local-stats-pixel fb-conv-api

Cik bagātam jābūt geimerim?261

2031 51

Ok, šodien aplūkosim aptuveno sistēmu, kāda varētu būt nepieciešama prasīgam geimerim un cik tas viss varētu izmaksāt. Protams, gaidu komentārus un kritiku!

P.S. Cenas tiek ņemtas pēc salidzini.lv datiem (kas nav pašas lētākās).

2031 51 261 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 261

0/2000

Un tā tiek salikti kopā vispretīgākie "geimeru" kompji. LOL vnk, pirmā kļūda ir jaukt Inteli kopā ar AMD. Ja grib, lai viss darbojas ideāli visam jābūt no AMD. Nesaprotu arī priekš kam Intel i5 procis, ja geimeriem vajag i7. pagaidām arī vari aizmirst dvd nomaiņu pret usb flash. Kad ātrās fleškas maksās tik pat lēti cik tagad lēnās, tad jau arī izdevīgāk būs dvd vietā ņemt flešku. 

btw konsoles sūkā, ja jums liekas, ka pirmās personas šūteri spēlēt ar kkādu debīlu kontrolieri ir kruti, tad ar jums kkas nav kārtībā. Braukšanas spēles un radio vadāmās mašīnas vadīt ar tādu kontrolieri es pilnībā pieļauju. Grafikas ziņā konsoles atpaliek un vienmēr atpaliks. nesanāks vien ar grafiskās kartes nomaiņu, jāgaida vien jaunāka konsole, kas iegriezīsies pa ~500Ls (drīz jau būs Xbox720 un PS4)

5 2 atbildēt

Vispār jā, palasot komentārus atnāk atmiņā tas. Parasti visi vienmēr kritizē un stāsta 'pss gta iv, kurš tadus sudus spele' 'crysis, kurs tadus sudus spele, sen jau apnicis'

Ja tiešām tie ir sūdi kuri ir apnikuši, tad nafig vaig vispār kautkādu zvēru kurš spēj šos procesus pabarot. Tālak jau nekur par CS neaizies :D

2 0 atbildēt
CDR avatarsCDR

par procesoru sen jau ir i7 takā tas tur jaliek D

8 6 atbildēt

vajadzēja vismaz intel i5 3570k vai AMD FX 8350 jo taupīt prosesoru noteikti nevaig ....emotion

1 0 atbildēt

Nu ja cilvēkam tās spēlītes dzīvē tiešām tik daudz nozīmē, tad protams tādu naudu var tērēt!

1 0 atbildēt

Godīgi sakot, es būtu ar mieru maksāt par datoru, nu jau 10 gadus atpakaļ par savu kompi ar samaksāju ap štuku latu, un kompis iet vēl šo baltdien, protams es nevaru bliest visas jaunākās spēlēs, bet tas pilda savu funkciju varu padarīt darbu tas mierīgi velk skiču programmu, un kādu CSS vai ko tamlīdzīgu varu arī uzraut... Esu pāris reizes aiznesisi uz apkopi bet tas gan jāsaka ir tikai dēļ vīrusiem.... Mans viedoklis ja pērc kompi ta pērc lai ir, nevis tur knapināties ar lētu grabažu, kura tev tā pat pēc gada nobeigsies..... Runa nav par spēļu spēlēšanu runa ir par to jo jaudīgāks kompis jo lielāks ir tā resurs, bet tas ir tikai mans viedoklis, ja pirkšu kompi tad domāju atkla šķirties no tādas paprāvākas naudas summas, tā teikt lai vēls kādus 10 var novilkt nedomājot par to vai viņš mans slēgsies iekšā vai nē. :D

1 0 atbildēt

Es ar labāk mašīnu nopirktu un tāda brīnuma dēļ nopirktu kautvai portatīvo, kas ir līdzi ņemams un pavelk pietiekami labas spēles.. Neesmu vel redzējis nevienu spēli, kurai vajag tik jaudīgu kompi

1 0 atbildēt

''Pusi'' no ši nesapratu emotion nez kapēc igāju emotion nu bet + par bildītēm !11!

1 0 atbildēt

es varu pie tevis :D

1 0 atbildēt
Gribat noslēpumu? Pa detaļām i-netā sapērciet datoru pa detaļām tā , lai tam specifikācijas būtu tādas bišk virs viduvējā pēc ši laika standartiem. Es pirma +/- 3 gadiem dabūju datoru,monitoru,printeri pa aptuveni 300Ls. Un iet vēljoprojām un vairumu spēles pavelk , protams tādās kā GTA V vai Dying Light untml. Nevelk , bet lētāk ir reizi pa 2,3 gadiem atjaunināt vai salikt pa jaunu datoru nekā pirkt max krutus un mainīt tos pa 3 gadiem , varbūt var noplīst , kas to lai zin. Saku kā man vismaz ir. Citiem varbūt cits skatījums uz šo.
1 0 atbildēt

LOL

pimrs 3 gadiem nopirku pc pa 400ls vel joprojam battlefield 3 iet bez aizkersanas! :D vienkarsi japrot komplektet datoru un nekas nav luzis lai ari lietos daudz un dikti! tatad neko neesmu ieguldijis datora!

2 1 atbildēt

es pa tiem 1100 LS labāk nopērku sev pavairāk žigulīšu un dragājuemotion

1 0 atbildēt

tak beidz, savu saliku pagājušogad pa 450ls, vēl neesmu saskāries ar spēli, kuram man neietu uz max, pietam lagu ar nav!

2 1 atbildēt

MAN IR NVIDIA GEFORCE GTX 550 TI,MAKSĀ AP 100 LS,BET 3 BATTLEFIELDU UZ HIGH SETTINGIEM BEZ PROBLĒMĀM VELK!

1 0 atbildēt

Get a life

1 0 atbildēt

huiņa z77 čipsets ir jāņem un mans c2q q9650 procis kas ir 5 gadus vecs tiek pilnībā ar visu galā

0 0 atbildēt

Ārprāc, 8 GB operatīvās? tad jau labāk nepažēlot naudu un ielikt SSD, ar normālu dzinēju, bēdīgi slavenais, bet ātrais sandforce dzinis OCZ nodrošina super ātru datu apstrādi[protams, ja procis nav pentium]. Nu nezinu, kam vajag 8GB ramu...tas pats par barokli, nu kam vajadzīgs vairāk par 600w, es reāli tādu sistēmu neesmu redzējis, varbūt kautko var izspiest pie 500w, ja uztaisa kādu pilnas sistēmas vienlaicīgu benchmark, ar 2 videnēm un sazin ko vēl..

0 0 atbildēt

nu jā tie sakomplekētie "geimeru datori" pa 300 ls nekam tak neder protams .

es pirms 4 gadi nopirku datoru pa 1200 (neskaitot monitoru) ls un vel joprojām spēlēju jaunākās spēles uz augstiem uzstādījumiem ~60 fps .

vienīgais apgridoju videokarti no Asus 8800 GTS TOP uz  560TI . domāju ka varēšu vel pārs gadus spēlēt normāli . Bet nu domāju uz  līdz 2013. gadam pāriet uz I5 mammu +cpu

0 0 atbildēt

Videokarti panjem par 140ls, barokli tik lielu nenjem un ietaupiisi vismaz 250latus :). Labu kompi var apmeeram par 600-750Ls.

Neuzskattu, ka ir vajadziigs pirktu videokarti par 350-450latiem, performance zinjaa atshkjiriiba nav tik lielai, lai pirktu videokarti par 200 latiem daargaaku. Vienkaarshi cena it atkariiga no izdoshanas datuma, jaunaakaas protams buus daargaakas, cilveeks izveelas, vai vinjam vajag un vai vinjsh var atljauties nopirkt jaunu videokarti.

0 0 atbildēt

P.S 

Es pats esmu gameris , Kompī stāv GTX 460 1GB , 4 GB RAM 1 TB HDD , lietotu monitoru dabūju no sakariem , bet ļoti labs un plānoju drīz pārdot savu divkodolu proci kurš bremzē videokarti un varbūt bet tikai varbūt jaunu i5 ivy bridge proci , tā man gaming jau zb ir . Un kopā iztērēju ap 370 LS , nekādus tur tūkstošus nevajag , viss iet labi , bet ne tik cik vajag jo procesors bremzē . Pats lielāko daļu naudas arī pa vasaru strādājot nopelniju .

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »