local-stats-pixel fb-conv-api

„Neiznīcināmie 3” – bumba, kas sprāgst 24 reizes sekundē30

118 0

2014. gada vasarā neiznīcināmie trešoreiz uzspridzinās kinoteātrus. „Neiznīcināmo” un „Neiznīcināmo 2” turpinājums pārspēs abas iepriekšējās filmas. Autori sola skatītājiem bumbu, kas sprāgst 24 reizes sekundē. No pirmajiem diviem „Neiznīcināmajiem” palikuši labākie aktieri, žanrs un skaņu celiņš. Viss pārējais ir iespaidīgāks, ātrāks, varenāks.

Izsoles
Izsoles sākums 23:00>> izsoles formāts - http://www.spoki.lv/palidziba/Izsoles-par-cepumiem/42769" rel="nofollow" style="color: rgb(78, 121, 154); text-decoration: none;">parastā
(Pietrūkst izsolei cepumu? Nopērc "Cepumu biržā"!)

Balva
Divas dāvanu kartes uz filmu „Neiznīcināmie 3" kinoteatrī "Forum Cinemas". Dāvanu kartes derīgas uz jebkuru šīs filmas seansu no 2014.gada 22.augusta līdz 2014.gada 4.septembrim. (Dāvanu kartes elektroniskā formātā uzvarētājam tiks izsūtīta uz epastu)

Filmai ar vislielāko spriedzes filmu zvaigžņu ansambli pievienojies sen kino neredzētais drošsirdīgais Mels Gibsons, pārcilvēks Veslijs Snaipss, nepārspējamais Zorro – Antonio Banderass un Indiana Džonss – Harisons Fords.

Šoreiz neiznīcināmajiem ceļā stāsies Konrads Stounbenkss (Mels Gibsons), kas pirms daudziem gadiem kopā ar Bārniju (Silvestrs Stallone) radījis šo komandu. Reiz krietnais vīrs tagad kļuvis par negodīgu darboni un tirgo ieročus, lai iedzīvotos. Bārnijs saņēmis pavēli viņu novākt un domā, ka ir to izdarījis. Taču Stounbenkss, nosvinējis savas bēres, atkal parādās atklātībā. Viņš atgriežas, lai izrēķinātos ar neiznīcināmajiem.

Bārnijam ir citi nodomi. Cīņā ar seniem ienaidniekiem viņš nolēmis iesaistīt svaigus spēkus un uzņem neiznīcināmo komandā jaunus, veiklus, kaujas tehniku apguvušus profesionāļus. Šis neiznīcināmo uzdevums pārvēršas par izrādi – vecā gvarde mācās no jaunajiem, kam cīņā palīdz augstās tehnoloģijas.

Režisors Patriks Hjūss licis spriedzes filmu lietpratējiem S. Stallonem un A. Švarcenegeram rādīt visu, ko viņi prot. Šoreiz viņi nostrādās tādus numurus, par kādiem jaunībā pat nesapņoja. Kauli krakšķēs ne tikai Rembo un Terminatoram. Mehāniķis Džeisons Steitems un universālais kareivis Dolfs Lundgrēns aicinājuši komandā stipro, veiklo un seksīgo Rondu Rauziju – cīņas mākslas meistari. Filmā „Neiznīcināmie 3” spriedze ir tik liela, ka pat Čaks Noriss nav spējis to izturēt (neticami, bet fakts). Viņš uzskatījis, ka labāk mierīgi skatīties filmu drošā kinozālē, nevis tajā piedalīties.

Sezonas filma, kuru nedrīkst palaist garām, tiks demonstrēta kinoteātros no 2014. gada 22. augusta. Gatavojies, kamēr ir laiks. Un nesaki opītim, ka iesi skatīties „Neiznīcināmos 3”, jo viņš arī gribēs to redzēt. Cilvēkiem gados tādas filmas seanss, tāpat kā sekss, var izraisīt neprognozējamas sekas. Klīst baumas, ka tieši tāpēc Čaks Noriss atkāpies.

NEIZNĪCINĀMIE 3

Pirmizrāde Latvijā: 22.08.2014
Režisors: Patriks Hjūss
Scenārija autori: Silvestrs Stallone, Kreitons Rotenbergers, Ketrina Benedikta
Lomās: Sivestrs Stallone („Rembo”), Arnolds Švarcenegers („Terminators”), Antonio Banderass („Zorro”), Džeisons Steitems („Mehāniķis”), Veslijs Snaipss („Asmens”), Mels Gibsons („Drošsirdīgais”), Harisons Fords („Indiana Džonss”), Dolfs Lundgrēns („Universālais kareivis”), Džets Li („Romeo jāmirst”) u.c.
Žanrs: asa sižeta filma
Valsts: ASV, 2014

118 0 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 30

0/2000

Sākumā Vesliju Snaipu noturēju par sievieti tajā plakātā :D

4 0 atbildēt

o, šovakar noskatīšos Neiznīcināmie 2 onlainā :D

1 0 atbildēt

bojeviciņš 80-to stilā kura galvenais trumpis ir piesaistītie aktieri :)

1 0 atbildēt

Filma tiešām ir interesanta un aktieri ir super; iesaku noskatīties!

1 0 atbildēt

Apsveicu jau laicīgi bāgātnieku, kurš uzvarēs :)

1 0 atbildēt

Iesaku noskatīties, esmu jau jūlijā noskatijies .

1 0 atbildēt

piekritu ari, dazreiz tracina, ka nepareizi tulko, bet pa lielam dzimtaja valoda tomer uztvert domu ir vieglak un nav jaklausas tik uzmanigi..

1 0 atbildēt

Un kur tad Džekijs Čans? Teica, ka 3.daļā piedalīsies...

1 0 atbildēt

Ir forši skatīties filmu, kurā ir visas spriedzes filmu zvaigznes.

1 0 atbildēt

Filma a***ennā, pirms dažām dienām noskatijos. Visas daļas nereāli patīk.

1 0 atbildēt

domaju, ka mineto valodu parzinu vismaz 2x labak ka tu, pienemot, ka tu zini labak neka videjais tirlins. ieteiktu tev paturet muti. spriezot pec izteicieniem, neesi visai ar pratu apveltits radijums.

1 0 atbildēt

Sen jau redzēta.

0 0 atbildēt

Vienīgais, kas attur šo filmu no pilnības sasniegšanas, ir Dolfs Lundgrēns.emotion

0 0 atbildēt

Jacky ir dirsējs.  Čaks nepiedalās, jo tad būtu visu to kas filmā izdarījis labāk un tikai 0.003 sekunžu laikā viens pats izpildot visas lomas vienlaikus.

0 0 atbildēt