local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc ir risks pirkt lietotu lētu iphone12

65 6

Cenšoties nopirkt pēc iespējas lētāku iPhone varat smagi ciest. Pērkot tos ss.lv,ebay vai pie citiem nezināmiem pārdevējiem riskējat tos nopirkt nepavisam jaunus.

Žurnālistu rokās nonāca fotogrāfijas no kīniešu pagrīdes fabrikas, kurās lielos daudzumos savāc kopā Apple telefonus no salausto telefonu detaļām. Kā rezultātā meistars iegūst identisku telefonu un kurus tirgo kā jaunus.

Lietoto iPhone restaurācijas bizness strauji attīstās dienvidaustrumos no Ķīnas. Ražošanas process ir vienkāršs - bojātos telefonus izjauc pa detaļām un noskaidro, kuras detaļas ir iznākušas no ierindas, un kuras vēl var noderēt. Pēc tam pa daļām savāc ierīci, bet telefonam iekšējās detaļas drošības pēc salīmē ar līmi.

Visa ražošana notiek nelielā ēkā. Strādnieki strādā uz stikla virsmas, uz kuras izvietotas detaļas un tukšie korpusi. Uz vienas no fotogrāfijām ir redzams, kā ķīnieši līmē uz ekrāna aizsarg plēvi. Pēc tam ierīce tiek akurāti iesaiņota viltotās kastītēs un nosūtītas meklēt savus taupīgos pircējus. Anonīmais avots no fabrikas atzīmēja, ka bojātos "iPhone" atgādā ar labi izveidotu kontrabandas shēmas palīdzību.

Viņi pat zina, kā no jauna uzlikt kodus uz iPhone, lai padarītu viltojumu pilnīgi ticamu, - atzīmē anonīmais avots, - Pārdododot tādus telefonus kā jaunus, var nopelnīt ļoti, ļoti daudz naudas.

Un neliels padoms no manīm tiem kas pērk iPhone tajā pašā ss.lv. Pārbaudiet vai jūsu iPhone nav bloķēts uz kādu tīklu un izmantoti dažādi jailbreak. Jo pēc nākošā telefona update vairs nevarēsiet lietot tīklā. Un atbloķēšana no tīkla bez kreisiem paņēmiem atkarībā no operatora var tā paša telefona cenu un uz augšu.

Un ja telefons ir bijis gādīgās rokās un ir labā vizuālā stāvoklī nu 150 euro nav tā cena tādam telefonam. Tad jāskatās vai telefons neslēpj kaut ko. Tajā pašā lmt iphone 4 8gb maksā 18 euro / uz 24 mēnešiem kopā 432 eu.

65 6 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

*****j vispār tos sūda telefonus, mērās visi ar krāniem.

10 0 atbildēt

es plus mīnus sapratu par ko tu gribēji rakstīt. Taču kāds sakars te ir Iphone??? Šāda veida telefonus sauc par refurbished phones un tie nav tikkai apple, arī samsungi utt. tāpat kā refurbished portatīvie datori,  planšetes u.t.t Pirms cep rakstu ievāc info. Vai vismaz ar māti googliaprunājies dumbass.

Pats esmu pircis šeit pat Latvijā ir izplatītāji kas tādu tehniku iepērk un tad pārdod protams godīgi norādot ka tas ir refurbished. Ir bijis gan iphone 4 gan galaxy s2 un viss ir bumbās ir jaukts vaļā un nekas tur nav līmēts ar līmi pridurak. Un par ss.lv iphone 4 ir normala cena 150eur lietotam. Tu laikam nekad neko neesi pārdevis. LMT protams 432eur nebrīnos :D Viņiem vel pagājušo gad veikalā stāvēja 3g aifons pa 299ls kurš vispār ir vēsture.

8 0 atbildēt
Ar LMT varēji nemaz nesalīdzināt.
4 0 atbildēt

"kuras detaļas ir iznākušas no ierindas"   emotion

1 0 atbildēt

prosta nopērc orģinālo. emotion

1 0 atbildēt
Payday, iedod naudu un neplaaties. Zb sitaadi ..
1 0 atbildēt

Tu tak esi tups :D Velreiz pārlasiju tavu rakstīto. Jailbreikam vispār nav nekāda sakara ar tīklu emotion Un ar''i parcenām tu koo te pisiesble. Darba kolēģis no zviedrijas tīkla te pat LV atbloķējapar 60ls. Kāda tev vel telefona cena vai pat vairāk muļķi???? :D

1 1 atbildēt

CDMA ies.Tikai līgums būs jāslēdz TRIATEL :) Vislaik gribējās šo uzrakstīt, bet gan jau, ka pats saprati...

0 0 atbildēt

Iphone ir s*ds un paliks tāds. emotion

1 2 atbildēt