzēti, lai nodrošinātu augstas izšķirtspējas DSLR kvalitātes attēlus un papildu enerģijas ietaupījumus. Snapdragon 820 procesoram ir arī integrēts X12 LTE modems, kas atbalsta 12.kategorijas lejupielādes ātrumu līdz 600 Mbps un LTE 13.kategorijas augšupielādes ātrumus līdz 150 Mbps.

LG G5 ir aprīkots ar modernu kodeksu aptX HD, kas atbalsta 24 bitu skaņu ar Bluetooth savienojumu. Savukārt Qualcomm Quick Charge 3.0 nodrošina līdz pat par 27% ātrāku uzlādi un līdz 45% lielāku efektivitāti salīdzinājumā ar iepriekšējo paaudzi. Papildus Power Location Estimation tehnoloģija ļauj palielināt akumulatora efektivitāti pat par 41,9%, uzlabojot enerģijas patēriņu saistībā ar aplikācijām, kas balstītas uz atrašanās vietu.

LG G5 galvenās specifikācijas:
• Čipkopa: Qualcomm Snapdragon 820 Processor
• Displejs: 5.3-collu Quad HD IPS Quantum Display (2560 x 1440 / 554ppi)
• Operētājsistēma: Android 6.0 Marshmallow
• Atmiņa: 4GB LPDDR4 RAM / 32GB UFS ROM / microSD atbalsts (līdz pat 2TB)
• Kamera: aizmugurējā – standarta: 16MP, platleņķa: 8MP / priekšējā 8MP
• Akumulators: 2,800mAh (izņemams)
• Izmēri (G x P x B): 149.4 x 73.9 x 7.7~8.6mm
• Svars: 159g
• Tīkls: 4G LTE/ 3G/ 2G
• Savienojamība: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / USB Type-C 2.0 (3.0 compatible) / NFC / Bluetooth 4.2
• Krāsas: Sudraba/ Titāna/ Zelta/ Rozā

24 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

nu vismaz LG izlaiž kko interesantu, nevis kā samsung galaxy s7, vizuāli tāds pats kā iepriekšējie tikkai iekšas pamainītas uz niknākām

lai gan tās LG fīčas ikdienā reti kurš izmatos domaju, tehnofrīki gan priecāsies

1 0 atbildēt

jāgaida kada būs cena pie mums. Droši ka normāla auto cenā  emotion 

0 0 atbildēt