local-stats-pixel fb-conv-api

Tamāra Globa nosaukusi zodiaka zīmes, kuras martā piedzīvos īstu laimi1

22 0

Astroloģe Tamāra Globa ir pārliecināta, ka dažām zodiaka zīmēm pirmais pavasara mēnesis kļūs teju par pašu veiksmīgāko gada mēnesi. Viņi varēs iegūt visu, par ko sapņojuši, un ilgu laiku varēs dzīvot, izbaudot savu veiksmi.

Zvaigznes iesaka pieņemt likteņa dāvanas un priecāties par dzīvi, jo tieši martā notiks virkne neticamu notikumu. Šis mēnesis būs vēlmju, mīlestības un pamošanās laiks.

Zivis

Īsta un ilgi gaidīta laime piemeklēs Zivis. Viņām jāsagatavojas satikt savas dzīves mīlestību. Astroloģe atzīmēja, ka priekš Zivīm viss mēnesis būs viena vienīga baltā svītra, šīs zīmes pārstāvjus neskars nekādas grūtības un problēmas.

Svari

Priekš Svariem marts kļūs par īstu paradīzi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji sapratīs, kāpēc viņi ir nākuši šajā pasaulē un ieraudzīs jaunus mērķus. Viņi apzināsies, ka laime – nav vienkārši vārds un tukša skaņa.

Pastāv augsta iespējamība, ka tieši martā viņi atradīs labu darbu, pakāpsies pa karjeras kāpnēm un atrisinās jautājumus saistībā ar īpašumu. Turklāt panākumi karjerā tiks apbalvoti ar atbilstošu peļņu. Kopumā zvaigznes sastājušās tā, ka martā Svariem parādīsies iespēja ievērojami uzlabot dzīves kvalitāti.

Dvīņi

Ne mazāk laimīgs šis pavasaris būs Dvīņiem. Viņi peldēsies sapņos, ziedos un komplimentos. Martā šīs zīmes pārstāvjus sagaida daudz nozīmīgu piedāvājumu un pazīšanās. Turklāt, nedaudz vairāk kā ierasts, parādīsies brīvs laiks. Saskaņā ar Globas teikto, veiksme Dvīņus pavadīs praktiski visu pavasari.

22 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv