local-stats-pixel fb-conv-api

Blacberry iesūdz tiesā savu darbinieku, jo viņš vēlas strādāt Apple14

132 5
BlackBerry ir iesūdzējis tiesā vienu no saviem izpilddirektoriem, kurš pamet kompāniju, lai pievienotos Apple darbinieku rindām, ziņo «The Guardian». Atbilstoši tiesas prāvas spriedumam viņš ir spiests palikt BlackBerry līdz jūnijam. Sebastians Marino-Me (Sebastian Marineau-Mes), vecākais viceprezidents programmatūras nodaļā, runāja par kompānijas pamešanu jau kopš 2013.gada septembra. Apple decembrī piedāvāja viņam viceprezidenta amatu nodaļā, kas veido jauno telefonu operētājsistēmas. Tomēr pēc atlūguma iesniegšanas decembrī, Sebastianam tika pateikts, ka viņam kompānijā jāpaliek līdz jūnijam, jo oktobrī viņš parakstīja līgumu, kura ietvaros viņš paaugstināts darbā par vecāko viceprezidentu.
132 5 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

nu un ar ko šī ziņa ir tik traki svarīga? it kā tas būtu kāds retums- kašķis dēļ tā, ka svarīgs darbinieks grib aiziet pie konkurenta...

6 2 atbildēt

Itkā man intresētu. emotion

2 0 atbildēt

Tomēr tiesa noteica, ka BlackBerry var paturēt savu darbinieku līdz līguma beigām, kas ir 2014.gada 23.jūnijā, lai arī līgums nav spēkā esošs.

Lai gan nav informācijas par to, kurā valstī notika tiesas prāva, es uzskatu, ka tiesas lēmums ir nožēlojams un cilvēktiesības diskriminējošs, it īpaši, ja izsaka to tieši tādā kontekstā, kas redzams izceltajā tekstā. It īpaši, ja ņem vērā faktu, ka līgums nav spēkā esošs.

1 0 atbildēt

kautkāds murgs

0 0 atbildēt

erm... ko? :D emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt