local-stats-pixel fb-conv-api

Gatavojamies Ziemassvētkiem laicīgi – uzburam svētku noskaņu9

Ziemassvētki ir vieni no mīļākajiem un gaidītākajiem svētkiem. Tie saistās ar sirds siltumu, ģimenes kopā būšanu, ticību labestībai un brīnumam. Ja paši svētki ilgst vien pāris dienas, tad to gaidīšanas laiks sākas krietni ātrāk, ļaujot mums iegremdēties gada īpašākajā gaisotnē un izbaudīt garos tumšos vakarus kopā ar saviem mājiniekiem. Steidzoties pabeigt līdz svētkiem visus sakrājušos svarīgos darbus, daudzi atliek mājas dekorēšanu, kā arī eglītes un dāvanu iegādi uz pēdējo brīdi, tādējādi pārvēršot dienas pirms svētkiem īstā maratona skrējienā. Un protams, ka tas koriģē (ne uz to labāko pusi!) visas ar Ziemassvētkiem saistītās pozitīvās domas un emocijas.

Tādēļ ļoti ieteicams sākt gatavoties svētkiem laicīgi. Tad Jums būs garantēts:

- labs garastāvoklis un ilgstoša pacilātības sajūta. Patīkami mirdzošas virtenes un miermīlīga sveču gaismiņa ļaus Jums atslābināties pēc darba, uzkrāt spēkus nākamajai dienai un izbaudīt tumšos vakarus ģimeniskā gaisotnē. Turklāt nesteidzīga mājas dekorēšana ar tuviniekiem ir tie īpašie laimes mirkļi, kurus neviens Jums nevar atņemt!
- pirmssvētku laiks bez stresa. Kad visi ar svētkiem saistītie darbiņi ir padarīti laicīgi, varēsiet mierīgi koncentrēties citiem svarīgiem uzdevumiem, kuru parasti pietiek īsi pirms gadumijas.
- Ziemassvētku rotājumi par izdevīgākām cenām. Ja novembrī veikalu plaukti un interneta veikali ir pārpildīti ar svētku dekorācijām, tad likumsakarīgi, ka decembra vidū izvēle vairs nebūs tik grandioza. Tādēļ nevilcinieties un izvēlieties preces ar tieši tādām funkcijām, formu, krāsu, kādu vēlaties, nevis to, kas palika pāri! Noteikti izmantojiet arī akcijas un īpašos piedāvājumus – Melnās piektdienas milzīgās atlaides, akcijas piegādei, loterijas u.c.

Lai uzburtu šo miermīlīgo ainu, nevajag gāzt milzu kalnus, - tikai savlaicīgi iegādājieties visu nepieciešamo un izrotājiet savu māju! Izpētiet aktuālās rotājumu idejas, iedvesmojieties un ķerieties klāt!

24 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Nesaprotu vienu lietu - kāpēc tā uzbāzīgā ZS reklamēšana notiek ar katru gadu aizvien agrāk?Agrāk vismaz kāda cieņa bija pret valsts svētkiem,a tagad jau pirms valsts svētkiem sāk visur tos rotājumus bāzt.Tiem tirgoņiem ir kkāda kauna sajūta vai nav???

12 0 atbildēt

Apmaksāta sadarbība 😊

2 0 atbildēt

👍 Labi

0 0 atbildēt