local-stats-pixel fb-conv-api

Izsole: LĪGO festivāls Vecpiebalgā12

36 0

Vai Tu jau zini, kur Līgo naktī meklēsi papardes ziedu?

Trīs dienu garumā aicinām svinēt lielākos Līgo svētkus Latvijā, pie pašas dabas krūts, skaistajā Alauksta ezera krastmalā. Līgosim, dziedāsim, ievērosim latviešu Jāņu tradīcijas un moderni ar 21. gadsimta noskaņām izjutīsim saulgriežu īpašo noskaņu.

Izsole:
Izsoles sākums 21:00>> izsoles formāts - parastā

Balva:
Divi Ielūgumi uz LĪGO festivālu Vecpiebalgā, 23. jūnijā pl. 19:00 uz lielās Alaukstas estrādes skatuves.

Iet uz IZSOLI >>

23. jūnijā jau no pl. 19:00 uz lielās Alaukstas estrādes skatuves uzstāsies tautā iemīļoti mūziķi, Jauno Jāņu Orķestris, Rīgas Modes, CountrySide, bet nakts balli pēc pusnakts iegriezīs grupa Galaktika un dīdžejs Roberts Lejasmiejers, un “Latvijas radio 2” dīdžejs – E.E.Edziņš.

Atpūtīsies skaistajā Alauksta ezera krastmalā, piedaloties dažādās sportiskās aktivitātēs, peldēs, laivu izbraucienos, makšķerējot, cepot gaļu, atpūšoties telšu pilsētiņā vai nedarot neko, baudot grandiozā Līgo pasākuma noskaņu.

22.jūnijā vari ierasties un sākt Jāņu svinēšanu ātrāk. Kinovakars un naktī ielīgošanas balle.

36 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Kur Čīča?   emotion 

0 0 atbildēt

Vai Tu jau zini, kur Līgo naktī meklēsi papardes ziedu?

emotion

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt
Es nebūšu uz šo pasākumu, jo man ir jau sarunāts cits pasākums pie garāžas, Edžs paņems no virtuves trīs krēslus, Kaža ņems no pagrabu ārā veco labo "salej galdu" un man jāņem radio,bet man negribās nest savu jauno radio uz garāžu pie dzērājiem, vienīgi gribās parādīt paklausīties jauno ligo kaseti-Līgo, Līgo 2017,Dēļ mūzikas vien ir vērts tur aiziet,būs arī pīrāgi un cūkas šņukurs
0 0 atbildēt

Pārtraukto, lūdzu! emotion emotion

0 0 atbildēt