local-stats-pixel fb-conv-api

Arnis Mednis atgriežas uz lielās skatuves!4

104 0

Šā gada 9.novembrī uz lielās skatuves VEF kultūras pilī atgriežas Arnis Mednis! Ilgajā atveseļošanās periodā mākslinieks ir radījis jaunu un īpašu koncertprogrammu, kurā atkal pārsteigs klausītājus. Meditatīvas kokles notis Ingas Karpičas izpildījumā savijas ar Latviešu tautasdziesmām. Īpaši aranžējumi Arņa Medņa izpildījumā mijas no klusinātas latvju šūpļadziesmas līdz kopīgai sadziedāšanās kulminācijai ar ķekatu laiku Kaladū!

Reti kurš piedzīvojis tik plašu muzikālo evolūciju kā šis cilvēks – orķestris: dziedātājs, komponists, pianists, aranžētājs, producents Arnis Mednis. Viņam Dievs devis ne tikai izcilu talantu mūzikā, bet arī talantu pārsteigt – gan ar „Odis” Latvijā, gan ar Baltijas valstu mūziķu blūza projektiem Amber Blues (1996) un „Amber Voice” (1998); ar personisko transformāciju lipīgu šlāgeru autora ādā seriālā „Sirdsmīļā Monika” Arī jaunā koncertprogramma sola nevienu vien pārsteigumu.

Milzīgā muzikālā pieredzes bagāža un dažādo stilu pārvaldīšana atspoguļojas arī šajā meditatīvi Latviskajā projektā.

Mākslinieks ir sācis izmantot arī par 4D saukto apskaņošanas tehnoloģiju, kas ļauj izbaudīt instrumentu skanējumu īpaši telpiski.

104 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

RESPECT AM

10 0 atbildēt

Man vienīgajam kaut kā pofigas?

7 1 atbildēt
Titāniks pežā
0 0 atbildēt