local-stats-pixel fb-conv-api

Elektroniskās cigaretes!?31

179 3

Sveiki ,visiem spokiem un spocenēm!

Šis raksts būš par elektroniskajām cigaretēm , "modiem" un citām lietām ,kuras saistītas ar "kvēpināšanu"

BRĪDINĀJUMS!

1)Elektroniskā cigarete ,tāpat kā parastā, kaitē jūsu veselībai !

2)Elektroniskās cigaretes var iegādāties tikai no 18 gadu vecuma !

Q&A (Jautājumi un atbildes)

Kas ir elektroniskā cigarete ? - Tā ir ierīce , kura aizstāj klasiskās cigaretes un dūmu vietā jūs ieelpojat tvaikus!

Ar ko, viņa ir labāka par parastajām ? - E-cigaretes nesatur tabaku ,kā arī novērš nelāgo smaku ,kura ir pēc parasto cigarešu smēķēšanas.

Vai Elektriskā cigarete ir veselīgāka ? - Loģiski ,ka NĒ ! Jebkura veida smēķēšana nodara kaitējumu Jūsu veselībai!

Kādā veidā tiek aizstāta smēķēšana ? - Elektroniskā cigarete strādā uz škidrumiem , kuri ir dažādu veidu,garšu un stipruma un rada tvaikus ,kuri tiek ieelpoti tāpat kā smēķējot ! (par šidrumiem sīkāk rakstā)

179 3 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

vareji cenas ari salikt, kas ko maksa ...

6 0 atbildēt

Jā, elektroniskās cigaretes, bezalkoholiskais alus, pepūsamās sievietes, kur tā pasaule ripo!emotion

4 0 atbildēt
Viena laba lieta ko zinu par šitām E cigaretēm. Tev nav jāiet laukā kaut vai no skolas ja laukā līst vai snieg jo dūmi nav šiem.
3 0 atbildēt

pats lietoju iStick 50w + Kanger Subtank PLUS . garšu dod fantastisku. sākumā arī biju nopircis pamēģināt vision spinnerv2 + vAir tanku , 2 mēnešus pavilku , cigaretes atmetu un sapratu ka ir apnicis lādēt akumulatoru katru dienu , un arī garša/tvaiku daudzums neapmierināja. tāpēc nopirku šo setu un nu jau kopā 8 mēnešus nepīpēju . šķidrumus arī taisu pats - sanāk krietni lētāk un arī labāk nekā tie,kas pārdodās jau gatavi.

 

P.S Sets izmaksāja ~115 eiro , tagad to var iegādāties pa ~80 . Sākumā liekas ka tas ir dārgi - bet tas ir tā pat kā ar auto gāzi . vienu reizi samaksā vairāk , un pēc tam ietaupi. ja ir kāda interese par e-cigam droši raksties pm pastāstīšu kur kas un kā ! emotion

2 0 atbildēt

sakuma pipeju mazo kas redzema pirmaja bilde. pec tam viens ieteica tresaja bilde redzemo bateriju un n kreisas septito uzgali un visadas sulinas.

kopa izmetu 100 eiro bez sulinam un nekada jega 2 nedelas papipeju saka kaks sapet pie katra duma klepoju. veljoprojam maisina stav visa komplektacija.

Labak pipe parsatas cigaretes bet ja velies atmest vnk atmet nevis perc sos drankus. saku no pieredzes.

2 0 atbildēt
Man jau labāk parastās!😃
3 1 atbildēt

emotionIzlasot rakstu man pašam sagribējās uzsmēķēt , lai gan nesmēķēju ! 

1 0 atbildēt
Kur ta boxmodi, mechi, dripi, rta, temp control,
1 0 atbildēt

Pa cenām piekrītu pats sēžot Skotijā tagad arī esmu izmēģinājis dažādus variantus jau. Es paliku tomēr pie spinner 2 jo man liekas ērtāks. Cenas ļoti variē. Un pa garšām es esmu iepricis visas iespējamās. Takā jaucu un maisu traks palikdams emotion

0 0 atbildēt

PG/VG ir tikai bāze... vēl nāk entās augu eļļas garšai un nereti alkahols (no firmas atkarīgs) un vienīgais kā viņas var aizstāt cigaretes ir šķidrumi ar nikotīnu (to tu piemini tik pašā apakšā, tā starp citu...). Un vēl bij japiemin lai cilvēki izvairās no butter, cream, custard garšām, jo nesen atklājās ka tie nereti satur diacetyl un acetyl propionyl kas ir ļoti kaitīgas vielas un neatgriezeniski bojā plaušas! Ja kāds nopietni domā sākt vapeot neieteiktu taupīt uz šķidrumu un rūpīgi izpētīt sastāvdaļas, ja ne viņu mājas lapā (bieži slēpj), tad pa forumiem!

0 0 atbildēt

Atkal tu ar savām e-cīgām sāc emotion

0 1 atbildēt
Ja nopērc juicu bez nikotīna tad būtībā elektriskā paliek pilnībā nekaitīga organismam, jo pg nav kaitīgs organismam. Tas var būt tikai nereālās devās īsā laikā.
0 2 atbildēt