local-stats-pixel fb-conv-api

Lasi žurnālu GEO19

207 2

Klusi un nemanāmi ir piezadzies maģiskais 12.12.12. Baisi? Varbūt. Bet spokos tikmēr turpinās nevājš tusiņš un jautrība - krustvārdu mīklu konkurss un izsole. :))

Krustvārdu mīklu konkurss
12.12.2012 plkst.23.00 krustvārdu mīklu konkurss sadarbībā ar izdevniecību LILITA Nesēdi kā piepe, pārvērt savas zināšanas taustāmā labumā. Pamodini omi, lai nāk minēt mīklas, mini arī pats, ietvīto draugiem un pastāsti feisbūkā. Nāc un pārbaudi savas zināšanas!

Balva
Balvā pieci žurnāla GEO 3 mēnešu abonementi. Balvas saņems 1., 2., 3., 4., un 10. vietas ieguvēji.

Izsole
Izsoles sākums 18:00>> izsoles formāts - pārtrauktā.

Balva
Ž
urnāla GEO 3 mēnešu abonements. Kaut arī nosaukums rosina asociācijas ar ģeogrāfiju vai zemi, žurnālā atrodamo tēmu loks ir daudz plašāks – tas ietver dabu, ekoloģiju, arheoloģiju, jaunas tehnoloģijas, kultūras vēsturi un etoloģiju, medicīnu, psiholoģiju un daudzas citas jomas, kas interesē inteliģentu un zinātkāru lasītāju. Paldies izdevniecībai LILITA par sagādāyajām balvām!

207 2 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Nu nevar būt..Nopietni? Izsolē patiešām sakarīga balva parādījusies? emotion

31 2 atbildēt

Laimētājs varēs 3 mēnešus likt Spokos kopētus rakstus no Geo emotion

16 0 atbildēt

Komentāri kā zvērudārzā .

Beidzot kaut kas intresants . Savādāk izsolēs ,parastam lietotājam man šķiet nav ko darīt .

5 0 atbildēt

pag 1.,2.,3.,4 un 10. vietas ieguvēji? un 5-9 neko nedabū? emotion

5 1 atbildēt

Viena no visu laiku labākajām izsoļu balvām emotion

4 0 atbildēt

12.12.2012 plkst.23.00  krustvārdu mīklu konkurss mistisku iemeslu dēļ nenotika. Viens zinātājs  teica, ka nevajadzēja rīkot 23.00, bet 22.00, jo cipars 3 izjauca maģisko ciparu kombināciju.

Arī mana konta izrakstā vakar  notika kas mistisks saistībā ar minētajiem cipariem. Parādījās viens(1) ieraksts,ka Admins dzēsis divus (2) komentārus un atskaitīti 20 cepumi. Līdz šim brīdim nevaru noskaidrot kapēc dzēsti, kuri dzēsti un par ko dzēsti. Man šķiet , ka visi komentāri joprojām savās vietās.

0 0 atbildēt

"5. Lietotājs apņemas nepublicēt reklāmu (Izmantojot spoki.lv ir aizliegts nosūtīt ķēdes vēstules un reklāmas, kā arī komentāros, rakstos, čatā vai savā profilā reklamēt uzņēmumus, produktus, pakalpojumus u.tml. ), spamu un naidīgu saturu, kā arī ievērot Latvijas likumus, kas regulē bērnu tiesības, pornogrāfijas izplatīšanu, autortiesības, personas goda un cieņas aizskaršanu, fizisko personu datu aizsardzību un citus normatīvos aktus."

jacky, kāpēc tad pats neievēro pašu sastādītos noteikumus? emotion Tad pie 5. punkta apakšā vajag pierakstīt, ka jacky drīkst likt reklāmrakstus - tā lai viss ir legāli. Citādi mums te sanāk lielākais noteikumu neievērotājs. Mīnuss, trekns mīnuss no manis par to. Vai nu labo noteikumus vai neliec tādus rakstus. 

0 2 atbildēt

Man vārds Lilita asociējas ar sievieti-dzērāju.

2 13 atbildēt

Man GEO neasocējās ar ģeofrāfiju bet gan gejiem emotion

2 25 atbildēt