local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir Marianas Web?35

674 3

Spokos redzēju dažus rakstus par tā saucamo Deep Web, jeb "Neredzamo internetu", taču ir vel kāda mistiskākā vieta par Deep Webu, tā ir Marianas Web. Šājā rakstā apskatīšu dažas teorijas par to, kas tas varētu būt vai varbūt pat ir, un cerams ka Jūs uzzināsiet ko jaunu.

Vispirms nedaudz par Deep Web. Terminu Deep web jau 2000. gadā radīja datorzinātnieks Maiks Bergmans, to lieto, kad runā par saturu internetā, kas nav indeksēts standarta meklētājos(Google, Bing, Yahoo).

Katru dienu mēs izmantojam Google, Facebook, Draugiem, YouTube un citas interneta vietnes, bet blakus tām ir vel daudzi miljoni vietņu. Privātie blogi, forumi, spēļu lapas un vel daudzas vietnes, kurām var piekļūt izmantojot meklēšanas serverus. Tomēr Deep Webā ir daudzi miljardi vietņu, kuras var atrast tikai ar specializētiem meklētājiem. Pēc aprēķiniem Deep web ir 400 līdz 550 reizes lielāks nekā virspusējais internets, kuru lietojam ikdienā, tas nozīmē ka tikai 4% interneta var sasniegt izmantojot mums ierastos meklēšanas serverus.

674 3 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000
Ļoti interesanti. Milzīgs pluss par rakstu. Kaut tiešām kādu dienu varētu uzzināt patiesību. Ar šo gan jau var atrast atbildes uz visām tām konspirācijas teorijām, Area51 utt...Bailīgi paliek pat iedomājoties...
2 2 atbildēt
Nivel 6 sux cox.
0 0 atbildēt

PM

0 0 atbildēt
Da es tev saku ka viņš nopirka!!!!
0 3 atbildēt