local-stats-pixel fb-conv-api

V Latvijas Dj Ziemas Sporta Spēles0

30 1

9.februārī slēpošanas centrā Baiļi norisināsies piektās Latvijas dīdžeju ziemas sporta spēles, kas noslēgsies ar vakarā pasākumu Valmieras naktsklubā FlyZone.

Katru gadu, ziemā un vasarā, norisinās Latvijas dīdžeju sporta spēles. Kamēr citur pasaulē dīdžeji konkurē savā starpā, tikmēr Latvijas diskžokeji satiekas, lai kopīgi atpūstos, labi pavadītu laiku un izklaidētu savus sekotājus jeb fanus.

Jau no plkst.11.30 vairāk kā 45 diskžokeji no visas Latvijas gaidīs savus līdzjutējus un atbalstītājus Baiļos, kur būs iespēja vērot kā dīdžeji sacenšas savā starpā dažādās netradicionālās un īpaši dīdžejiem radītās sporta disciplīnās, tādās kā: "Guļamistabas dīdžejs", "Fermera pastaiga", "Biatlons" un "Diska mešana". Uz kalna visas dienas garumā, paralēli sportiskajām aktivitātēm, arī lieliska deju mūzika.

Pēc aktīvas sportošanas dienas garumā diskžokejiās visus uz Valmieras klubu FlyZone, kur visu nakti norisināsies galvu un sirdis reibinošs afterpārtijs divās deju zālēs. Ieeja klubā ir no 18 gadu vecuma un sākums plkst. 22.00.

Par muzikālo atmosfēru gādās tādi mākslinieki kā:
Delenide, B-Mark, Rimmer, Roove, Angus Greenkov, MBerg, Ansis Zvirgzdiņš, Ikazz, RoughBoy, Sveez, Oscar D, Janka, Soundbro, CLASH, Shadows, Mārtiņš Kreilis, Oakhill, Emyl Vegner, RUDice, LuxIntelligent, Junior High, Noizeproof, Daggy Lee, Markey, M-MAT, NuFreak, Jay Wobble, McRich, Tidy Backpack, Kellon, Jānis Liepiņš, Blood Groove & Kikis, Ideology Of Sound, Andy Bassland, RC5, J.Breeze, Virus 332, Mithal, Vol-T, El Harmony, Valt Libert, NoTape, un, protams, Latvijas košākais video žokejs (vj) KOSMOSS!

Saskaņots ar administrāciju!







30 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000