local-stats-pixel fb-conv-api

10 dīvainākās lietas Visumā74

1451 1

Top 10 dīvaināku un mazāk dīvainu lietu, kas ir un notiek mūsu Visumā!

Būs interesanti palasīt!emotion Domāju ka interesēs visiem! ;)

1451 1 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

Tas bija to vērtsemotion

1 0 atbildēt
Vnk melnais caurums noliec citu vaigznu gaismu un viss :)
1 0 atbildēt

Nu jā,bet  100000000 nav nekas,if you can just imagine number with unlimited zeros ? Tas būtu 10^(1*(10^100))  jeb  Googolplex .  Tad secinam,ka tik pat dauz var būt arī tā saucamās hiperātruma zvaigznes.

Jā un katrs Melnais Caurums ietver sevī iekšā jaunu visumu.

Kļūdas . . 

Visums ir pārāk fucked' up priekš cilveku prātiem,kamēr mēs neuzzināsimies kur visums atrodas,tik ilgi arī nezināsim neko par to. 

1 0 atbildēt
Gravitācija- tas ir tādēļ, ka zeme griežas apkārt savai asij. Tā pat ir ar karuseļiem. Karuselim griežoties apkārt savai asij, tev ir sajūta, ka tevi velk pie zemes.
3 2 atbildēt
Nekvalitatīvs raksts, informācija novecojusi. Slikti un mazi apraksti.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Pat ja uz kadas citas apdzivojamas planetas butu piemerota dzivibai,liekas,ka tapat nebutu otras dzivibas ka mes. Galu gala,ka tad mes radamies?
0 0 atbildēt

pasacinnas... emotion 

0 0 atbildēt
A var but tada iespeja,ja melnais caurums izveidojas tuvu zemei, tad vins var ieraut pasu zemi ieksaa??
0 0 atbildēt
Kāds, lūdzu, izkaidrojiet, kādā veidā gravitācija palīdz iedegties zvaigznēm.. ?
0 0 atbildēt
Eu avatarsEu

Pilnībā lāpsta izkrita no rokam visu lasot! emotion

0 0 atbildēt

Tikko zaudēju dzīves jēgu.

0 0 atbildēt

Viss jau būtu kruti, tikai nu nav man to 10 centu kabatāa... :(

0 0 atbildēt

Kā visi tie zinātnieki atrod melnos caurumus, ja tas aprij pat gaismu, neatstaro to un līdz ar to ir neredzams? emotion

0 0 atbildēt

Jautājums, kāpēc visums izveidojās, un no kurienes tas izveidojas, paliks neatbildēts... pagaidām. Ja ticam zinātniskai fantastikai emotion, tad kādā punktā mūsu augstākās pakāpes ķermenis varētu savienoties ar kosmisko informācijas lauku, proti iegūt visas atbildes kas kosmosā glabājas no pirmsākumiem (ja ticam zinātniskai fantastikai, tad paceļot apziņas līmenī varbūt "few" varētu sasniegt šo līmeni attīstot nefizisikā ķermeņa ceļojumus visumā. Ir komūnas kas visu dzīvi cenšos to sasniegt, prioritizējot šo uzdevumu pavisam nopietni (un jūs zināt par kuriem es runāju). 

Teorijas paredz, ka kosmosa izplešanās ir saistīta ar informācijas daudzuma visumā palielināšanos. Jautājums, kurš radīja sākumu paliks neatbildēts.. pagaidām. Bet par turpmāko attīstību (vai daļēji, ja pirmsākumos ir iejaukts "Dievs") ir atbildīgas apzinīgās būtnes visā visumā. Tās paredz ka melnā enerģija nāk no apzinīgajām būtnēm, apzināti vai fiziskam ķermenim neapzināti, un melnā matērija ir tās radītais jau iepriekš minētais kosmiskais informācijas lauks, kas savukārt ir atbildīgs par mums zināmās matērijas izveidošanos visā visumā. Ne viens viens uzskata ka ar prāta (apziņas) spējām mūs iespējas ir neierobežotas. 

Melnā matērija jeb informācijas lauks ir tas no kurienes "haotiski" izveidojas mazākas daļiņas, atomi, kas ir turpmāk atbildīgais par citu taustāmu objektu izveidi, kas notiek "haotiski" ar elektronu darbībām, trakulībām, savelkot kopā ātomus un veidojot molekulas, kas veido ķīmieskos elementus uz kā visa mums sataustāma matērija ir bāzēta, arī vienšūņi, no kurieme evolūcijas ceļā esam cēlušies mēs. Un arī iespējams pateicoties tikai mūsu apziņai. 

2 3 atbildēt

A kamēr man tā monēta ir kabatā, tie neitrīno netiek klāt? emotion

0 1 atbildēt

Viss daudz maz balstās uz teorijām.  Es tā padomāju, ka daudz ko varētu izskaidrot papildus dimensijas (pie tām pašām padsmit pieskaitot vēl dažas). Vismaz man tas veido kādu skaidrību starp enerģijām un kvantu fiziku. Proti, labs scenārijs būtu, ja visums sāktu izplesties ar tik lielu ātrumu, ka sarautu dimensijas un viss sāktos atkal no sākta gala ar lielo sprādzienu nekurienē.

0 1 atbildēt

Kaut kāds tur poļu zinātnieks taču spēja izskaidrot, ka iespējams mēs paši dzīvojam melnajā caurumā, viņš to varēja pierādīt ar dažādām parādībām un ko tur vēl, bet īsti nezinu, kas tas par zinātnieku ir.

P.S.-Izskatās ka kādam heiterim obligāti bija jāieliek mīnus tavam rakstam.

0 1 atbildēt
labs raksts, loti patika, ja varetu ieliktu + bet mans stulbais telefons neatlauj! Tu visu pats tulkoji, vai izmantoji kadu programmu? Lai vai ka, turpini likt sadus rakstus ;)
0 1 atbildēt
Par melno caurumu domāju tā, ka tas "izplēš" caurumu citā visumā vai veido jaunu "lodi", kas radīs cita visuma sprādzienu. Rakstam + :)
0 1 atbildēt
« 1  2  3 »