local-stats-pixel fb-conv-api

Royal Canin suņu un kaķu barība – iepirkšanās ceļvedis!4

Vēlot vislabāko savam mājdzīvniekam, pamatu pamats, kas nodrošinās ilgu, laimīgu un veselīgu četrkājainā drauga mūžu, būs pilnvērtīgs, sabalansēts un tieši Jūsu mīlulim piemērots uzturs.

Lielveikalu un masu produkcija, kā rāda pētījumi, nespēj nodrošināt dzīvniekam visas nepieciešamās uzturvielas un vitamīnus, vēl vairāk, – tā bieži vien nodara kaitējumu mājdzīvnieka veselībai.

Tāpēc svarīgi izvēlēties tādu barību, kas būs piemērota dzīvnieka vecumam un šķirnei, kā arī atbilstoša dzīvnieka veselības stāvoklim.

Viens no iecienītākajiem un kvalitatīvākajiem mājdzīvnieku barības ražotājiem Royal Canin izceļas tieši ar to, ka daudzu desmitu gadu garumā, pētot katra mājdzīvnieka īpašās un unikālās vajadzības, spējis radīt Super Premium klases barību, kas apmierinās pat visizvēlīgākā suņa vai kaķa uztura vajadzības.

Royal Canin barības piedāvājums ir patiesi plašs, tāpēc, bez vetārsta vai zinoša zoo veikala konsultanta palīdzības, izdarīt pareizo izvēli var nebūt viegli.

Tieši tāpēc šajā rakstā apskatīsim sīkāk populārāko Royal Canin suņu un kaķu barības produkciju, palīdzot izvēlēties piemērotāko barību Jūsu mājas mīlulim!

24 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

dino zoo pārmaksā , bet ja grib to pašu lētāk, tad zoopro vai zoocentrs

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt