local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunākie izgudrojumi5

42 1

Sadalītājs ir izvelkams no sienas (pirmā bilde)

Pašlaik, ja nepieciešama papildu rozete, lai pieslēgtu vēl kādu sadzīves elektroierīci, visbiežāk jāmeklē skapī noglabātais sadalītājs. Iespējams, drīzumā tas vairs nebūs vajadzīgs. Artemija Ļebedeva dizaina studija piedāvā oriģinālu  risinājumu, kas ļauj izmantot rozeti no visām pusēm. Vienreiz piespiežot, sienā ieslēptā rozete izslīdz laukā, paverot iespēju pieslēgt vēl četras elektroierīces. Jaunās koncepcijas nosaukums ir "Rozetkus", un tā vēl būs janoslīpē inženieriem. toties tad arī vajadzība pēc papildu sadalītāja zudīs.

 

Mokiku darbina elektrība un kājas (otrā bilde)

"Miletto" - tā sauc mazo, stilīgo mokiku, ko izstrādājis japāņu uzņēmums "Prostaff". Tas nonāks tirdzniecībā jau šogad un būs desmit reižu ekonomiskāks nekā ar benzīnu darbināms analogs. Ražotājs to nodēvejis par hibrīdmokiku - braucamo uz priekšu dzen elektrība līdz brīdim, kamēr saniegta tik stāva nogāze, ka tajā var uzbraukt, tikai minot pedāļus. Elektrības un vadītāja muskuļu spēka kombinācija padara šo mokiku ekoloģisku un veselīgu. Tas maksā nepilnus 900 latus un uzlādēts pa līdzenu ceļu spēj nobraukt 35 km.

 

USB spraudnis uztur kafiju ideālā siltumā (trešais attēls)

Tā gadās bieži - pietiek uz neilgu laiku atstāt tikko uzvārītu kafiju, kad tā jau atdzisusi. Problēmu var atrisināt ar "Brando" ražoto USB krūzi. Trauku uzlādē no USB, un tas uztur kafiju vēlamajā temperatūrā.

 

Dators ar ekrānu skāriepaliktnī (ceturtā bilde)

Vairākums interneta piezīmjdatoru (netbook) ir vadāmi ar skārienpaliktni. Uzņēmums "Sharp" spēris soli tālāk un radījis jaunu modeli "Mebius". Skārienpaliktņa vietā tam iebūvēts skārienjutīgs ekrāns. Tas paver jaunas iespējas, piemēram, spēlējot spēles vai strādājot ar programmām, kam vajadzīgi divi displeji. Dažādās programmās apakšējais ekrāns var imitēt, piemēram, klavieru taustiņus, bungas vai bultiņas uz boulinga celiņiem. 

Reklāma
42 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

pirmais varētu būt diezgan efektīvs

1 0 atbildēt

un kur tādus brīnumus var nopirkt?

0 0 atbildēt

visi dzirdēti

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " MOKIKS? Labais mosh kko par KOPIKIEM un dzere... " Piedod man, bet ne jau es tos nosaukumus izdomāju, īsti nesaprotu kas tev te nepatīk!

0 0 atbildēt

redzeti

0 0 atbildēt