local-stats-pixel fb-conv-api

Nesadusmo Visumu: TOP-6 lietas, par kurām nekad nedrīkst runāt6

40 1

Ezotēriķi sastādīja sarakstu ar lietām, kuras ir bīstami apspriest pat ar radiniekiem.

Pastāv ticējums, ka, ja kādam pastāstīsi par savā cerībām un plāniem, tad tas nozīmē, ka sevi jāsargā no nelaimes. Izrādās, ka tajā ir ne mazums patiesības.

Jau no senatnes cilvēki tic, ka vārdos ir ietverta enerģija, un, ja ar vārdiem “mētājas” pa laba un pa kreisi, tad cilvēks var sevi galīgi pazaudēt. Tā, “aizliegto” lietu sarakstā ir kā minimums sešas tēmas, kuras, apspriežot ar citiem, var pārstāt gaidīt laimīgu nākotni.

Nekādu sarunu par slimībām!

Kad mēs slimojam, tad neviļus cenšamies atrast mierinājumu tuva cilvēka apskāvienos. Mēs stāstam viņam par savas pašsajūtas detaļām: kāda bija temperatūra, ko teica ārsts, kādas zāles jālieto, kā jāēd utt. Bet to noteikti nedrīkst darīt. Galvenokārt jau tāpēc, ka pēc tik nogurdinošas sarunas tu būsi pilnībā iztukšots, un spēka cīņai ar to pašu problēmu vairs nepaliks.

Protams, ja cilvēkam nepieciešama palīdzība, tad tā ir jāpalūdz. Bet tikai jāpalūdz, nevis jātracina ar demagoģiju.

Klusē par saviem sasniegumiem

Ja tu saņem gada prēmiju piecu algu apmērā vai ieņem augstu amatu, nesteidzies par to paziņot visai pasaulei. Tā nu ir sanācis, ka cilvēki bieži vien nepriecājas par apkārtējo panākumiem, bet tieši sāk tos indēt. Īpaši aktuāli tas ir mūsdienu pasaulē, kad visa cilvēka dzīve atrodas burtiski kā uz delnas sociālo tīklu dēļ.

Ezotēriķi šajā gadījumā steidz atgādināt vienu vienkāršu patiesību: laime mīl klusumu.

Neuzdrošinies apspriest problēmas…

Šis punkts izriet no diviem iepriekšējiem: svešas problēmas maz uztrauc apkārtējos. Reizēm tik ļoti gribās kādam izstāstīt par to, kas notiek privātajā dzīvē vai darbā. Bet viss ir labi, ja to dara ar mēru. Protams, tu vari padalīties ar draugu par kādu lielu nelaimi. Bet, ja situācija ir garām ejoša, tad vislabāk to pārdzīvot vienatnē.

Tā, piemēram, ja tu kādam paziņam stāsti par to, kā negaidīti mīļotais cilvēks tevi aizvainoja, tu uz vidiem laikiem sabojāsi par viņu iespaidu. Pilnīgi iespējams, ka ar mīļoto izlīgsi pēc pāris dienām, bet šis paziņa uz tavu mīļoto cilvēku vēl ilgi skatīsies ar zināmu nepatiku.

Psihologi uzstāj: nedomā, ka kāds varēs atrisināt tavu problēmu ar vienu burvja nūjiņas mājienu. Tikai tu pats esi savas laimes kalējs.

… Un naudu arī!

Ar kādu apspriest algu vai blakus ienākumus ir ne tikai muļķīgi, bet arī bīstami. Starp apkārtējiem var būt ne tikai tavi draugi, bet arī skaudīgas personas. Protams, nav runa par to, ka tevi tūlīt kāds aplaupīs. Bet noskaust gan var.

Ezotēriķi vienā balsī apgalvo, ka pie naudas principā nepieciešams cits piegājiens. Ja naudas ir daudz – vienkārši klusē un klusām priecājies. Tādā veidā pievilināsi bagātību. Ja naudas maz – neīdi, savādāk aizbiedēsi veiksmi.

Nestāsti par sapņiem

Pat ja šajā naktī tev sapnī rādījās princis baltā zirgā, kurš tev uzdāvināja jahtu – neuzdrošinies par to stāstīt citiem. Kā skaidro somnologi, naktī redzētie sapņi pilnībā atspoguļo mūsu slēptās vēlmes, bet tas nozīmē – tiem piemīt pārsteidzoša enerģija, kas var mūs virzīt uz lielām lietām. Turklāt nereti sapņi mēdz būt pravietiski un iezīmē brīnišķīgus notikumus.

Neļauj tukšai pļāpāšanai aizbiedēt šādu matēriju. Labāk esi nedaudz pacietīgs.

Ne vārda par nākotni!

Un, protams, nevienam nestāsti par saviem plāniem. Visums ir pārsteidzošs. Tas ir gatavs uzdāvināt mums daudz ko, ja vien mēs pret to izturamies ar pateicību. Esi atvērts pasaulei, bet tajā pašā laikā zini mēru. Neļauj apkārtējiem iejaukties tavā personiskajā telpā, un tad harmonijā valdīs it visās lietās.

40 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Nu nez.. par ko tad runāsi? 🤣

5 0 atbildēt

Vēl par vienu lietu nedrīkst runāt: Valdības ir korumpētas un melo.

Tas beigsies ar to,ka sabiedrībā tevi nobanos.

1 0 atbildēt

Ar mani ir tā, ka, klausoties svešas problēmas, es kļūstu nomākta un viegli aizkaitināma. Bērnībā man bija doma studēt psiholoģiju, bet, par laimi, vēlāk es sapratu, ka nevēlos būt problēmu izgāztuve, kas sadeg tajās.

0 0 atbildēt

Mhm noderīgi...

0 0 atbildēt

Ir par ko padomāt!👌

0 0 atbildēt