local-stats-pixel fb-conv-api

Horoskops, kas atklāj katras sievietes vājo punktu4

47 0

Katrai meitenei ir savs noslēpumainais sāpīgais punkts – tas, uz kuru var uzspiest, un viss noslīks asaru jūrā. Vai uzsprāgs. Efekts vistiešākajā mērā ir atkarīgs no tā, kādā zīmē meitene ir piedzimusi.

Auns

Ar vienu sitienu Auna meiteni nepaņemsi, pat necenties. Auni ir neievainojami. Bet, ja sagādāt viņai īstas sirdssāpes tomēr ir iespējams. Ja, protams, jūs nebaidāties no sekām. Vienkārši vajag visu laiku kaut ko viņai darīt par spīti. Turklāt nedarīt it kā no ļauna prāta, bet vienkārši it kā jūs nesaprotiet, ko viņa vēlas. Ļoti ātri jūsu Auna meiteni burtiski plēsīs pušu no dusmām.

Vērsis

Vērša meiteni aizvainot ir pavisam vienkārši. Tāpēc, ka nav vajadzīgs pat neko darīt. Vajag viņu centīgi ignorēt. Vislabāk ir izlikties, ka viņa jums vispār neeksistē, bet tas, protams, ir uzdevums apķērīgajiem. Iesācējiem iesakām uz viņas jautājumiem atbildēt ar vienu vārdu – “Jā”, “Nē” vai “Nezinu”, un tikko kā Vērša meitene sāk stāstīt par sevi, vajag teatrāli nopūsties un centīgi nobolīt acis. Viss. Viņa tūlīt pat uz vietas sāks skaļi raudāt un aizies apvainota uz visiem laikiem.

Dvīņi

Dvīņi māk izlikties, ka sāpīgie punkti viņiem ir visur: kur vien neiedur – brūce. Bet patiesībā viņu patiesais sāpīgais punkts ir tikai viens – viņi nevar ciest pārmetumus. Un, ja jūs gribat uzspiest uz sāpīgo vietu, pārmetiem Dvīņiem to, ka pie visa vainīgi ir viņi, tāpēc, ka laicīgi nav pieauguši. Un tagad visiem normāliem cilvēkiem viss ir labi, bet Dvīņiem...Neaizmirstiet uztaisīt skumju sejas izteiksmi un melīgi nočukstēt “Man tevis ir ļoti žēl!”.

Vēzis

Bet Vēžu meitene patiešām ir viens liels sāpīgais punkts: viņai neciešamas ciešanas var radīt ar visu ko. Pietiek nepareizā tonī pateikt “Uz veselību!”, kad viņa šķauda – un viss. Jūs vienkārši aizskarsiet sāpīgo vietu. Bet ņemiet vērā, ka savus aizvainojumus Vēža meitene tur pie sevis, tāpēc izbaudīt ļaundara efektu diez vai izdosies.

Lauva

Lauveni sāpināt ir vienkāršāk par vienkāršu: var, piemēram, uzdāvināt viņai nepietiekami greznu dāvanu – un viss, apvainoja! Bet, patiesībā, Lauvene ilgi necietīs un drīz izsvītros nelieti no savu paziņu saraksta. Bet, lai uz visiem laikiem ievainotu Lauvenes sirdi, vajag viņu publiski pazemot. To Lauvene nepārdzīvos.

Jaunava

Jaunavas sāpīgo punktu nemaz nevajag meklēt – šo punktu sauc “slimīgs lepnums”. Problēma ir tajā, ka ievainot Jaunavas lepnumu ar vārdiem ir pilnīgi neiespējami: viņa tik un tā zin vairāk vārdus, bet idnīgo konstrukciju skaits, kuras viņa no šiem vārdiem meistarīgi uztaisa, sniedzas līdz pat bezgalībai. Toties ir cits veids: vajag uzzināt, pie kā Jaunava tagad strādā, un izdarīt tieši to pašu, tikai ātrāk, nekā viņa. Un labāk, nekā viņa. Un, lai visi visapkārt atzītu, ka jūs to esat izdarījis ātrāk un labāk, nekā viņa. Nu, esat jau izdomājuši, kā aizvainot Jaunavu?

Svari

Svaru meitenes ir vieglas būtnes, kuras neko neņem īpaši pie sirds. Tāpēc, ka tur, sirdī, vienkārši nav vairs daudz vietas: viss aizņemts ar skaisto, interesanto, mīļo. Bet, ja viņa kaut ko pilnīgi necieš, tad tā ir rupjība. Tā kā, ja jums kaut kāda iemesla dēļ vajag likt Svaru meitenei ciest – runājiet rupjības – tā, it kā jūs būtu tramvajā, tirgū vai arī slimnīcas rindā vienlaicīgi. Un tad sāks līt Svaru asaras.

Skorpions

Skorpionu meitenes ir pavisam nesasniedzamas būtnes, tāpēc visiem liekas, ka viņu sāpīgais punkts ir noslēpts vēl tālāk par Ziemeļpolu. Bet patiesībā Skorpiona sāpīgais punkts atrodas visredzamākajā vietā: lai nodarītu sāpes Skorpiona jaunkundzei, vajag viņai vienkārši kaut ko atteikt. Piekritīsiet, tas praktiski nav iespējams! Kurš gan var palielīties, ka ir nodarījis pāri Skorpionam? Dosim nelielu mājienu stiprajai cilvēces pusei: frāze “šodien nē, mīļā, man sāp galva”, - un jūs jau esat pie mērķa!

Strēlnieks

Strēlnieku meitene pret sevi neizturas pārāk nopietni, pašironija ir pati galvenā viņas īpašība. Lūk, par to arī ir jāsit. Pamēģiniet uztvert viņu nopietni: šie jociņi, dīvainā uzvedība, nenoslēptā jautrība – viss obligāti ir jāatzīme, vēlams skaļi un cilvēkos. Un tad Strēlnieks aizies ciest. Ciest par to, ka šajā pasaulē dzīvo mežonīgas personības, kas nespēj darīt svarīgas lietas bez nopietnas sejas izteiksmes.

Mežāzis

No malas var likties, ka Mežāža meitenei vispār nav nekādu sāpīgo punktu. Bet tas, protams, tā nav. Vienkārši tai sāpīgajai vietai ir vienkārši neiespējami tikt klāt. Lai sāpinātu Mežāža meiteni, viņa ir jāpamet. Lai viņu kārtīgi sāpinātu, viņa ir jāpamet bez paskaidrojumiem un attiecību skaidrošanas. Bet tas nav tik vienkārši: kur jūs esat redzējuši idiotu, kurš pametīs tādu dārgumu? Bet pat, ja jūs tādu esat redzējuši, esiet droši, ka viņš ir paspējis jau simtiem reižu nožēlot par nodarīto – jo Mežāža meitene pirms aiziešanas kārtīgi izbradājās pa viņa dvēseli.

Ūdensvīrs

Grūti izdomāt, par ko gan aizvainot Ūdensvīra meiteni! Bet, ja jums ļoti vajag, tad ziniet: Ūdensvīra meitenei vajag saprast, ka viņas sabiedrība jums kļuvusi nepatīkama. Ka viņas ir pārāk daudz. Ka viņa, pirmām kārtām, ir panīkusi, un otrām kārtām – uzmācīga. Neizturami, neiespējami nospiedoša sieviete. Var tā pat viņai arī pateikt. Aizvainojums līdz ar šo būs nāvējošs, bet, tiesa gan, tikai vienu reizi: Ūdensvīra meitene vai nu to nekad nepiedos un jūs esat brīvi, vai arī piedos, bet vairāk jūs no viņas vaļā netiksiet.

Zivis

Zivju sāpīgā vieta ir poga ar nosaukumu “Viss, tālāk pati”. “Tālāk pati” – tas nozīmē, ka Zivtiņu vairs nevedīs aiz rociņas un nenēsās uz rociņām, nesargās no šīs ļaunās, cietsirdīgās pasaules, nenesīs viņai dzīves labumus knābītī. Nē, Zivtiņa pati ir spējīga par sevi parūpēties, turklāt pat labāk par dažiem labiem citiem. Bet, cik gan tas ir sāpīgi un aizvainojoši!

47 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv