local-stats-pixel fb-conv-api

Saulgriežu skrējiens13

184 3

Saulgriežu skrējienu organizē sabiedriskā labuma organizācija „Positive Energy”. Mūsu mērķis ir pierādīt Rīgas iedzīvotājiem, ka skriet var jebkurā laikā un jebkurā vietā, tieši tāpēc arī šis skrējiens notiks pašā Rīgas centrā Vecrīgā. Ar to cilvēkiem vajadzētu saprast, ka aizbildinājums: „Rīgā jau nav kur skriet” nav attaisnojums nesportiskam dzīvesveidam. Lai skrējienā varētu piedalīties jebkurš, esam izveidojuši speciālu klasi tauta, kuru esam nodēvējuši par „tautas klasi”, kur distance ir vien 3,8 km. Mūsuprāt, katrs var šādu distanci pieveikt lēnām skrienot vai soļojot, līdz ar to samazinot lieko kaloriju skaitu organismā. Mēs ceram, ka ar šo cilvēki sapratīs, ka sportot ir patīkami, un pēc sporta aktivitātēm ir patīkams nogurums un gandarījuma sajūta. Tāpēc, mūsuprāt, cilvēkiem varētu būt, tautas valodā sakot, „āķis lūpā” un lielāks skaits Rīgas iedzīvotāju piekoptu veselīgu dzīvesveidu.
Tā kā lielai daļai cilvēku pirms sacensībām ir satraukums, mēs esam nolīguši pasākuma vadītāju, kurš visus iesaistīs aktivitātēs un sasmīdinās ar pozitīviem jokiem. Pasākuma vadītājs cilvēkos viesīs pozitīvas emocijas ar savu patieso un nesamāksloto humoru.

Lai tūristi un cilvēki, kuri staigās pa Vecrīgu, netraucētu skrējējus, pa priekšu brauks motorollers ar policijas sirēnām. Tas palīdzēs arī skrējējiem vienkāršāk skriet, īpaši nedomājot par to, kur tālāk skriet, jo visi sekos pūlim.

PIEREDZĒJUŠAJIEM ĪPAŠS IZAICINĀJUMS, noskriet 12 km pa Vecrīgu!

Sacensību distances- Tautas klase (4 km), vidējā klase (8 km) un pieredzējušo klase (12 km)

Pulcēšanās vieta- DOMA LAUKUMS

Pasākums sāksies 10:00, kad sāksim izsniegt ātruma kontroles čipus un pasākuma vadītājs izklaidēs visus dalībniekus. Starts ir paredzēts 13:00

Dalības maksa skrējienā ar iepriekšēju pieteikšanos mūsu mājaslapā 3 Ls(iekļauts dalības nummurs, ātruma kontroles čips), pasākuma dienā 10 Ls ar ātruma kontroles čipu, bez čipa 5 Ls

Dalības maksu var apmaksāt, pārskaitot norādīto naudas summu uz mūsu kontu, kuru varat atrast kontaktu sadaļā! Pēc pieteikuma aizpildīšanas Jūs varēsiet redzēt kontu, uz kuru Jums jāpārskaita dalības maksa, maksāšanas mērķī lūdzam norādīt- Vārds, Uzvārds, personas koda pirmā daļa.

Sacensību nolikumi varat apskatīt un lejupielādēt šeit - http://www.positive-energy.lv/files/nolikums1.doc



184 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Tev Jacky neizdosies mani dabūt nost no datora, nu nekādīgi!  emotion

31 0 atbildēt
15. jūnijā man ir izlaidums. Tātad, ja es aizbēgtu no izlaiduma uz šo maratona, tad teorētiski skaitītos, ka es nebēgu, bet piedalījos skrējienā ? :D
22 1 atbildēt

Vajag skriet tā, itkā būtu ko nozadzis, tik jauzvelk trenuškas un balles kurpes. emotion

16 0 atbildēt

Vai tas būs pliko skrējiens?

15 1 atbildēt

Ko darīt, ja kājas ir atrofējušās, sēžot visu dienu Spokos?

12 0 atbildēt

Jacky palabo afišu

Vēlams skriet ar Jāņu vainagu galvā un alus kausu rokā emotion

11 0 atbildēt

Izklausās vilinoši. Būs nopietini jāpadomā par piedalīšanos šajā pasākumā .. emotion

5 0 atbildēt

Jacky, tu pats arī piedalīsies skrējienā? emotion

4 0 atbildēt

Ušakovs arī skries? emotion

1 0 atbildēt

Un kāds prikols tākā tādam tirliņam bezsakarā kautkur skriet? Ko ar to var panākt? Enerģijas aptrūkumu un beigas par to labākajā gadijumā iedos šokolādes medaļu. Saprastu ja būtu normāla naudas balva, tad būtu vērts pacentsties.

7 10 atbildēt