local-stats-pixel fb-conv-api

Liepājas modes svētku ietvaros notiks lekcijas Liepājas Dizaina un mākslas vidus0

28 0

Jau pēc trīs nedēļām 30. augustā līdz šim vērienīgāko Liepājas modes svētku ietvaros notiks lekciju kurss „Modes industrijas loma ekonomikā un jaunākās tendences”. Lekcijas vadīs Latvijā atzīti modes mākslinieki un industrijas pārstāvji. Lekciju kurss notiks Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolas zālē, Alejas ielā 18, Liepājā no pulksten 11:00 līdz 15:00. Maksa par dalību ir 5 eiro, studentiem, uzrādot apliecību, bezmaksas.

Kā jau iepriekš izskanējis, 30. augustā notiekošos Liepājas modes svētkus veido trīs sadaļas – izstāde/pārdošana „Atklājums!”, modes izrāde „Skaistuma simpozijs” un lekciju kurss „Modes industrijas loma ekonomikā un jaunākās tendences”. Tik plašs pasākums ar uzstādījumu veicināt modes industriju Liepājā, lai iesaistītos Latvijas un starptautiska mēroga aktivitātēs, kas saistītas ar modi, Liepājā notiks pirmo reizi.

Savu dalību Liepājas modes svētkos un lekciju kursā apstiprinājis viens no vadošajiem modes dizaineriem Latvijā – Aleksandrs Pavlovs. Modes mākslinieks prezentēs savu kolekciju tapšanas procesu, kā arī rādīs, kā nonākt no dizaina līdz stilistikai. Šī būs vienreizēja iespēja jaunajiem modes dizaineriem, māksliniekiem un entuziastiem tikties ar industrijas speciālistu kas darbojas šajā jomā jau vairākus gadus.

Lekciju kursa norisi atbalsta Liepājas Dizaina un mākslas vidusskola, nodrošinot telpas un nepieciešamo infrastruktūru, jo ir ieinteresētas ne tikai šīs skolas apģērba dizaina, ādas izstrādājumu dizaina, tekstila izstrādājumu dizaina un vizuālā tēla stilistu nodaļas audzēkņu prasmju papildināšanā un jaunas pieredzes gūšanā, bet vēlas dot iespēju papildināt zināšanas arī citiem Liepājā studējošiem un ikvienam interesentam.

Liepājas modes svētkus organizē biedrības „Liepājas modes un mākslas studija” vadītāja/valdes priekšsēdētāja Tatjana Jaremčuka, kurai ir vairāk nekā 12 gadu pieredze modes pasākumu organizēšanā. Biedrība „Liepājas modes un mākslas studija” un reklāmas aģentūra „AdGuru” ir pasākuma ģenerālsponsori.

Liepājas modes svētku informatīvie atbalstītāji ir „Rietumu Radio”, laikraksts „Kurzemes Vārds” un portāls www.liepajniekiem.lv.

Vairāk informācijas par Liepājas modes svētkiem 2014 atradīsiet::

www.liepajasmode.lv
www.facebook.com/liepajasmode
www.twitter.com/liepajasmode
www.draugiem.lv/liepajasmode.

28 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000