local-stats-pixel fb-conv-api

Hārvardas astronoms Avi Loebs: 6 iemesli, kāpēc Oumuamua ir ciplanētiešu zonde9

280 0

Nav tiešu pierādījumu, ka pirmais starpzvaigžņu objekts, ko 2017. g. 19. oktobrī atklāja Saules sistēmā, ir citplanētiešu sūtīta zonde. Nekāda veida signāli no tā netika saņemti, taču ir daudzas citas lietas, kas padara to par ārkārtīgi neparastu debesu ķermeni. Objektu atklāja Havaju universitātē un tā vārds nozīmē "izlūks" vai "ziņnesis", taču jau tā paša gada oktobrī Kārvardas astronoms Avi Loebs kopīgi ar Havaju universitātes pārstāvjiem uzrakstīja zinātnisku rakstu par šī objekta neparastajām īpašībām.

280 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Diezgan neparasti!8+

    Ir līdzīga varbūtība,Visumā esam vieni vai tomēr nē.Abi varianti biedē vinādi.

                                                                                                 Sers Arturs Čārlzs Klārks

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

...mjā, Nibiru nevar atrast, jo Nibiru  ir planēta kas visu laiku atrodās  Saules ēnas pusē..emotion)     Gravitācijas ietekmes skaitļotāji  ir bez Nibiru vel k-kādus  150 + debesu  objektus  atraduši, kuri  ir apmēros ne mazāki kā  Plutons...   Plutonu no planētu grupas izslēdza jo  Plutonam pašam ir savi sīkpunduru pavadoņi kā Hidra ,Herbers uc...     Tagad Plutons,kas kādreiz bija  planēta ir vienkārši ---   134340....  objekts !!!   

1 0 atbildēt

par visumu mēs varam spriedelēt daudz un dažādi, bet mums ir jāatceras, ka 24stundu pulkstenī mums zināmā cilvēce jeb homo sapients parādījās pēdējā sekundē.

Es domāju, ka mēs neesam unikāli, jo saulei ir tikai 5miljardi gadi. Bet viens gan tā kā būtu skaidrs, ka ir obligāti vajadzīga otrās paaudzes zvaigzne, jo ir nepieciešami elementi, kuri veidojas tikai un vienīgi pēc pirmās zvaigznes eksplozijas.

1 0 atbildēt
I avatarsI

Beidzot kurjers brauc, jau domāju neatbrauks, ved izmisumu un iznīcību, ai gribēju teikt  cepumus un laikus.

1 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

1 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Pirmām kārtām, šis objekts tika atzīts par komētu(https://www.google.lv/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwia2ofgnrvgAhUx06YKHZzmBT8QFjAAegQIDBAB&url=https%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2F%25CA%25BBOumuamua&usg=AOvVaw3evQDu-tL--0zMWvB8y2T2), kas izslēdz 6. punktu.

 Tās atrums ir saistīts tieši ar tās rašanos procesu, ātrums kādu vajag, lai pamestu savu "saules" sistēmu ir 3.kosmiskais ātrums, pieņemu ,ka šis objekts paātrinājumu dabuja no ārējas sadursmes.

Neradīja pietiekami daudz tvaikojošās gāzes, kā lielākā daļa komētu ,dēļ sava lieluma, kas ir tikai 200m rādiusā, visas komētas, kas aiz sevis atstāj spožu asti, kuru var redzēt ar neapbruņotu aci vai ar amatieru teleskopu ir no pāris līdz desmitiem kilometri rādiusā.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt