local-stats-pixel fb-conv-api

Just5 Spacer apskats27

264 5

Latvijas zīmols Just5 beidzot piedāvā ko viedāku par lielpogu tālruņiem – Just5 viedtālrunis Spacer.

Noteikti esat dzirdējuši par tādu mobilo tālruņu zīmolu, kā Just5. Sevi mobilo tālruņu tirgū pieteica ar lielpogu telefoniem un vairākām dizaina balvām. Esam apskatījuši lielāko daļu no Just5 modeļiem gan krāsaino CP10 BESTINSPACE, gan CP11 ar “izšaujamu” ekrānu, gan CP10s ar uzlaboto operētājsistēmu, gan Just5 Brick (ķieģelīti), bet nu uzņēmums ir pievērsies viedtālruņiem un Jūsu uzmanībai piedāvājam Just5 Spacer apskatu.

Sāksim ar tehnisko specifikāciju:

Displejs: 5 collas, 960 × 540 pikseļu izšķirtspēja, qHD
Atmiņa
: 1 GB RAM, 4 GB ROM iebūvētā atmiņa + microSD (līdz 32 GB)
Procesors: 1.3 GHz četrkodolu ARM Cortex-A7 procesors, MediaTek MT6582M čipkopa, divkodolu grafiskais paātrinātājs Mali-400MP2
Kamera: 8 MP aizmugurējā, 2MP priekšējā
Tīkls un datu pārraide: WCDMA+GSM, WCDMA2100Mhz, GSM 900/1800; SIM: SIM atbalsts 3G + 2G, micro SIM atbalsts 2G; Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, microUSB, Dual SIM (dual standby)
Operētājsistēma: Android 4.2.2 (Jelly Bean)
Baterija: Li-Ion 1800 mAh
Sarunu laiks: līdz 650 minūtēm
Gaidīšanas laiks: līdz 200 stundām
Izmērs un svars: 144 x 71 x 9.4 mm, 160 g.
Cena: 99 Ls

Aplūkosim tālruņa komplektāciju:

Just5 Spacer iepakots viedtālruņiem tik ļoti ierastā tipa kastītē, askētiska un koša kārbiņa. Tātad kas lācītim (šoreiz kastītei) vēderā? Kastītē atrodas pats viedtālrunis, ārējais maināmais panelis baltā krāsā, hand-free sistēma/tālruņa austiņas, 1800 mAh akumulators, lādētājs, USB kabelis (vajadzīgs arī ierīces uzlādēšanai), tālruņa rokasgrāmata vairākās valodās. Austiņas izskatās pavisam vienkāršas, taču skan labāk nekā izskatās. Dokumentācija ir pieejama arī latviešu valodā.

Mazliet sīkāk par lietiņām kastītē. Mums šķiet, ka maināmais panelītis ir forša lieta, maini pēc garastāvokļa. Ar balto panelīti ierīce atgādina dažus citus augstākas raudzes viedtālruņus. Austiņas ir vienkāršas un principā vairāk domātas, kā brīvroku sistēma nevis priekš mūzikas klausīšanās. Pilnīgi parastas austiņas kas nāk līdzi vairumam budžeta un vidējās klases viedtālruņiem. Lādētājs maziņš (traver charger) un kā vairumam viedtālruņu sastāv no 2 daļām – lādētāja un USB kabeļa.

Piedāvājam apskatīties arī Just5 Spacer izpakošanas video:



264 5 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Es tomēr nesaprotu ,kapēc Just5 sauc par latviešu telefonu ,ja lielākā daļa uzņēmuma pieder krieviem?emotion

10 0 atbildēt

Nedomāju, ka ar 1gb ramu telefons spēs izmantot visu procesora spēku, bet nav minēta rama frekvence. Bet tomēr beidzot ir arī kaut kas latviešiem, noteikti, ka tirgū īsti netiks, jo brends tomēr ir brends un just5 pašreiz bija zināms kā dārgs bērnu telefonu izplatītājs, telefons, kurš izskatās pēc kartupeļa un funkciju ziņā ir arī tam pielīdzinams un ar uzskrūvētu cenu. Bet šis jau izskatās tīri labi un specifikācijas arī ir nesliktas, lai gan protams (well duuh, es neheitoju), dizains ņemts no lielajiem brendiem. Kas līdzīgs optimus l9ii, bet tomēr cena un specifikācijas ļoti patīkamas. Atliek pierādīt sevi kā brendu, kvalitātivu, izturīgu telefonu ražotāju ar labu aprūpi un tad iespējams, ka latviešu vidū izsitīsies.

3 0 atbildēt

emotion  tad vins ir labs vai nav

es domaju vinu pirkt bet nezinu kads vins ir emotion

3 0 atbildēt

es šo tel nopirku,un man baigi patik,labs aparats,tik vareja but mazliet plataks,bet ta visums loti labs telefonsemotion

1 0 atbildēt
Del si tgad visi savi accounti japiesarno : Dhaha
0 0 atbildēt

kur viņš bija ātrāk?! kad vajadzēja jaunu telefonu, tagad jau par vēlu..

0 0 atbildēt

http://www.alibaba.com/trade/search?fsb=y&IndexArea=product_en&CatId=&SearchText=w918+smartphone

Ludzu Jūsu Just5 :)  

ja nu nevaras vaļā tad tajā mājaslapā uzliekat meklēšanā- w918 smartphone

3 3 atbildēt

Reklāma!Neko vairāk kā aizvilināt uz savu mājaslapu nevēlējies...

0 0 atbildēt
Ekrāna izšķirtspēja nav baigi graudaina?
0 0 atbildēt

Trešdien pasūtīju šito verķi.

Tad jau cerams pirmdien būs un varēs testēt.

0 0 atbildēt

Es tā arī nevaru saprast, viņam zibspuldze ir?

0 0 atbildēt

Pirmkārt sākim ar to, ka neesi daļa no stulbajiem letiņiem, kas domā, ka Just5 tiešām ir Latviešu zīmols - firma pieder krieviem, un visi viņu ražojumi, izņemot Brick, ire rebrendoti ķīniešu sūdi. Spacer it rebrendots w918 noname smārts ar attiecīgu kvalitāti - savas funkcijas veic, viduvēja veiktspēja, nekā īpaša. Ja gribi - pasūti labāk to pašu no Amazon vai Ebay lētāk, vai arī izvēlies NORMĀLA zīmola viedtālruni.

1 1 atbildēt

Sveiki kads var pateikt kapec sitas verkis nelasa beats austinas ? un ka to salbot ja var ? 

0 0 atbildēt
Dafq? Man vienīgsjam neiet tas video?
0 1 atbildēt
0 2 atbildēt

ar ko šis ir labāks par pārējiem tirgū pieejamajiem ķīniešiem?

0 3 atbildēt