local-stats-pixel fb-conv-api

Coinbase pievienojusi līdzekļu bezmaksas izvades iespēju uz PayPal1

Kā ziņo AMB Crypto – ASV lielākā kripto kompānija Coinbase bez liekas publicitātes padarījusi pieejamu fiat valūtas izvades opciju bez komisijas maksas uz PayPal kontu.
Šī opcija pieejama tādām nacionālām valūtām – kā Amerikas dolārs (USD), Lielbritānijas mārciņa (GBP) un eiro (EUR). Interesanti, ka Coinbase šai sakarā nesniedza nekādus oficiālus paziņojumus savā tīmekļa vietnē vai sociālajos medijos.
Tomēr izdevums ziņo, ka ASV, Lielbritānijas, ES un Kanādas lietotājiem kompānija nosūtījusi vēstules ar attiecīgu informāciju. Turklāt Coinbase vietnē FAQ sadaļā tiek runāts par iespēju no novembra piesaistīt PayPal kontu. Tas sniedz iespēju izvadīt fiat uz PayPal vai pārdot kriptoaktīvus – pēc tam pārskaitot līdzekļus šīs sistēmas kontā.
Lai piesaistītu PayPal kontu, Coinbase lietotājiem vispirms jāveic verifikācijas process.
Tālāk parādīta tabula ar līdzekļu izvades limitiem atkarībā no tās vai citas fiat valūtas:

Tālāk parādīta tabula ar līdzekļu izvades limitiem atkarībā no tās vai citas fiat valūtas
Tostarp lietotāji dienā var izvadīt ne vairāk kā 25 tūkstošus $. Turklāt transakcijas maksimālā summa ir 10 tūkstoši ASV dolāru.
Nākamajā tabulā var redzēt, ka Kanādas un Austrālijas lietotājiem nav iespējams tieši izvadīt fiat caur PayPal. Taču savus kriptoaktīvus viņi varēs pārdot, ieskaitot līdzekļus CAD un AUD caur šo maksājumu servisu.
Tādējādi nav izslēgts, ka nākotnē var parādīties iespēja deponēt līdzekļus uz Coinbase servisiem caur PayPal.

12 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt