local-stats-pixel fb-conv-api

Video: Tapis jauns Latvijā radīts emocionāls un dvēselisks klips un dziesma!2

23 3

Priecīgs notikums Latvijas mūzikā – ar sirsnīgu video klipu skaistu dziesmu producents un dīdžejs NILL KETNER piesaka topošā SMOG! albuma 3.singlu, kuru iedziedājis apburošā vokāla īpašnieks RIHARDS BĒRZIŅŠ (RICHY)

Uzrunājoša dziesma un videoklips, kas liks aizdomāties ikvienam, kuram vismaz kādreiz ir bijusi salauzta sirsniņa vai jutušies vientuļi. Klipā iekļauti labdarības un ziemassvētku noskaņa, tāpat kā pati dziesma, kura ir viena 3 dziesmām SMOG! albumā kopā ar Rihardu Bērziņu.

Kā saka pats NILL KETNER, šī dziesma ir albuma ievad dziesma un caur 16 pārējo dziesmu muzikālā ceļojuma, ikviens varēs atrast sev piemērotāko. Albuma dažādību un kvalitāti pierāda arī viņa skandalozāis pirmais singls SMOG! un otrais singls COLOURBLIND. Jaunajā 2016. gada pirmajā ceturksnī no NILL KETNER sagaidīsiet visa albuma officiālo izdošanu, kā arī pārējo 13 singlus videoklipos.

Viņš arī pačukstējis, ka nākamais singls būs pikantāks par pašu SMOG! pirmo singlu, kura klipa galvenā loma uzticēta Latvija seksa epspertam TORETTO un dziesmas vokāls no tālās Teksasas (ASV), Marvo Da Great. Tīzeris jaunajam klipam apskatāms NILL KETNER instagram profilā.


Šis un citi panākumi konkursos iedvesmoja puisi 2013. gadā doties uz Holandi, lai apgūtu dīdžeja iemaņas nu jau pasaules līmenī. Puisis cer reiz kļūt par pazīstamu dīdžeju visā Eiropā, un hits SMOG! ar savu stilīgi pikanto klipu pierāda, ka viņam ir visas iespējas sasniegt šo mērķi.

Jau no 1. februāra digitālā formātā būs officiāli pieejams dīdžeja debijas albums SMOG! visos mūzikas digitālajos resursos uz viņu veidotā „Dirty SMOG!” mūzikas leibla.
Vairāk ar Nill Ketner daiļradi iepazīties un koncertu datumus noskaidrot var viņa mājaslapā.



23 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Nejutu dropu emotion
1 0 atbildēt

Ja jūs ierakstīsies google Edgars Gailītis tad varat palasīt , kas ir bijis ''lielais sexa experts' viņs jau savu gailīšu sroku ir atsēdējis...

0 0 atbildēt