local-stats-pixel fb-conv-api

Piedalies pirmajā virtuālajā Baltijas ceļā10

115 0

1989. gada 23. augustā pulksten 19 aptuveni divi miljoni Baltijas valstu iedzīvotāju sadevās rokās, veidojot cilvēku ķēdi no Tallinas caur Rīgu līdz Viļņai. Atzīmējot Baltijas ceļa 30. gadadienu, «Postimees Grupp» portāli Latvijā «Tvnet» un «Apollo», Lietuvā «15min» un Igaunijā «Postimees» aicina iesaistīties vēsturē pirmajā virtuālajā Baltijas ceļā un izdzīvot Lietuvas, Latvijas un Igaunijas vēsturi.

Īpašā multimediālā projektā būs apkopoti raksti, vēsturiski kadri un citas nozīmīgas liecības par Baltijas ceļu un tā pēdām mūsdienās. Vai Tu vai kāds no Taviem radiniekiem pirms 30 gadiem ir piedalījies Baltijas ceļā?

Spied te, lai dalītos ar Baltijas ceļa stāstu!

Mūsdienu jauniešiem nav bijusi iespēja piedalīties Baltijas ceļā 1989. gadā, bet 30. gadadienā «Postimees Grupp» portālos ir pieejama īpaša Baltijas ceļa karte, kurā ir iespējams atzīmēt savu atrašanās vietu un apliecināt patriotismu.

Lai arī mūsdienās vairs nav jācīnās par valsts neatkarību, tomēr ir svarīgi paust solidaritāti, skaidri parādot, ka ikvienam no mums sava valsts ir svarīga un mēs par to rūpējamies.

Spied te, lai piedalītos 1. virtuālajā Baltijas ceļā!

115 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

nakui visu virtuālo..

7 1 atbildēt

piedalījos īstajā, apmēram 20km no Rīgas uz Vidzemes (tajā laikā Pleskavas) šosejas 

5 0 atbildēt

Īstenībā, tā ir diezgan spēcīgi cringe ideja.

4 0 atbildēt

Pieteicos, kāpēc veido šo Baltijas ceļu? ( rakstu neizlasiju )

4 1 atbildēt

Biju uz Latvijas -Igaunijas robezas, turpat kur pirms tam notika Molotova-Ribentropa pakta gadadienai veltitais verienigais pasakums,kur redzeju ka Dainis Iivans un Edgars Savisars stavedami uz smagauto piekabes parmainjus klaigaja- Briviba -Vabadus ! Savisars ,ka jau karstajam igaunju puisim pienakas ,bija aktivaks un vinja - Vabadus - Priviba man vel tagad skan ausis ...    

2 0 atbildēt

Piedalījos īstajā.

1 0 atbildēt

Ja ''Baltijas ceļš" arī toreiz būtu bijis virtuāls, mēs visis šodien dzīvotu Krievijā !!!

Padomājiet par to, pirms pievienoties virtuālajai pasaulei!

1 0 atbildēt