local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti fakti par mobilajiem telefoniem.....45

133 7
Nokia 3310 jaunais modelis ar 41 megapikseļu kameru Nokia 3310 iznāca 2000. gadā un kļuva par vienu no populārākajiem Nokia tālruņiem pasaulē. Par godu šim notikumam nolemts šo tālruni turpināt ražot atjaunotā veidā, tas ir, ar Windows Phone operētājsistēmu un 41 megapikseļu kameru!



Visam šim pasākumam nolemts saglabāt oriģinālo izskatu, un pievienot jaunākās tehnoloģijas. Būs arī maināmi vāciņi.

Latvijā populārākā aplikācija telefonos – Draugiem.lv Latvijā visbiežāk viedtālruņos lejupielādētā un lietotā aplikācija jeb lietotne ir Draugiem.lv, liecina Latvijas Mobilā Telefona (LMT) un GfK pētījums. 42% no iedzīvotājiem, kuri lieto internetu telefonā, ir lejupielādējuši šo aplikāciju savā tālrunī. Turklāt 27% no šiem cilvēkiem tā ir visbiežāk izmantotā aplikācija.



Otra populārākā lietotne ir Google meklētājs – to izmanto 36% no lietotājiem. Tas ļauj secināt, ka viedtālruni mēs bieži izmantojam, lai operatīvi atrastu informāciju. Savukārt trešā biežāk lejupielādētā (34%) aplikācija ir vēl viens sociālais portāls – Facebook.com un vietējā e-pasta aplikācija Inbox.lv (34%).

Noteikti zini ka tagad katram viedtālrunim ir iebūvēta GPS sistēma, tā ļāuj noteikt tavu atrašanās vietu, parādīt kur atrodies citiem. Lai vai kā, ir lietas par kurām noteikti neesi informēts, piemēram, tava pārvietošanās tiek glabāta internetā!



Lai vai kā, ja Tu nevēlies lai tiec izsekots, šo visu padarīšanu var atslēgt.

Beidzot Microsoft aizlāpījis Skype paziņojumu caurumu Skype vairs netiek darbināts tikai uz viena datora, tas ir ienācis mūsu dzīvē gan uz mājas, gan darba datorā, gan uz mobilā telefona vai planšetes. Kaitinoša lieta kopš sākta gala bijusi Skype ziņu nesinhronizēšanās savā starpā.



Respektīvi, ja sāki čatot uz telefona vai planšetdatora, atverot saraksti uz mājas datora tā neparādījās, vai parādījās pilnībā no cita laika. Microsoft ar šo problēmu esot tikuši galā.

Mobilie sakari: Vai «Lielais Brālis» mūs noklausās? Interesanta tēma aktualizējusies internetā - visticamāk pēc Artusa Kaimiņa izteikumiem savā vadītajā raidījumā «Suņu būda». Artuss apgalvoja ka viņa telefonu 100% noklausās, kā arī to ir elementāri pārbaudīt - pazvanot uz savu numuru pieliekot priekšā «0».



Protams, desmitiem jauniešu šo ņēmuši vērā un izmēģinājuši. Kā izrādās šādi sastādīts telefona numurs tiek savienots ar policiju - līdzīgi kā 112.

HTC pētījums: Tuvākajos 50 gados tehnoloģijas mainīs gan futbolu, gan fanu līdzi jušanas pieredzi Nākamajos piecdesmit gados tehnoloģijas ievērojami mainīs pasaulē populārāko sporta veidu futbolu un tās spēlētāju ikdienu: no sporta formās iestrādātām kamerām līdz elektroniskiem tetovējumiem un spēlētāju tālvadībai.



To apliecina pētījums „Futbola nākotne”, ko HTC kā oficiālais UEFA Čempionu līgas un UEFA Eiropas līgas viedtālrunis veica sadarbībā ar nākotnes perspektīvu uzņēmumu „Futurizon”.

Bite: Par apskatīšanos maciņā nav jāmaksā! Bite uzskata, ka par to, lai uzzinātu savu konta stāvokli klientiem nebūtu jāmaksā, tādēļ no 29.janvāra saviem klientiem piedāvā izmantot internetbankas aplikācijas vai arī pārlūkot internetbanku mobilajā ierīcē, nemaksājot par patērētajiem megabaitiem.



Aizvien pieaugot viedtālruņu lietotāju skaitam, pieaug arī to klientu skaits, kas savām ikdienas vajadzībām izmanto mobilo aplikāciju, nevis dodas uz bankas filiāli.

Facebook pārlūkošana sievietei beidzas gandrīz letāli Austrālijas policijai nācies glābt kādu tūristi no Taivānas, jo viņa bija tik ļoti aizrāvusies ar «Facebook» lapas pētīšanu savā mobilajā telefonā, ka nepamanīja kuģu piestātnes malu un iekrita ūdenī.



Sieviete ūdenī iekrita no kādas piestātnes Filipa ostas līcī Melburnā. Negadījumu bija pamanījuši aculiecinieki, kuri nekavējoties sazinājušies ar policiju. Policija ar motorlaivu notikuma vietā ieradusies aptuveni pēc 20 minūtēm.

LG iepazīstina ar pirmo Google Play versijas planšetdatoru Šodien LG Electronics (LG) paziņoja par savu pedējo jaunieviesumu LG G Pad 8.3 jaunāko versiju, kas kļūs par pirmo Google Play versijas planšetdatoru.



Pirmais Google Android Open Source Project (AOSP) planšetdators tiks aprīkots ar jaunāko Android operētājsistēmu Android™ 4.4 KitKat®.

LG Nexus 5 būs pieejams Latvijā, sākot jau no šīs nedēļas Tikai dažas dienas pēc prezentācijas, līdz šim plānākais un ātrākais Google Nexus viedtālrunis LG Nexus 5 jau šonedēļ būs pieejams Latvijā. Šis ir pirmais viedtālrunis, aprīkots ar jaunāko Android operētājsistēmu Android™ 4.4 KitKat®.



Ierīce tiks piedāvāta gan 16 GB, gan 32 GB versijā, un tā lieliski apvieno jaudīgu veiktspēju ar funkcionalitāti un ērtībām, ko nodrošina LG uzticamā aparatūra un labākā Google programmatūra, un pakalpojumi.

«LG» prezentē viedtālruni ar vertikāli ieliektu ekrānu LG Electronics (LG) prezentējis LG G Flex sejas veidolam pielāgoto viedtālruni ar izliektu ekrānu, tādējādi tam kļūstot par pirmo ierīci, kas viedtālruņu tirgū piedāvā šāda veida dizainu.



G Flex ietver arī citu LG uzņēmumu patentētas inovācijas, kuras atspoguļos līdz šim nepieredzētā ekrāna un akumulatora izveidē. LG G Flex arī lepojas ar pilnīgi jaunām lietotāja funkcijām, kas izmanto izliektā ekrāna priekšrocības.

iPhone 5s pārņēmis šo to no Microsoft - zilais nāves ekrāns Tie kas Windows lieto no agrīnajām versijām kā Windows 95, 98, līdz pat XP - noteikti ir saskārušies ar zilo nāves ekrānu. Tas ir - dators nokaras, un uz zila fona «uzmetas» samērā garš kļūdas paziņojums.



Ar šiem nāves ekrāniem, kā to iesaukuši Windows lietotāji, Apple produkcijas lietotājiem saskarsme nav bijusi - līdz šim.

Windows Phone slepenais kods Nokia Lumia viedtālruņiem, kurus darbina operētājsistēma Windows Phone, nedarbojas mums visiem jau sen zināmie Nokia slepenie kodi. Šiem viedtālruņiem ir pieejams tikai 1 slepenais kods, kurš dod pieeju vairākām funkcijām un iespējām vienlaikus.



Lai piekļūtu diagnostikas izvēlnei, zvanītājā ievadiet kodu ##634# un tālruņa ekrānā parādīsies izvēlne, ar kuras palīdzību varēsiet pārbaudīt tālruņa statusu, notestēt visas funkcijas un ierīces. Pēc koda ievadīšanas, sākuma ekrāman tiks pievienota ikona, ar kuru vēlāk būs iespējams piekļūt šim testēšanas rīkam un kods nebūs jāievada atkārtoti.

Un tas pagaidām ir viss ja savākšu 100 plusus tad būs turpinājums.

133 7 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://bedre.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Nokia Lumia 520 & Samsung Galaxy Ace 2 :3

0 0 atbildēt

iPhone 5

0 0 atbildēt

Savai iepriekšējai nokiai pārbraucu pāri ar automašīnu. Virsma nebija mīksta; betons. Telefonu izmantoju vēl gadu pēc insidenta. To nomainīt lika tik laiks, jo telefonu bija skāris negants laika zobs.

0 0 atbildēt

G-Smart maya m1 :D

0 0 atbildēt

Mājās ir gan Samsung, gan LG, gan Huyaway :D pat vecā, dzeltenā hlamanokia.

0 0 atbildēt

iPhone 5c 

0 0 atbildēt

archos 40 titanium par 95 eiro

0 0 atbildēt

pasham ir samsungs , tachu gribu paarvaakties uz nexusus , taadad uz lg ;; vai htc ,vai sony  emotion

0 0 atbildēt

A ja man šobrīd nav neviena telefonaparāta kabatā, vai arī nav kabatu vispār?

0 0 atbildēt

Just5 FTW emotion

0 0 atbildēt

Motorola emotion

0 0 atbildēt

emotionman apmerina smsungs galaksi ice

0 0 atbildēt

CAT emotion

0 0 atbildēt

Samsungi ir sū**, man tāds ir, bet ar laiku es uztaisīšu video kur es viņu iznīcināšu ar M14 laikam...

Kapēc? 1-majam samsungam virsū rakstīts ka ir bluetooth, izrakņāju VISU telefonu, ne smakas, manam tagadējam virsū rakstīts WiFi...paši zinat ka nav :P citiem bija rakstīts ka ir radio, nebija, ***ova tie samsungi :P

5 6 atbildēt

Nokia ir forša, samsungi ir sūdi, jo visu laiku kaut kas viņiem notiek :p

4 5 atbildēt