local-stats-pixel fb-conv-api

Kur lieto skābekli?14

215 0

Ja tevi interesē, kaut kas jauns. Ienāc un aplūko, nenožēlosi. Ja raksts tomēr nepatika, neuztraucies, un ej pameklē kādu rakstu manā profilā. Tur ir daži labi raksti. Pagaidām daži, jo lieku kvalitatīvus rakstus, nevis kaut kādus parastos komiksus, ar kuriem citi pelna plusus. Atvainojos, par bezjēdzīgi garo ievadu, vajag savākt 50 vārdus, lai raksts tiktu apstiprināts. Paldies, ka izlasiji, nu ja izlasiji.

Link uz profilu atradīsi zemāk. emotion

citi raksti šeit.

215 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Aizmirsi pieminēt, ka skābekli arī lieto elpošanā. emotion

24 3 atbildēt

Skābeklis galvenais dzīvības un visu uz Zemes notiekošo procesu uzturētājs emotion Jau gadus trīsdesmit ar autogēnu nemetinu, bet pilns skābekļa balons man vienmēr stāv darbnīcā, nu tā, katram gadījumam emotion

6 0 atbildēt

lūdzu nejauciet skābekli ar gaisu, ja mēs elpotu vienīgi skābekli, maximums ko mēs nodzīvotu tie būtu 20 - 25 gadi ;]

5 0 atbildēt

skābeklis ir būtiskākais oksidētājs uz planētas, kas nodrišina visbiežāk sastopamos un svarīgākos ķīmiskos procesus. rakstā visai nefundamentāls skatījums uz skābekļa nozīmi.

4 1 atbildēt

4. puntku vajadzētu varbūt mainīt un visas aļģes vnk iznicinaat kamer šīs sākušas augt vai fixi izņemt no duens kad šīs beigušas augt?

0 0 atbildēt

Dinozauru laikmetā skābekļa procentuālais sastāvs gaisā esot bijis krietni vairāk un tapēc tie lopiņi auguši brangās miesās!!!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt