local-stats-pixel fb-conv-api

Neparasti Brīnumainā Nensija12

52 3

Izdevniecība ''White Book'' klajā laidusi visā pasaulē iemīļoto, bezgala krāšņo un sirsnīgo bērnu grāmatu sēriju ''Brīnumainā Nensija'' (Fancy Nancy). Kā pirmā klajā nākusi grāmata “Brīnumainā Nensija”, kurai sekos sērijas otrā grāmata “Brīnumainā Nensija un fifīgais kucēns”. Grāmatas veidotājas rakstniece Džeina O’Konora (Jane O'Connor) un māksliniece Robina Preisa Glasere (Robin Preiss Glasser) ir radījušas patiesi skaistu un krāšņām ilustrācijām bagātu stāstu mazām meitenēm.

Izsoles sākums 18:00>> izsoles formāts - pārtrauktā

Izsoles ir pārceļojušas uz kreisās malas menu "spoku rīki"

Balva
Fantastiskā Džeinas O`Konoras grāmata "Brīnumainā Nensija" pašiem mazākajiem lasītājiem.

P.S. Svarīgi!! Izsolē pirms solīšanas ir jāpstiprina solījums!!!

Grāmata iepazīstina ar Nensiju – brīnumainu meitēnu, kura uzskata, ka sapņu, fantāzijas un brīnumu mazas jaunkundzes dzīvē nevar būt par daudz! Nensijai patīk dzīvot krāšņi ne tikai svētkos, bet arī ikdienā, un viņa ir patiešām pamanāma maza dāma. Sērijas pirmajā grāmatā “Brīnumainā Nensija” mazā modesdāma uz vienu maģisku vakaru pārvērš savus vecākus un mazo māsu par filmu zvaigznēm, un viņi visi kopā dodas smalkās vakariņās.

Grāmatu sērija “Brīnumainā Nensija” ir iemantojusi mazo lasītāju mīlestību gan ASV, gan Eiropā. Līdztekus grāmatām ir izveidujusies vesela Brīnumainās Nensijas pasaule – tērpi, lelles, spēles, aktivitāšu un lasāmgrāmatas.

Nensijas piedzīvojumu lielākā rota un panākumu atslēga ir tieši krāšņās ilustrācijas. Ilustrāciju autore Robina Preisa Glasere šogad ir ieguvusi arī prestižās Children's choice book award 2013 galveno balvu nominācijā ''Gada ilustrators''. Children's choice book award 2013 ir ASV bērnu žūrija, un balsošanā piedalās bērni un jaunieši no visas valsts.

Ļaujieties fantāzijai kopā ar Nensiju!

52 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Vēl ko labāki nevarēji ielikt? emotion

3 0 atbildēt
xd avatarsxd

Pašiem mazākajiem lasītājiem. Tas laikam priekš manisemotion

2 0 atbildēt

Grāmata nolaiferiem? emotion

2 0 atbildēt

grāmata stoneriem... 

0 0 atbildēt
Vou, jipī....bļe man taču ķveņtī faiv
0 0 atbildēt

yayayayayay VIENMĒR ESMU KĀROJIS ŠO GRĀMATU! emotion

0 0 atbildēt
Es gribu :3 nav vairs ko lasīt :D
0 0 atbildēt