local-stats-pixel fb-conv-api

Eņģeļi pār Latviju21

157 3

Arī šajos Ziemassvētkos aicinām ikvienu pievienoties gada sirsnīgākajai labdarības akcijai „Eņģeļi pār Latviju”. Aicinu ikvienu ziedot kaut nelielu mazumiņu no tā, ko tāpat iztērētu čipsos un kolā.

Es domāju, ka ikviens no mums sirdī ir labestīgs un iejūtīgs cilvēks, kam nav vienaldzīgs līdzcilvēku liktenis. Padalies ar tiem, kam tas ir vairāk nepieciešams nekā Tev, kaut ar nelielu mazumiņu. Kopā mēs spēsim palīdzēt!

Savukārt, spoki apsola, par katru ziedojumu iedot unikālu labdarības medaļu, kas apliecinās to, ka esi piedalījies spoku labdarības akcijā un papildus 1000 cepumus.

Kas tev ir jādara?

1. Aizej uz ziedot.lv un noziedo kādam no labdarības projektiem.

2. Uztaisi maksājuma uzdevuma skrīnu, izdzēšot savu konfidenciālo informāciju.

3. Atsūti man sagatavoto maksājuma kopiju un pieraksti klāt savu niku uz epastu spoki@spoki.lv (neaizmirsti norādīt niku).

4. Saņem unikālu labdarības medaļu un 1000 cepumus

157 3 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

labprāt ziedotu, bet nav ticības labdarības organizācijām.

16 2 atbildēt

Un cik % tieši aiziet mērķim? 10%? 5%?

9 0 atbildēt

visas šitās ziedojumu kastītes un zvanīšana ir sevis mānīšana. ja gribi izdarīt kaut ko labu tad nepietiks ar dažām nospiestām telefona pogām vai vienu rokas kustību lai kapeikas kastītē iemestu

9 1 atbildēt

Cenšos apkārtējiem cik vien var palīdzēt un labāk es iedodu piecīti vecenītei uz ielas ne kā ziedoju organizācijām.Necenšos nevienu apvainot,bet vairs nav ticības,ka Latvijā ir kāds godīgs veidojums.Tādu kā mani var pārliecināt tikai ar skaitļiem.Pagaidām redzamais ir- ....kārtējā akcijā ir saziedots 15439,un tālāk tukšums.Labākā gadijumā-...un 2000 ir nosponsorēta kāda bērniņa operācija.(veidojas dubults apsurds,jo šai operācijai bija jānotiek pat bez ziedojumiem), u.t.t. Esmu pārāk slinks rakstītājs lai turpinātu 

8 0 atbildēt
Tikai skaidrā naudā. Tikai apģērbu. Tikai bērniem un sirmgalvjiem. Es redzu kur tas paliek. emotion
7 0 atbildēt

Droši ziedojiet, nosponorēsiet ziedot.lv darbiniekiem ziemassvētku prēmijas.  emotion 

9 3 atbildēt

Par citu vajadzībām derētu atcerēties visu gadu, nevis Ziemassvētku laikā attīrīt savu karmu, jo redz, tas ir stilīgi un populāri.

5 0 atbildēt

Ziedot.lv ir uzdzīvotāju un liekēžu kantoris, labāk palīdzu saviem līdzcilvēkiem - paziņām, kaimiņiem u.t.t. nekā ziedoju kaut kādam kantorim lai viņi lauvas tiesu no tā pievāktu sev. Man pat ir aizdomas, ka tie ziedot.lv samaksāja spokiem.lv lai publicē šo reklāmu

8 3 atbildēt
Es izlasīju "Bēgļi pār Latviju!" 😂
5 1 atbildēt

Vienmēr iemetu veikalu ziedojumu kastītēs naudiņu, reizēm arī pazvanu uz numuru, kad notiek tiešraides,asaras acīs. Galvenais jau tas,ka mums līdzcilvēkiem nav vienalga, noziedo kaut vienu eiro,vai pat mazi bērni atnes savus krājcūciņas taupījumus.   emotion  

11 7 atbildēt

mans viedoklis - uzskatu, ka 1000 cepumi ir daudz par maz. Minimālā summa ko var noziedot ir 5 eiro un par to tu dabon medaļu un 100 cepumus. Te pat spoki.lv biržā var nopirkt 20.000 cepumus par 1 eiro.

4 0 atbildēt
Es vairs tur neziedošu!
1 0 atbildēt
Aptaujā nav īsti normālu atbilžu. Jā, esmu ziedojis, BET es neuzskatu to kā savu pienākumu.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt