local-stats-pixel fb-conv-api

Aprēķins. 2.12

56 0

Neliels zinātniskais aprēķins fizikā!

Reklāma
56 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

Man patikaemotion

1 0 atbildēt

Piedod, bet fizika tev nepadodas.

0 0 atbildēt

Tumsoņas, sanāciet!

Mācieties fiziku! Tagad arī spoki.lv portālā - viss Jūsu doktora disertācijai!

emotion 

0 0 atbildēt
   

Uzraksti kur man ir kļūda un tad es zināšu kur esmu kļūdijies , ja tu domā par pirmo tad tās ir ilūzijas nevis kautkāds apgalvojums vai īstenība! es domāju ka tik daudz jūs saprotat!!!! neesmu arī ne zinātnieks ne profiņš, jo man ir tikai 17 gadi! un principā pirmajā rakstā kļūdīties ir neiespējami jo tās ir tikai mana paša domas 'ja es būtu milzis lielāks par planēta zeme un ja es novicinātu šo pim. trubu  tad trubas ātrums pārsniegtu uz zemes esošo gaismas ātrumu ! tā ir tikai fantastika ne reāls pierādījums!!!!1

0 0 atbildēt

Citāts no raksta: "Abi fiziķi norāda, ka iespēja pārsniegt gaismas ātrumu novestu pie virknes dīvainu secinājumu. Piemēram, astronauts, kurš ceļotu, pārsniedzot gaismas ātrumu, teorētiski ierastos galamērķī pirms starta."

Wtf? :D Kopškura laika ceļošana ar lielāku ātrumu nekā gaismas ātrums ir vienāda ar ceļošanu atpakaļ laikā? :D Tas taču nav reāli! Ja cilvēks ceļo, tad viņš ceļo gan telpā, gan laikā, un, lai arī ar kādu ātrumu viņš ceļotu, laiks iet uz priekšu! Nav iespējams nokļūt galamērķī pirms starta! 

0 0 atbildēt