local-stats-pixel fb-conv-api

Ļaunuma lāde33

385 5

Pirmais septembris lielākajai daļai skolēnu uzdzen šausmas. Lai tām sagatavotos un pirms skolas nostiprinātu nervu sistēmu, iesaku doties uz kino un iesildīties ar svaigu šausmu filmu - "Ļaunuma lāde". Asu izjūtu cienītājiem šī nervus kutinoša filma neliks vilties. Ja Tev vienam skatīties ir bail, noteikti paņem līdzi draugus. Paldies "ACMEFILM" par atbalstu un kino biļetēm.

Par filmu
Šausmu filmu meistars Sems Raimi („Evil Dead" triloģija, „Aizrauj mani uz elli") piedāvā asinis stindzinošu un uz patiesiem notikumiem balstītu stāstu par kādu ģimeni, kam nākas cīnīties ar neizskaidrojamu ļaunumu. Kad ģimenes jaunākā atvase krāmu tirgū nopērk senu koka lādīti, ar meiteni notiek mistiskas un šausminošas lietas. Izrādās, ka lādē ir ieslodzīts ļauns gars...

Izsoles
Izsoļu sākums 15:00>>, un 21:00>> izsoļu formāts - pārtrauktās (solis 1 cepums), 23:00>> - parastā (solis 100 cepumi).

Balva
Divas kinokartes uz filmu "Ļaunuma lāde". Kinokaršu derīguma termiņš 2012.gada 13.septembris. Kinokartes derīgas uz jebkuru šīs filmas seansu kinoteātrī „Citadele”.



385 5 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

emotion aij nokachashu... emotion

0 0 atbildēt

``100 cepumu solis`` radīja spoku cepumu magnātos vēlmi pamērīties ar krāniņiem, tādēļ šobrīd notiek spraiga cīņa par kinobiļetēm, līdz kādam krāniņš būs par īsu!

0 0 atbildēt

Kaarteejais zhiidu murgs no seerijas - vinji glabj pasauli,  veemiens naak...

0 0 atbildēt

Drag me to Hell- tas taču bija murgs ne  šausmene, varu derēt, ka šis arī būs fufelis.

1 1 atbildēt

Esmu novērojis, ka spoku kino izsolēs biļetes parasti izsola uz šausmenēm vai vienkārši ne pārāk daudzsološām filmām! Bet nu, pacīnītiers jau var.

0 0 atbildēt

lol

0 1 atbildēt

Nebūtu tur tik daudz ebreju tajā filmā, tad būtu pavisam labi :D

0 2 atbildēt