local-stats-pixel fb-conv-api

STUDENTU PARADĪZE jau šovakar0

31 0

Jau šodien, 18. septembrī, Arēnā Rīga norisināsies Baltijā lielākais studentu festivāls “Ondo.lv STUDENTU PARADĪZE”, kas vienkopus pulcēs vairākus tūkstošus jauniešu – esošos un topošos studentus.

Festivāls durvis apmeklētājiem vērs šovakar plkst. 19:00 un tiks atklāts ar Evelatus studentu STREETBALL turnīru, kura laikā tiks noskaidrota labākā studentu strītbola komanda. Bumbu rīboņa, fanu saucieni un pozitīvas emocijas – tas viss Paradīzes āra teritorijā.

Visas nakts garumā festivālā darbosies vairākas zonas, kuras apmeklētājiem piedāvās iesaistīties visdažādākajās aktivitātēs. Ar sportu, kultūru un zinātni saistītas aktivitātes norisināsies Augstskolu zonā, ar mākslu – Arts & Crafts zonā. Tāpat būs pieejams arī RISEBA studentu kino, kurā visa vakara garumā iespējams vērot audiovizuālās mākslas studentu sagatavotās īsfilmas.

Jau ziņots, ka šogad uz festivāla skatuvēm kāps tādi pašmāju mākslinieki kā Musiqq, MNTHA, Edavārdi, Triānas Parks, Moontalk, OLAS, Toms Grēviņš, DJ Gustavito, DJ Vento, DJ Roberts Lejasmeijers, DJ Mārtiņš Pavasaris, FOXTHROAT un citi. Kopumā festivālā būs vairāk kā 30 mākslinieki.

Festivāla ieejas biļešu cena ir 10 EUR. Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv, kā arī uz vietas pasākumā. Ieeja pasākumā no 16 gadu vecuma.

Festivāla ģenerālsponsors - Ondo.lv, draudzīgs īstermiņa aizdevējs.

Festivālu atbalsta: Shark, Pringles, M&Ms, Milka, Estrella, Just5, Forum Cinemas, Coffee Inn, Jagermeister

Informatīvie atbalstītāji: 1188.lv, Forum Cinemas, TV3, Sound Impulse, Cosmopolitan, Narvesen, Inbox.lv, TvNet, Spoki.lv

Partneraugstskolas: RISEBA Studējošo pašpārvalde, Rīgas Tehniskās universitātes Studentu parlaments,

Ekonomikas un Kultūras augstskolas Studentu pašpārvalde, Biznesa augstskolas Turība Studējošo pašpārvalde.

Informācija medijiem:

Ance Krūmiņa
PR un Mārketinga vadītāja
T.: 27888968
E.: marketings@studentuparadize.lv

31 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000