local-stats-pixel fb-conv-api

Hārtlijs: Paldies faniem un atbalstītājiem...3

“Latvijas hokeja izlasē valda īsts cīņas spars, kuru veicina pavasarī sasniegtie labie rezultāti pasaules čempionātā un arī mūsu atbalstītāji. Jāatzīst, tik jaudīgas fanošanas tradīcijas neesmu redzējis nekur citur pasaulē. Tieši fani ir viens no galvenajiem hokeja izlases iedvesmas avotiem, tāpēc ceru, ka arī jaunās sezonas spēlēs viņi būs kopā ar mums!” tā pirms “Euro Ice Hockey Challenge” spēlēm Minskā paziņoja Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

Atklājot jauno hokeja sezonu, otrdien, 6.novembrī, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis un mobilo sakaru operatora BITE vadītājs Kaspars Buls svinīgi parakstīja sadarbības līgumu, kas turpinās pērn noslēgto vienošanos par atbalstu Latvijas hokeja valstsvienībām. Jaunais līgums paredz sadarbību 2018./2019.gada hokeja sezonā.

“Gan biznesā, gan sportā komandas gars ir puse no uzvaras. Latvijas hokeja izlasei, līdzīgi kā BITEI, pagājušais gads ir bijis ļoti dinamisks – izcīnītas neskaitāmas mazas un arī vairākas lielas uzvaras. Tas pierāda, ka komandā ir spēks. Tāpēc lepojamies, ka jau otro gadu pēc kārtas būsim Latvijas hokeja valstsvienību lielfans. Esmu pārliecināts, ka šajā sezonā mums kopīgiem spēkiem izdosies sasniegt vēl augstākas virsotnes! Ar nepacietību gaidām ikgadējos hokeja svētkus un ceram ieraudzīt Latvijas vārdu Pasaules čempionāta hokejā (PČ) labāko komandu top 4!” tā Buls.

2018.gada PČ, parādot fantastisku sniegumu, Latvijas hokeja izlase Hārtlija vadībā pēc deviņu gadu pārtraukuma iekļuva ceturtdaļfinālā, iegūstot augsto 8. vietu. LHF pārstāvji atzīst, ka liels nopelns šīs uzvaras kaldināšanā bija arī Latvijas hokeja faniem, kuru aktivizācijā iesaistījās arī BITE.

“Esmu gandarīts, ka LHF pērn iesāktā veiksmīgā sadarbība ar BITI turpināsies arī šajā sezonā. It īpaši tādēļ, ka šobrīd uzņēmumu sniegtais atbalsts sporta nozarei ir svarīgāks nekā jebkad agrāk - pēc šā gada sākumā veiktās uzņēmumu ienākumu nodokļa reformas privāto ziedojumu apjoms sporta organizācijām ir samazinājies par 75%. Tomēr BITES atbalsts ir ne vien finansiāli nozīmīgs, bet arī emocionāli svarīgs mūsu valstsvienībām, jo, pateicoties uzņēmuma īstenotājām aktivitātēm pagājušajā sezonā, īpaši PČ laikā, ir palielinājies hokeja fanu pulks. Ļoti novērtējam BITES atbalstu hokeja attīstībā Latvijā!” atzīst Kalvītis.

Šogad Latvijas hokeja izlases mērķis ir uzlabot sniegumu PČ. Jau šonedēļ valstsvienība piedalīsies “Euro Ice Hockey Challenge” turnīrā Minskā. Pirmajā spēlē, kas norisināsies jau 8.novembrī, tā mērosies spēkiem ar Slovēnijas izlasi. Dienu vēlāk mūsu hokejisti tiksies ar Franciju, bet 10.novembrī – ar Baltkrievijas izlasi. Hārtlijam darbā ar Latvijas izlasi šajā turnīrā asistēs Rīgas “Dinamo” treneri – Artis Ābols, Edgars Masaļskis un Aldis Āboliņš.

“LHF šīs sezonas mērķis ir pārbaudes turnīros un pārbaudes spēlēs ļaut parādīt labu sniegumu iespējami plašākam spēlētāju lokam. Pērn Dānijā mēs pierādījām, ka esam pelnījuši būs starp labākajiem. Paldies par atbalstu mūsu lielfanam BITEI – kopā mēs spējām paveikt vairāk! Arī nākamgad Latvijas hokeja izlases mērķis ir cīnīties par iekļūšanu vismaz PČ ceturtdaļfinālā un iespējami vairāk spēlēs ar lepnumu turēt Latvijas valsts karogu un dzirdēt Latvijas himnu. Tieši šādu emocionālu brīžu dēļ mēs ikdienā strādājam!” atzīst LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols.

2019.gada PČ norisināsies Bratislavā un Košicē no 10. līdz 26.maijam. Latvijas hokeja izlase tā ietvaros spēlēs Bratislavas apakšgrupā, kur tās pretinieki būs Zviedrijas, Krievijas, Čehijas, Šveices, Norvēģijas, Austrijas un Itālijas valstsvienības. Latvijas komanda IIHF rangā šobrīd ar 3225 punktiem ieņem 11.pozīciju.

Komandas spēku vairo fanu atbalsts, tādēļ BITES klientiem ir iespēja iegādāties biļetes uz Latvijas izlases pārbaudes spēlēm, kas norisināsies “Arēnā Rīga”, izdevīgāk. Plašāka informācija: http://hokejs.bite.lv/

Par BITI

BITE jau vairāk nekā desmit gadus nodrošina Latvijas iedzīvotājiem mūsdienīgus, inovatīvus, viņu vajadzībām atbilstošus mobilo sakaru pakalpojumus. Tīkla infrastruktūras un pakalpojumu attīstībā uzņēmums ik gadu investē aptuveni 10% apgrozījuma. Šobrīd BITEI visā Latvijā ir 800 bāzes stacijas un 37 klientu apkalpošanas centri. BITES 4G tīkla pārklājums veido 98% Latvijas teritorijas, bet jaudīgais BITES 4G internets ir pieejams jau 99% valsts iedzīvotāju.

16 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

emotion

4 0 atbildēt

 emotion  emotion 

3 0 atbildēt

Hārtlijs īsts čalis, gan jau 2019 gada čempī vēl ko parādšim ar viņu priekšgalā

2 0 atbildēt