local-stats-pixel fb-conv-api

Krāj medaļas - atbalsti spokus!33

275 24

Man Tev nav jāstāsta, bet attapīgākie spoki jau sen ir sapratuši, ka papildināt spokos savas LMT tīkla priekšapmaksas kartes ir ne tikai ļoti ērti, bet arī izdevīgi. Pievienojies gudrākajiem arī Tu!

Arī šogad teiksim paldies visiem, kas atbalsta spokus un izmanto "papildini kredītu" "spoku mobilajās lietās", lai papildinātu savas priekšapmaksas kartes. Mēs, savukārt, darīsim visu, lai Tev būtu interesanti iesaistīties šajā pasākumā. Arī turpmāk, papildinot kredītu, saņemsi jaunas medaļas un citus patīkamus bonusus. Janvārī, visi, kas papildinās savas priekšapmaksas kartes LMT veikalā, saņems pilnīgi jaunu un svaigu medaļu. Janvāra medaļas tēma - kedas. Arī turpmāk katru mēnesi tiks ieviestas jaunas "Man ir kredīts" medaļas.

Atgādināšu, ka pirms divien gadiem mēs uzsākām jaunu sadarbības projektu ar LMT un ZetCOM (Amigo). Visi reģistrētie spoki, kas "spoku mobilajās lietās"papildināskredītu savā OKartes vai Amigo priekšapmaksas kartē, saņem īpašu medaļu "Man ir kredīts" un bonusā 100 cepumus par katru papildināto latu.

Ja, papildinot kredītu, spoks nebūs ielogojies, diemžēl bonusa medaļa un cepumi ies secen. Tieši tādēļ es visus aicinu reģistrēties un papildināt savas priekšapmaksas kartes OKarte un Amigo, izmantojot spoku "mobilas lietas".

Ja esi piesaistīts pie cita operātora tīkla spoki piedāvā Tev nomainīt mobilā telefona operatoru un ar savu tālruņa numuru pāriet uz LMT tīklu, kurā darbojas arī O!Karte un Amigo. Tagad to vari ātri un vienkārši vari izdarīt sadālā "Mobilās lietas", "Numura migrācija". Anketas aizpildīšana pāriešanai uz LMT tīklu Tev aizņems dažas sekundes.

275 24 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Man Tev nav jāstāsta, ka es uz to neuzķeršos.

58 4 atbildēt

Negribu būt nepieklājīgs, bet naher lai kads no Tele2, vai Bites, vēlētos pāriet uz priekšapmaksas mēsliem, kā "amigo" vai "okarte" ?

37 17 atbildēt

Spoki grib nopelnīt. emotion

17 3 atbildēt

Bet...bet...man ir ZZ emotion

12 1 atbildēt

Es labak notriecu naudu Brazzers.com!

Daudz reiz vairak plusu! 

emotion 

9 1 atbildēt

man jau ir LMT pieslēgums nau vairs kur migrēt :D un papildināt pieslēgumu ar nevaru

bet malači par iespēju sniegšanu

7 0 atbildēt

Es man šķiet kādus 8 mēnešus atpakaļ prasīju vai būs arī unibanka.. Kkā nemanu vēl :[

6 0 atbildēt

Jacky, tu jau esi kā veca skaņuplate.. Katru reizi viens un tas pats.. Izdomā kaut ko jaunu, jo apmēram 80% šo tekstu jau zin no galvas.. 

4 1 atbildēt

Ak dievs sen jau ir amigo,vienīgi problēma nevaru papildināt jo man nav konts swedbank,bet gan citā bankā..............emotion

2 0 atbildēt

Vai ne?? Man gandrīz jau vienreiz divas medaļas bija rokā bet mani apspēja kautkāds tirliņš jo to rakstu laikam cēla uz augšu ik pēc pus stundas un ieguva 5 komīšu vaiāk nekā es un arī balsis ar- pa 50+ vairāk

2 0 atbildēt

es tiešām nesaprotu, kamdēļ lai kāds no saviem izdevīgajiem tarifiem pārietu uz kaut kādiem khe khem? :D tas ir tik aplami..

 

gribētu zināt, cik dumiķu ir izmantojuši spoku ''pārkonvertētāju'' un pārgājuši no normāliem operatoru tarifiem uz lauķu amigo, vai Ok?

3 1 atbildēt

MAN IR ZZ JACKY UN ES NEMAINĪŠU PIESLĒGUMU VIENAS MEDAĻAS DĒL!

2 0 atbildēt

A man bus kada balva, kad man ir visas sis akcijas medalas? emotion

1 0 atbildēt

amiga jau itkā skaitās vislētākais un izdevīgākais. itkā.

4 4 atbildēt

Man labáki veidi kā tērēt nauduemotion

0 0 atbildēt

tas jau kautkas intresants

0 0 atbildēt

man garšo siersemotion

0 0 atbildēt

Ideja, protams ir laba, bet LMT ir tie, kas naudu vāc kā sniegu ar lāpstu. Mainīju tarifus vairākkārt, bet mazāk par 14ls mēnesī nebija iznācis. Biju viņu klients no 2003.gada, tāpēc palūdzu atlaidi...nekādu atlaidi neiedeva. Tikai kad pārgāju uz Bite 5.55, viņi sāka lūgties lai atgriežos. Okei, šeit runā par priekšapmaksas karti, bet nu, es vairs nebūšu viņu klients, jo viņi nebija adekvāti ar savām cenām un ar to pietika.

0 0 atbildēt

pats labākais ka var papildināt gandrīz jebkuru summu, nu vismaz es tur dažādas summas papildinu  emotion

0 0 atbildēt
nē vnk man nav vajadzības nevienam zvanīt man jau zvana ja vajag
0 0 atbildēt