local-stats-pixel fb-conv-api

Apple Watch - Nekam nederīgs pulkstenis?!67

867 18

Sveiki Spoki, šoreiz 5 iemesli, kādēļ varbūt mazliet padomāt pirms iegādāties drīzumā iznākošo Apple Watch.

867 18 67 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 67

0/2000

Tā, lai būtu skaidrs - pirkt netaisos, ābolam neklanos un vispār tehnoloģijām pieeju no praktiskuma puses. Bet nevaru īsti piekrist taviem argumentiem pret ābuļpulksteni.

1. Apple watch nav nekas unikāls vai oriģināls, tas tiesa. Apple vispār pēdējos gados ar jaunievedumiem nespīd, tik ar savu pieeju un dizainu tehnoloģijām, kuras radījuši citi.

Tas protams dara daudzas lietas, bet visu to pašu var izdarīt ar citām ierīcēm. Šis ir tas teikums, kuram es varu pievienot vienu lielu BET: to pašu var teikt arī par viedtālruni kā tādu! Tālruņa funkcijas lieliski pilda parastie tālruņi. Kalendārs/organaizers? Old school kalendārs. Mūzika? Tas pats iPod vai kāds cits atskaņotājs. Internets ārpus mājas un darba? Opcijas ir vairākas, lielākoties ar lielākiem ekrāniem, kas pārlūkošanu padara ērtāku. Spēles? Portatīvās konsoles atkal ir topā. Foto un video kamera? Foto un video kamera!Kas vēl... Ak jā, pulkstenis! Hmmm... Kas gan to varētu aizvietot?

Viedtālrunis nav neaizvietojams, tas tikai apvieno daudzas funkcijas nelielā korpusā. Līdzīgi, kā viedpulkstenis, tikai viedtālruņa statusu mūsdienās neviens neapstrīd.

Starp citu, nav tāda vārda - unikālums! emotion

2. Tici vai nē, bet 99% cilvēku, kas lietos šo ierīci, būs pārliecināti ābuļa fani! Ja neskaita apskatniekus, kuri ikdienā lieto Android tālruni, tad 100% Apple Watch pircējiem jau būs iPhone. Līdz ar to tas nav īsti arguments.

3. Lieto. Nu, skolnieki varbūt arī nelieto, bet skolnieki jau nav pilnvērtīgi sabiedrības locekļi jebkurā gadījumā emotion Rokaspulkstenis joprojām ir svarīgs aksesuārs, īpaši vīriešiem. Tici man, neviens neuztvers nopietni uzņēmēju, kurš laiku skatās telefonā, pat ja tas ir Vertu!

4. Ņemot vērā to, ka viedpulksteņa pamatfunkcija joprojām ir laika rādīšana un tas tiek nēsāts uz rokas, nevis kabatā vai somā emotion tas vienkārši tiks lietots klasiskā pulksteņa vietā. Tā ka reāli tas neko nemainīs tiem cilvēkiem, kas ir pietiekami pieauguši, lai nēsātu pulksteni.

5. Cena. Sasmējos. Būt ābuļa vergam ir dārgs prieks, līdz ar to daudziem pircējiem Apple Watch nomainīs tāpat diezgan dārgu pulksteni, daudzos gadījumos dārgāku, nekā Apple Watch. Jo krietnai daļai no ābuļniekiem telefona izvēle ir balstīta uz statusa apliecināšanu. Un Apple Watch tam var kalpot lieliski, jo pat tie cilvēki, kuriem 500 eiro vērts pulkstenis izskatās gluži tāpat, kā 50 eiro vērts pulkstenis, atpazīs Apple Watch. Zinu vienu čali, drauga draugu, kurš katru reizi satiekoties uz pāris aliem neaizmirst palielīties ar savu viedpulksteni, kas nav pat Apple ražojums. Tā ka šādu ierīču cena nav tik būtiska tiem, kas apsver iegādi.

Vai viedpulkstenis ir nepieciešama ierīce? Nē. Vai to pirks? Un kā vēl! Mūsdienās veiksmīgs bizness netiek balstīts uz patērētāju vajadzību apmierināšanu, bet gan uz patērētāja pārliecināšanu, ka viņam vajag preci, ko tu ražo. emotion

42 0 atbildēt

3. Punkts ir diezgan nepatiess. Lai gan protams taisnība, pulkstens kā laikrādis tiešām savu popularitāti zaudē, kā stila aksesuārs tas paliks mūžīgs. Es protams nerunāju par digitālo pulksteni ar simpsoniem, bet kārtīgu sudraba vai zelta pulksteni, vai pat ne tādu. Ja tu vēlies parādīt, ka esi no augstākas klases cilvēkiem, bez laba pulksteņa neiztikt

23 0 atbildēt
Man to sūdu vajadzētu tikai, lai pārslēgtu dziesmas, slinkums telefonu no kabatas vilkt arā emotion
10 0 atbildēt

Cilvēki nevalkā rokaspulksteņus?

Kur to tu rāvi?emotion

12 2 atbildēt

Man ir GEAR. Un Samsung telefons (loģiski). Un es ne par ko neesmu gatava atteikties no sava viedā pulksteņa jo tas ir SUPER. Pirms tam pulksteņus nenēsāju vispār un pareizu laiku skatījos telefonā. Bet tad netīšām manās rokās nonāca GEAR pirms kaut kāda gada un es jau zinu, ka turmpāk no šīs ierīces neatteikšos.

Daži būtiskākie plusi:

1. es vairs nekad neaizmirstu telefonu mājās, darbā, ciemos, jo mans Gear ziņo, tiklīdz attālinos no telefona par ~20m.

2. es vairs nepalaižu garām zvanus, kad esmu sabiedriskā vietā, troksnī vai vnk atgājusi no telefona (piemēram darbā telefons paliek uz galda, bet es pāris metrus tālāk ar kolēģi runāju), jo zvana (manā gadījumā - vibrē) mans pulkstenis. Es pat varu noraidīt zvanu, ja esmu aizņemta, ar sms un atzvanīt vēlāk, kad būs laiks.

3. dažkārt gadās situācijas, kad telefons (nu, kā jau sievietei) ir somā, bet reāli fiksi sagribas kaut ko nofočēt, tur arī mans pulkstenis noder.

ir vēl daudz ērtību. un nevajag rakstīt, ka tā ir vēlviena ierice, ko uzmanīt - tas atrodas tev uz rokas un tur nu neko vaktēt nevajag, tieši otrādāk, ja es bārā aizejot uz WC, pametīšu savu telefonu uz galda, tad, tiklīdz man kāds to mēģinās nozagt, es uzzināšu - tā, ka šis pulkstenis pat palīdz uzmanīt citu ierīci.

9 1 atbildēt

Pirkšu samsung watchemotion

7 0 atbildēt

Manuprāt, ir galīgi šķībs un greizs uzskats, ka cilvēki nelieto rokaspulksteņus. Daudzi lieto, tas ir ļoti noderīgs, pirmkārt, tas rāda laiku (pat tad, ja kāda elektroniskā ierīce "izlaiž garu" )    emotion , otrkārt, tas ir ērts un stilīgs, treškārt, tas izskatās labi arī kā aksesuārs. To lieto ne tikai biznesa ļautiņi, bet arī jaunieši, studenti, pensionāri, pat daudzi bērni lūdz saviem vecākiem nopirkt rokaspulksteni. Protams, ka šitik dārgu pulksteni es sev diez vai kādreiz pirktu, taču es kā jauniete nevaru sevi iedomāties bez rokaspulksteņa. Rokaspulksteņus lietošu vienmēr! <3

6 0 atbildēt

Neredzu jēgu tērēt naudu uz tādu emotion

6 0 atbildēt

Raksts garām, cilvēku uzskati dažādi, kāds mīl apple, viņam i iphone varbūt arī gribēs iwatch lai var izmatot health un visu pārējo, tā pat ka samsung ienītajiem pieejams samsung gear ko var savienot tikai ar samsungu, protam izņemot ja tu ieinstelē pirātiski samsung aplikāciju citā android viedtalrunī. Visi grib savu un visiem dažāda gaume. Tev nepatīk iPhone un tā aksesuāri, jo nevari atļauties. nespried par citiem pēc sevis, Tev nepatīk, tad vari pastāstīt pēc savām domām, bet kāpēc citiem jādzird tava negācija par lietu kas nav vēl iznākusi? iWatch vēl nav iznācis un viss kas par to minēts nav pilnība, zinam tak apple, izlaiž informāciju kkādu normālu neilgi pirms izlaišanas. tāpēc domāju ka būs kas vairāk kā solīts... bet nu manīs... 

4 0 atbildēt
par pulksteņu nēsāšanu uzrakstīji pilnigu fufeli!
3 0 atbildēt

Lielakā daļa attiecās arī uz samsung gear un visiem parējiem šāda tipa rokas pūlksteņiem.

3 0 atbildēt

Mēsls

3 0 atbildēt
Labāk nopirkt no čigāna centrāltirgū viltotu Rolex par 30€. Vismaz labāk izskatās.
2 0 atbildēt

"Tas protams dara daudzas lietas, bet visu to pašu var izdarīt ar citām ierīcēm. Apple Watch piedāvā ērtas veselības sekošanas un fitnesa funkcijas, tomēr netiek piedāvāts nekas unikāls vai ļoti nepieciešams."

Tieši tādus pašus vārdus var teikt par jebkuru Apple ierīci. Neviena no Apple ierīcēm nekad nav piedāvājusi kaut ko unikālu vai jauninājumu. Visi viņu tā saucamie izgudrojumi ir par jaunu atklāts ritenis.

2 0 atbildēt
Man nevajag to watch, pietiekami problēmu ar iPhone.
2 0 atbildēt

Nopērc rokas pūlksteni, Tev ārti vien tas iepatiksies, Kad saplīsīs, Tad gribēsi Vēlvienu!

Tu vienkārši nezini ko nozīmē rokas pūlkstenis.

2 0 atbildēt
Pilnīgi nesaskatu nekādu iemeslu iegādāties smart watch. Nesaskatu nekādas vajadzīgas funkcijas, ko nespētu piedāvāt telefons. Darbības ātrākas arī tas nepadara, neizskatās īpaši labi un ērti tādu uz rokas nēsāt.
1 0 atbildēt

Kartigs rokas pulkstenis ne ar ko nav aizstajams.Labi ja tas ir udensdroshs un pretsitiena,ka mana,,AMFIBIJA,, kas ilgus gadus godam kalpoja gan uz zemes gan udenii.

2 1 atbildēt

Apple sāk iet uz to kursu kuršs bija tad kad aizgāja Stīvs Džobs-sāka ražot visādus dārgus krāmus kuriem nebija pielietojuma. Ļoti esmu vīlies jaunajā Macbook-parodija par ipad un 11" macbook air. Iepriekšējā serijas macbook bija tendēti uz "ekanomisko" galu, maksāja mazāk par macbook pro-jo bija veidots no plastmasas. Jā bija saucamās kaites, bet neskatoties uz to, manuprāt, ideja bija laba. Vecais labais macbook tagad ir uztaisīts par kaut kādu parodiju!!! + vēl švakais cpu. Vēl vienu lietu es pamaniju ka jaunajam macbook pilnīgi visi mezgli ir vienā platē-ja nobirs ssd kontrolieris vai sāks gļukot RAM, tad dators ir norakstāms, jo tās plates nomaiņa maksās ļoti dārgi(iespejams pat vairāk kā puse no datora vērtības). Apple watch ir nepabeigts produkts, baterijas darbības laiku vajadzēja vismaz 24h. Jau tagad ķinieši sāk ražot apple watch klonus kuriem baterijas darbības laiks ir lielāks...

1 0 atbildēt
Jauks raksts vismaz uzzināju šādas un tādas lietas, bet tāpat laikam dārgo variantu nāksies iegādāties.
2 1 atbildēt
« 1  2  3 »